Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın reelde en önemli oyuncusu olmasında problem yok. Ama hiyerarşide ilk sırada olmaması lazım. Yani takımda sosa sörloth gibi odaklar olursa kendisinden alınan verim artar gibi geliyor. Liderlik, sürükleyicilik olarak beklentiler öo yüksek olmamalı. Tüm faturanın da kendisine kesilmesine karşıyım.

Envoyé de mon G3221 en utilisant Tapatalk

Yorum

• İyice göze batmaya başladı, katkısından çok zarar vermeye başladı, yaptığı işlere bak
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ölün yeter diyordum ama bu ölüden beter.
        Amacın neyse yap biranönce önümüze baklım.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yeter artik

Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk
          HY67...

Yorum

• karagümrük maç başlığında da yazdım artık çine mi gider katara mı gider ama bence bizdeki miyadı dolmuş adam kafasında bitirmiş bu hareketlerinden bile o kadar belliki.

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeter artik

Affet reis

HY67...

Yorum

• Sürekli el kol, sürekli dır dır, sürekli trip. Enerjiyi düşürüyor

Yorum

• Az kalsın seni seçecektik...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İkinci yarı kendine geldi.

Yorum

• İkinci yarı ne değişti bilmiyorum ama resmen maçı almak istedi. Bazen çok durağan ve enerjisiz oynuyor. Bazende resmen maçı alacağım rahat olun şekilde oynuyor. Öyle yada böyle şuanki takımda Ekuban ile beraber skor yapabilen iki futbolcudan biri.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk yarı istediklerini bir türlü yapamadı. İkinci yarı 15 dakika sazı eline aldı yeniden dinlenmeye çekildi. Golü bulduktan sonra zamanı öldürmede yine faydalı işler yaptı...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• gol dışında hep top kaybı. düşüşe devam

Yorum

• Kıymetini bilmezseniz gittiği zaman çok ağlarsınız arkasından.

Yorum

• En azından bir rakip lazım ki performansı artsın, böyle alternatifsiz olmuyor.

Yorum

• Bu adam basit oynamak isterse top kaybetmez, ayağından kimse topu alamaz. yaratıcı olmaya çalışırken doğal olarak ara ara top kaybı yapıyor. Olmadığı 2 maçta berabere kaldık. Takımın en iyi ismi bana göre.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X