Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Wakaeme ile Allahyar'ın menejerleri aynı kişiler. Görüşmenin allahyar'ın olası transferi ile ilgili olduğu söylendi

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önce sakin ol ve düzgün oku. Anlamana yardımcı olayım: Nwakaeme'ye giydirmiyorum. O paylaşım karşısında, ben de senin gibi okuyucuyum, bilgim yok. "Sözleşmeli oyuncumuzla böyle bir görüşme varsa, yönetim buna izin verdi mi" diye soruyorum. Bunun algıyla, komplo teorisiyle, gizli amaçla, tık sayısıyla ne alakası var? Öküz altında buzağı aramayın. Sen cevap yazmasan iki kişi okur geçerdi. Sataştığın için cevap vermek zorunda kaldım.

O tivit atılalı iki gün olmuş, gördüğüm kadarıyla savaş çıkmamış. Kimseyle çatışmak gibi bir derdim yok, yönetimimden bu konuyla ilgili bilgi bekliyorum. O kadar...

Asılsız olduğunu iddia ettiğin paylaşımlara geleyim:

1) Dün akşam Ekuban başlığına yazdığım şey, bu sabah gazetelerde çıktı. Diyelim ki forumdan değil, bu sabah gazetede okudun. Yine galeyana gelecek miydin? Kastın bana mı, habere mi?

Ayrıca doğru değilse ve ortada bir yönetim varsa, "spekülasyon" deyip yalanlansın. Desinler ki "Bize Ekuban için resmi teklif gelmedi, çıkan haberler 'asılsızdır' ".

2) Ekuban gibi Erik Lima ve Sanogo'yu Kurban Bayramı arifesinde öğrenip burada teyit ettirebileceğin kişilerin olduğu grupta, KAYNAĞININ ADIYLA yazdım. Bu hafta fırsat buldukça forumda paylaştım. Bir süre sonra gazetelerde çıktı. Kimse tek şey sormadı, kimse galeyana gelmedi. Forum tık da kazanmamıştır sanırım. Etrafından ateşler saçan bir futbol topu görseliyle "Son Dakika!" şeklinde bir havaya asla büründürmedim.

Sağ olsun, [MENTION=24550]Manu61[/MENTION] lütfedip bir cevap vermişti:

Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...

Sanogo içinse vasat olduğuna dair bir iki cevap geldi: https://forum.bordomavi.net/showthre...%B1-15/page527

Görüleceği gibi kimse coşmadı, hır gür çıkmadı, BMN tıklanma rekorları kırmadı.

3) Aynı kaynak, geçen sene ismi vermeden Sorloth'u tarif edilmişti. Onu Soderlund diye tahmin ettim ve yine forumda "Soderlund iş yapar mı" diye sordum (O zaman da kimse galeyana gelmemişti). Bunu da düzelttim. "Ben Soderlund sandım, Sorloth'muş." diye. Manipülasyon mu bu şimdi? (Sayfasını bulamadım, bulunca onu da eklerim.)

Daha geçmişe gidip Olcay - Mehmet Ekici takasını mı örnek vereyim?

https://forum.bordomavi.net/showthre...post1920592674 (Tık rekoru kırmadık.)

4) Ayrıca benim menajerlerle işim olmaz. Adım, cinsim, cismim, işim, yerim vs. belli. Linkdn dışında hiçbir sosyal medya hesabım yok.

5) Beğenmediğiniz bir şey, olduğu ya da öğrenildiği şekilde yazıldı diye o konuya asılsız diyemezsin. Demoralize olmak ise senin problemin, herkesi mutlu edebilecek bir formülü keşfetmedim.

6) Takımımız için hayırlısı ne ise o olsun. Ekuban'ın kalması mı hayırlı, inşallah kalır. Nwakaeme işi de inşallah "asılsız"dır. Temenni ya da beklenti ile gerçekleri ayırt edebildiğimizde daha başarılı olacağımıza inanıyorum.

7) "Net bir şey varsa..." Var: KAP.

Başka bir problemin varsa, özelden yazmanı rica ederim.
      uzun uzadıya yazmayacağım. kimseyle derdim yok.

Yukarıda alındıladığım iletinde "Sözleşmeli oyuncumuzla böyle bir görüşme varsa, yönetim buna izin verdi mi" diye soruyorum" yazmışsın.

Mesajında ise "Trabzonspor yönetimi ya da yetkilileri, görüşme izni verdi mi?" demişsin.

Mesajında böyle bir şey var ise ihtimali yok. Böyle bir şey var ama acaba yönetim izin verdi mi diye sorguluyorsun.

Çok okurum, okuduğumu da iyi anlarım.

Her neyse uzamasın konu.
      En son zaqua tarafından düzenlendi; 21.08.2020, 19:36.

Yorum

• Verin 2 milyon sorlotada 2.5 Serbest kalma bedellerinide iyileştirin abicim daha stres yaşatmayın bize.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Verin 2 milyon sorlotada 2.5 Serbest kalma bedellerinide iyileştirin abicim daha stres yaşatmayın bize.
          Sörloth versen de, vermezsen de gidecek. Nwakeme'nin de vadesi dolacak yavaş yavaş. Bu yaşta adama o kadar zam yaparsan problem olur. Performans primi olabilir ama bireysel değil, galibbiyet üzerinden.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sörloth versen de, vermezsen de gidecek. Nwakeme'nin de vadesi dolacak yavaş yavaş. Bu yaşta adama o kadar zam yaparsan problem olur. Performans primi olabilir ama bireysel değil, galibbiyet üzerinden.
            Doğru diyorsun nwakaeme ye permormans primi verilebilir ancak maaş artırımıyla serbest kalma maddesi kalkacaksa sorluta güzel bir iyileşme yapılması kabulüm.

tabi bunları piyasada dönen serbest kalma maddelerinin gerçek olduğu varsayımı üzerine yazıyorum.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              uzun uzadıya yazmayacağım. kimseyle derdim yok.

Yukarıda alındıladığım iletinde "Sözleşmeli oyuncumuzla böyle bir görüşme varsa, yönetim buna izin verdi mi" diye soruyorum" yazmışsın.

Mesajında ise "Trabzonspor yönetimi ya da yetkilileri, görüşme izni verdi mi?" demişsin.

Mesajında böyle bir şey var ise ihtimali yok. Böyle bir şey var ama acaba yönetim izin verdi mi diye sorguluyorsun.

Çok okurum, okuduğumu da iyi anlarım.

Her neyse uzamasın konu.
              İlk mesajımda "varsa" kelimesini yazmadığım bütün Trabzonspor camiasından özür dilerim. Oldu mu?

Peki; "algı, galeyan, gizli amaç, foruma tık, tartışma çıkarmak, asılsız paylaşım..." Sanırım bu niyet okuma için de benim bir özür alacağım var.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk mesajımda "varsa" kelimesini yazmadığım bütün Trabzonspor camiasından özür dilerim. Oldu mu?

Peki; "algı, galeyan, gizli amaç, foruma tık, tartışma çıkarmak, asılsız paylaşım..." Sanırım bu niyet okuma için de benim bir özür alacağım var.
                Haklısın benim yaptığımda niyet okuma. Sen de bundan dolayı kusura bakma.

Yorum

• agagoglu rezil

Yorum

• bu aralar hapoel beer shava zamanlarını açıp izliyorum. herif inanılmaz futbol oynamış oralarda.

çok çok özel bir adam. orada da merkeze inip kanat oyuncuları ile al ver yapıp bir sürü gol atmış.

Yorum

• Pandemi sonrasındaki fiziksel durgunluğu devam ediyor. Keşke Prag maçını açıp bir izlese. Diğer bir problem ise geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında başlayan ortada oynatılma sevdası. Bunun mucidi kimdir? Hüseyin Hoca mı yoksa Eddie Newton mı?
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Uyuşukluğu acayip canımı sıkmaya başladı. Çok ciddi bir rakip gerekiyor ki alternatifsiz hissetmesin.

Yorum

• Ortada oynamak istememesindenmidir nedir arkasi donuk cok top kaybediyor belliki yeri sol kanat. zorlamayin adami herkes en verimli oldugu yerde oynasin ortaya adam alacaksaniz alin. Bizim takimda zaten cogu oyuncu asil mevkisinin disinda bi ise yaramiyor.

Yorum

• Lanet olası yeri sol kanat bu adamın ya, yarım senedir saçma salak 10 numara bölgesine yapıştırdık. Uyuz oluyorum solda görmeyince.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pandemi sonrasındaki fiziksel durgunluğu devam ediyor. Keşke Prag maçını açıp bir izlese. Diğer bir problem ise geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında başlayan ortada oynatılma sevdası. Bunun mucidi kimdir? Hüseyin Hoca mı yoksa Eddie Newton mı?
                              Kendisi böyle istiyor olabilir mi ?

(UEFA)

Yorum

• Al mendozayı rekabet etsin bu ne uyuşukluk koşmaya üşeniyor adam resmen.
                                Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X