Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Büyük resim kursunu bitiren başlığa üşüşmüş. Saçma sapan komplo teorilerinizi kendinize saklayın
    İroni yapiyorum. Ali koc un nwakeme soylerken sifreli bir imada bulundugunu soylemiyorum.
    Saygisizlik yapacagina yap yorumunu gec.

Sozlesmesi bu kadar geçe birakilmis adamin elimizden kacirilma ihtimalinin yuksek oldugu ve gidecegi takimin buyuk ihtimalle fb olacagi belli.
    Bu da komple teorisi degil.
    Bu filmi 40 kere izledik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Geçmiş olsun reis. Acil şifalar dilerim...

(UEFA)

Yorum

• Kariyerini bizde bitirip, Oyuncu gelisiminde yardimci olmak icin kalmasini isterdim. Genc Oyunculara ögretebilecegi cok Seyler var.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçmiş olsun reis. Acil şifalar dilerim...
          Tüm sakatlarin durumlarini inceleyen habere göre (https://www.61saat.com/futbol/trabzo...-h1036975.html) Rize macinda oynama ihtimali var.

Nwakaeme: Sağ kalçasında gerilme oluşan oyuncu Çarşamba kendisini deneyecek. Oynayıp oynayamayacağı bu antrenmanda belli olacak.
          En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 25.10.2021, 09:42.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Sözlesmesini uzatin sunun. Insan geriliyor. Ikinci Ekuban vakasi yasamak istemiyorum.

Yorum

• Sözleşme felan uzatmayacak, sene sonu İstanbula kaçar. Bekar adamı Trabzon'da tutmak kolay değil.
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Reis sahaya inmiş bugün.

(UEFA)

Yorum

• Sene sonu gider üzücü

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Herhalde Trabzonspor fromasıyla son sezonunu oynuyor. Doya doya izleyelim.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• TS camiasi bu kadar mı zayıf, bu kadar mı güçsüz ? Hiç kimse başkana, "ne yapmaya çalışıyorsun, neden kadroyu bozmak istiyorsun?" diye sormuyor, eleştirmiyor.

Başkanı, yöneticisi, hocası, hepsi susuyor. Vasat oyuncularla sözleşme yenile, onlara para var ama Waka için yok.

En iyi oyuncumuz gider yerine de Gabric, Amiri, Castillo falan bulur dünyanın parasını verir getirirler. Sonuç ? Hoş geldin lige renk katan, maksimum hedefi 4. sıra olan vasat TS...
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Türkiye içince bizden başka bir yere gideceğini hiç sanmıyorum. 33 yaşında olacak, Avrupa'ya da gidemez bizden fazla para vermezler. Türkiye içinde kimsenin gidip 1.5 milyon euro filan verecegini sanmıyorum. 1 milyon eurodan bizle 2+1 imzalar kalır. bir ihtimal arap yarımadasi senelik 2.5 milyon euro gibi bir para verirse son kez para için gidebilir oraya.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Kendisini ve topu ayağında tutmasını o kadar eleştirdim ki, Yanlız kendisini ve topu ayağında tutmasını Göztepe maçında o kadar aradık ki

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiye içince bizden başka bir yere gideceğini hiç sanmıyorum. 33 yaşında olacak, Avrupa'ya da gidemez bizden fazla para vermezler. Türkiye içinde kimsenin gidip 1.5 milyon euro filan verecegini sanmıyorum. 1 milyon eurodan bizle 2+1 imzalar kalır. bir ihtimal arap yarımadasi senelik 2.5 milyon euro gibi bir para verirse son kez para için gidebilir oraya.

Fener de GS de 2-2,5 milyonu gözü kapalı verir...
                            Türkiye Ligi'nde her türlü iş yapar...

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye içince bizden başka bir yere gideceğini hiç sanmıyorum. 33 yaşında olacak, Avrupa'ya da gidemez bizden fazla para vermezler. Türkiye içinde kimsenin gidip 1.5 milyon euro filan verecegini sanmıyorum. 1 milyon eurodan bizle 2+1 imzalar kalır. bir ihtimal arap yarımadasi senelik 2.5 milyon euro gibi bir para verirse son kez para için gidebilir oraya.

1 milyon çok değil mi 500 bine imzalasın.
                              ( ゚д゚)

Yorum

• insallah imzalanacak
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X