Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaşı geçti artık. Doğru fenere.
    Yürüyerek oynayan adam için yaş önemli değil.40 yaşında olsa bile iş yapar.

Yorum

• Bu ligde Wakayemesi olan her daim sahaya favori çıkar. Sözleşmesi bir an önce uzatılmalı.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Sene boyunca ha imzaladı ha imzalayacak diye oyalanır dururuz. Ocak gibi takım şampiyonluğa giderken sözleşme konuşmak doğru değil sene sonu konuşalım palavrası başlar sene sonu şampiyonluk kaçar bir bakmışız nwakaeme acunun uçağıyla Kadıköy’e gidiyor. Gerçekleşmesi en muhtemel senaryo.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sene boyunca ha imzaladı ha imzalayacak diye oyalanır dururuz. Ocak gibi takım şampiyonluğa giderken sözleşme konuşmak doğru değil sene sonu konuşalım palavrası başlar sene sonu şampiyonluk kaçar bir bakmışız nwakaeme acunun uçağıyla Kadıköy’e gidiyor. Gerçekleşmesi en muhtemel senaryo.
          Aslında sistemlerine çok ters bir topçu ama bize inat alırlar muhtemelen.
          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Lütfen tutuk bir günde olma...Umudumuz sensin.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yürümeye devam et Aslan parçası 2 haftadır dinleniyorsun insan az utanır da koşar.
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Geride kalan maçlardaki en tutuk performansıydı ancak yine golünü atmasını bildi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk yarı neredeydi hiç görmedim... Hadi ismaile bağlayalım...
                  ***GeNÇ***

Yorum

• İlk yarı çizgiye yapıştı kaldı, karşısında 4'lü kademe koymuşlar. İkinci yarı biraz daha iyiydi.

Yorum

• Gol dışında yoktun bugün reis

Yorum

• Dostum bu oyun pasla daha güzel. Sana çalım atma demiyorum, göz zevkimiz için yine at ama paslı oynaman takimin kazanmasına daha çok katkıda bulunur.

Yorum

• Fazla zorladı bugün ama bu olmayınca da olmuyor. Golde ortayı çıkaran o, golde de iyi yere vurdu. Normal şartlarda üstüne vurmamız gerekirdi Seviyoruz seni Tony. Sözleşme acil.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk 38 dakika İsmail yüzünden sahadan silindi adam.Hamşikle girdiği gol pozisyonu tam iki bay beyinden beklenen hareketlerdi.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hafızam beni yanıltıyor mu bilmiyorum ama oynadığı ilk Galatasaray maçının dışında çok etkili olduğu bir başka Galatasaray maçı hatırlamıyorum. Bugün gerçekten tutuktu ama yakaladığı pozisyonda öyle güven veriyor ki top ona gelir gelmez gol diye sevinebiliyorsun. Başkasına gelse bu rahatlığı yaşayamazsın belki.

Yorum

• Çok top ezdi

Aşırı kendine oynadı

Neyse ki yine attı golü de kurtardık 1 puanı
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...