Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu şutları tam kalecinin üzerine nişanlamasa tadından yenmez (:
    . .
    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
    . .

Yorum

• Belki yollar ayrılır ama yap bizi bu sezon.

Yorum

• İyi ki milli takım olayı yok. Bu milli arada dinlenmesi için iyi oldu. Sakatlığı tam atlatamamıştı.

Yorum

• Baklavacılar ile olan maça bomba gibi gelecek inşallah. Seviliyorsun reis...

(UEFA)

Yorum

• Araplardan 5 milyon maaş teklifi almış, kendi insiyatifine bağlı artık kalması. Biz herhalde 2.5'tan yukarıya veremeyiz.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Araplardan 5 milyon maaş teklifi almış, kendi insiyatifine bağlı artık kalması. Biz herhalde 2.5'tan yukarıya veremeyiz.
              Hadi inşallah. 500 bin Euro dan fazlası zarar bu adam için.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Araplardan 5 milyon maaş teklifi almış, kendi insiyatifine bağlı artık kalması. Biz herhalde 2.5'tan yukarıya veremeyiz.
                araplar abubakar ve taliscanin maaşını bile ödeyemedi. hiç ama hiç sanmıyorum 5 verilsin, belki en fazla 3. biz zaten 2 bile vermeyiz bence, maksimum 1.5 onermisizdir.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Duyduğum kadarıyla Başkan kendisine şu anda kazandığının epey altında bir teklif sunmuş, o da hiç tehdit kartını öne sürmeden "Biraz daha artırın, kalmak istiyorum" modunda takılıyormuş.

Bugün maçtan sonraki açıklamaları bunu doğrular nitelikteydi sanki
                  Dediğim gibi, kalmak istediğini defaatle dile getirmiş ve bu yüzden menajerine de 3'lere 4'lere çıkanlar olmasına rağmen bu isteğini bildirmiş.

Ben "Şu an kazandığının altında ücret" diye duymuştum ama havadisler bunun "İstediğinin altında" şekline evrileceğini gösteriyor. Olabilir, belki de hatalı geldi enformasyon

Yorum

• Henüz konuşmak için erken ama ben nwakaeme konusunda yanıldım herhalde. İyi para bulunca gider diyordum hep. Böyle düşünmemde prim alınca performansının artması olayı da etken ama bu da insani bir şey herkes için geçerli olabilir. Elbette yaşı geçiyor çok sevildiği ve başarılı olan üstelik düzenli bir kulüpte oynama isteği de makul duruyor. Sonuçta iki üç sene arapta oynayıp öylece kaybolup gitmek de var burada üç sene oynayıp futbolu heykelinin dikildiği yerde bırakıp efsane olmak da var. Yani ilginç bir şekilde şartlar kalite bir oyuncumuz karşısında - kulübün bugün sahip olduğu hüviyetler dolayısıyla - elimizde gibi duruyor. Fakat bokunu çıkartıp oyuncunun hiç suyuna gitmemek de yanlış olur. Belirli bir maaş zaten verilecektir ama takımın liderlerinden biri olan bir oyuncunun ikinci yarı performansına çok ihtiyaç duyacağımızdan prim işini önemsemezlik etmememiz gerektiğini düşünüyorum
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• [MENTION=18880]jönts[/MENTION]

Nwakaeme'nin sözleşme yenilemek için istediği imza parası hususunda bir yorumunu rica ediyorum lütfen.
                      Naber?

Yorum

• Sakat ve cezalı olduğu maçlardaki sonuçlarımız

18/19 sezonu: 2 maçta 2 beraberlik

19/20 sezonu: 5 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik

20/21 sezonu : 5 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi

21/22 sezonu: 1 maçta 1 galibiyet

Transfer başlığına da yazdım. Çok önemli bir oyuncu ama eğer 2.5 milyon euro istediyse uzatmadı diye yönetime kızmam. Hele imza parası falan varsa aman diyeyim. Al 1.5-1.8 arası bir ücret, hizmet et takımına, 2 yıl sonra falan yedekten gir şovunu yap, 2 kritik maç çöz.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @jönts

Nwakaeme'nin sözleşme yenilemek için istediği imza parası hususunda bir yorumunu rica ediyorum lütfen.
                          Ne istediğini öğrenebildik mi?

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne istediğini öğrenebildik mi?
                            Her sezon için 500.000 Euro istediği haberi yapılmış.
                            Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her sezon için 500.000 Euro istediği haberi yapılmış.
                              Ben vermem. Mevcut maaşıyla da en fazla iki yıllık sözleşme yaparım.

Yorum

• senin güzel bir kadron var ama bu kadroda eksiklerin var . devre arası tamamlaman lazım bu eksikleri .

transfer dışında wakayeme gibi adamın varken vereceksin istediğini.zaten wakayeme giderse unut şampiyonluğu.

zaten bu adam giderse yönetim topluca istifa etsin.

şu anda tüm ipler yönetimin elinde.

şampiyonluk giderse yönetimin ihanetiyle olur bu.

demek istediğim düzgün adam gibi iş yapsınlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim