yani bu kadar kotu oynanamaz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Rakip savunmalar artık ayağından top almaya çalışmak yerine onun hamlesini bekliyor. Yakın savunma yerine araya belli bir mesafe koyarak savunma yapıyorlar. Yani artık çözmüşler oyununu. Ha yine arasıra istediğini yapabiliyor ama eski etkinliği azalıyor. Zaten Avcı'nın sevdiği oyuncu tipi değil bence. Sezon sonu da yolcudur Abbas diyeceğiz diye umut ediyorum.
Yorum
-
Orta sahada kaliteli 1 tane bile oyuncu yok,
10 numaramiz yok,
Sag kanat çorba oldu,
Forvetler de ortada.
Kalitesiz oyuncu grubuyla yildiz futbolcudan verim alamazsin.
Waka varsa sampiyonluga oynayacak kadro kurmaliydik, cok katki verirdi ama boyle bir takimla oynama iştahı kalmiyor ve bunu cok net belli ediyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Sezon basindan beri bir derdi var ama anlayamiyorum. Ailesini gormeye gitti geldi, halen ayni.
Zaten oyundan kopmasini biliyorduk simdi sanki bide kusuyor mac icerisinde. Serbest kalma maddesini veren olursa hic beklememek lazim. Boyle olan futbolculari genelikle para verip yolluyoruz.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Santraforda djaniny, Yanında sadece koşup sonra düşen Abdülkadir, arkasında rakip ceza yayından kaleciye geri pas atan Marlon var. Aldım verdim Parmak ve Zengin sitesi basketbolcusu Baker'i saymadım.
Oynadığın oyun akıcı olmazsa bu adam oyudan düşüyor. Bu kadar basit.
Oyunu sağdan oynayıp Waka'yı bire bir bırakınca dünya çapında bir oyuncu. Kreatifliğin paylaşılmadığı bir takımda böyle kabız gibi oynar. Zaten kadrmesinde iki kişiyle oynuyor. Etrafındaki adamlar da futbol katili. Hayattan soğuyor.
İş yerinde de olur böyle iyi niyetli ama meslekten, hayattan soğutan düşük IQ beceriksiz adamlar. Düşün ki herkes böyle.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Waka'ya çok kızıyoruz çünkü takımdaki en büyük hücum silahımız. O yüzden de beklenti büyük kendisinden. Ancak bu takım ve yapı içerisinde maalesef faydalı olamıyor. Evet dün yine asistini yaptı ancak normalde 10 kişi kalan rakibi parçalaması gerekirdi. Geçen yıl bireysel olarak yaptıklarının yarısını bile veremiyor. Burada ben kendisi ile ilgili sorunlar da olduğunu düşünüyorum. Bir sıkıntısı var bu arkadaşın. Kadrodan mı memnun değil oyun planından mı yoksa artık gücü mü yetmiyor bazı şeylere...
Ama tüm bu olumsuzluklardan sonra golü attıktan sonra arkadaşlarının sevinci uzatmamaları içinuyarması ve hemen maçın başlaması için çabalaması. Hala bir umut var diyorum, hala bu takım için savaşacak gibi.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum