Abdülkadir ile aralarında ne konuşma geçti anlamadım belki hugo kendine gelsin diye ona verdirtmiştir bilemiyorum ama sene başında doğrudan kaptan olacağı da konuşulmuştu o yüzden emin olamadım. Öte yandan Tony değişik bir adam böyle şeylere ilgisi olduğunu da düşünmüyorum sorumluluk almak istediğinde herkesin içinden geçiyor bazense hiçbir şey yapmak istemeyip bir pas atıp maça kazandırıyor. Hiçbir türlü vazgeçme lüksünüm olmadığı bir adam yani. Haftaya hamsik gelince biraz daha rahatlar ama asıl güzelliği arkasına yangın gibi bir sol bek gelince göreceğiz diye düşünüyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Gol atmasına rağmen uzun zamandır beğenmiyordum ama dün harikaydı. Normalde bu tarz pasları hiç denemezdi. Maç kazandıran oyun oynadı resmen. Tam Hamsik gibiydi. Arada takım oyunu oynayın ca farkını daha da hissettiriyor
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildidurun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş
Yorum
-
Yok 1 kişi daha var, o da bizde oynuyorİlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok başka bir seviye, o pasları o şekilde atabilecek tek adam şu ligde.
Yorum
-
Djaniny'e attığı pası geçen sezon da çok atıyordu ama kimse savunma arkasına koşmadığı için kaleciye gidiyordu toplar. Sörloth bu toplara iyi koşuyordu, şu anda hücumdaki en büyük eksik bu tarz arkaya koşu atacak adam. Herkes ayağına bekliyor.İlk olarak falcon_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGol atmasına rağmen uzun zamandır beğenmiyordum ama dün harikaydı. Normalde bu tarz pasları hiç denemezdi. Maç kazandıran oyun oynadı resmen. Tam Hamsik gibiydi. Arada takım oyunu oynayın ca farkını daha da hissettiriyor
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi( ゚д゚)
Yorum
-
Peşkeş çekmek ne demek bilmiyorsun sanırımİlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePelkas haberlerinin çıkması beni son derece rahatsız ediyor. Muhtemelen fenere peşkeş çekilecek.
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum