İlk olarak smart tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Bunu ilk istediğimiz yıl sanırım başkanları bir sene daha oyna,seneye gönderme sözü veriyorum demişti diye hatırlıyorum,eğer yanlış hatırlamıyorsam,keşke o yıl gelseymiş.
Bu kadar zeki ve zekası ile ayaklarını ortak çalıştırabilen ender futbolcu vardır,güzel yanı bizde olması,kötü yanı zamanın yıpratıcı özelliği.
İnşallah jübilesine kadar bizde kalır,izlemesi gerçekten büyük bir ayrıcalık.- Memento mori
Yorum
-
İlker bı kenara, Waka bi kenaraİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWakame napıyorsun?
Sen neredesin arkadaş, Angaraya yolumuz elbet düşer, bir acı kahveni içmek nasip olur mu?
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ronaldinhodan daha zeki ve daha güçlü. Bence farklı tipteler. Waka gibi bir oyuncu görmedim ben, çok tuhaf biri. Koşuşu sakat gibi herşey aynı olup koşuşu düzgün olsa acaip biri olurduİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehizli olsa barcada oynardi diyoruz ya...gercektende öyle...adamda ronaldinho yetenegi var...sadece kosamior..okadar..Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Mr Brain’i severim ama gol ve asist dışında takımın Serkan’dan sonra en kötüsüydü. Denebilir ki daha ne yapsın fakat ilk golde vuruş yine çok kötüydü. Asistinde ise kaptıracakken atılan bir pastı.
Avcı gelmeden önce takım dağınık olduğundan bir şey diyemiyordum ama artık o devirler bitti. Rakipler sana 3 kişi basıyor. Bunu erken pas ile kullansan eminim gole çok daha fazla katkın olacak.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker bı kenara, Waka bi kenara
Sen neredesin arkadaş, Angaraya yolumuz elbet düşer, bir acı kahveni içmek nasip olur mu?
İnşallah sevgili dostum inşallah, yolun düşerse haber vermen yeterli, kısmet olur inşallah...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Umarım bakasetas transferi ile rakiplerle birebir kalma şansını yakalar. Beşiktaş diğer takımlar gibi kendisini rahatsız etseydi etkinliği yine çok düşük kalacaktı. Fakat birebir kaldığı zaman durdurulması çok zor bir oyuncu. Muhakkak top kaptırır en nihayetinde bu bir risk ama bir kişiyi geçtiğin anda gol tehlikesi oluşturduğun düşünüldüğünde alınması gereken bir risktir. O riskin yan etkilerini gidermek de takımdaki diğer arkadaşların işi. Öte yandan güvenmediği oyuncuya pas atmamak gibi bir huyu var sanki. Güvenmemek derken o topu kendisinden daha iyi kullanacağına inanmıyorsa atmıyor. Bu konu marlon olduğunda hak veriyorum ama asist yapabileceği bazı pozisyonlarda kaleye şut çekmesi biraz bencilce. Buna dikkat etmeli diye düşünüyorumOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Büyük konuşmak gibi olmasın ama önümüzdeki sezon için Abdullah Avcı'nın ilk 11 için ilk tercihi olacağını sanmıyorum. Eyvallah şapkadan tavşan çıkararak kurtardığı maçlar oluyor ama oyunun geneline bakarsak birçok maçta takımı eksik oynatıyor. Çok pas yaparak sonuca gitmek isteyen bir td için ideal bir oyuncu değil. Abdullah hocanın bugünden iyi bir alternatif için kafa yorduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Bu ligin bugu Onyekuru ve Ekuban gibi adamlardır.Hız çok önemli bu ligde.Rakipler berbat zaten.Biraz üstlerine gittin mi dağılıyorlar.Nwakeame özel bir oyuncu olsa da ağır ve temposuz bir adam,seneye ilk 11 bence düşünülmemeli.İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük konuşmak gibi olmasın ama önümüzdeki sezon için Abdullah Avcı'nın ilk 11 için ilk tercihi olacağını sanmıyorum. Eyvallah şapkadan tavşan çıkararak kurtardığı maçlar oluyor ama oyunun geneline bakarsak birçok maçta takımı eksik oynatıyor. Çok pas yaparak sonuca gitmek isteyen bir td için ideal bir oyuncu değil. Abdullah hocanın bugünden iyi bir alternatif için kafa yorduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Ben de dikkat ettim.Son bir kaç maçtır bunu yapıyor ayrıca bencilliği arttı.İlk olarak 'Enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Marlon ne yaptı sana? Nedir bu pas atmama inadın?
Yine de ölüsü bir şeyler yapıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum