Header Banner
WhatsApp İletişim

Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdülkadir ile aralarında ne konuşma geçti anlamadım belki hugo kendine gelsin diye ona verdirtmiştir bilemiyorum ama sene başında doğrudan kaptan olacağı da konuşulmuştu o yüzden emin olamadım. Öte yandan Tony değişik bir adam böyle şeylere ilgisi olduğunu da düşünmüyorum sorumluluk almak istediğinde herkesin içinden geçiyor bazense hiçbir şey yapmak istemeyip bir pas atıp maça kazandırıyor. Hiçbir türlü vazgeçme lüksünüm olmadığı bir adam yani. Haftaya hamsik gelince biraz daha rahatlar ama asıl güzelliği arkasına yangın gibi bir sol bek gelince göreceğiz diye düşünüyorum
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok artık

Yorum

• Gol atmasına rağmen uzun zamandır beğenmiyordum ama dün harikaydı. Normalde bu tarz pasları hiç denemezdi. Maç kazandıran oyun oynadı resmen. Tam Hamsik gibiydi. Arada takım oyunu oynayın ca farkını daha da hissettiriyor

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        durun laa "KADROMUZ YETERLİ"ymiş

Yorum

• Çok başka bir seviye, o pasları o şekilde atabilecek tek adam şu ligde.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok başka bir seviye, o pasları o şekilde atabilecek tek adam şu ligde.
            Yok 1 kişi daha var, o da bizde oynuyor

Yorum

• Üstadım yavaş yavaş takım oyununa da katkıya başladı.
              Türkiye ligi için çok özel bir adam.

Takım savunması konusunda delirtse de bazen..

Ama o 2,5 milyonu az indir. Dolar-euro zaten zıvanadan çıkmış.

Yorum

• İlk olarak falcon_61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gol atmasına rağmen uzun zamandır beğenmiyordum ama dün harikaydı. Normalde bu tarz pasları hiç denemezdi. Maç kazandıran oyun oynadı resmen. Tam Hamsik gibiydi. Arada takım oyunu oynayın ca farkını daha da hissettiriyor

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Djaniny'e attığı pası geçen sezon da çok atıyordu ama kimse savunma arkasına koşmadığı için kaleciye gidiyordu toplar. Sörloth bu toplara iyi koşuyordu, şu anda hücumdaki en büyük eksik bu tarz arkaya koşu atacak adam. Herkes ayağına bekliyor.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Karagümrük maçında çok iş düşecek.

Yorum

• Gidici gibi.

Yorum

• Pelkas haberlerinin çıkması beni son derece rahatsız ediyor. Muhtemelen fenere peşkeş çekilecek.

Yorum

• büyük ihtimal bu son senesi gibi.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bilmediğimiz bir şey mi var? Durup dururken foruma gelen havaya anlam vermek mümkün değil
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pelkas haberlerinin çıkması beni son derece rahatsız ediyor. Muhtemelen fenere peşkeş çekilecek.
                            Peşkeş çekmek ne demek bilmiyorsun sanırım
                            ( ゚д゚)

Yorum

• aklıma ahmet ağaoğlu'nun novak imzaları üzerine koya koya gidiyor açıklaması geldi
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sözleşme teklifi aldığı için çok mutlu. 10 tur atıyor. Cart curt.
                                Boş kaleye paralel vurup taca atıyor. Adamlık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim