Tek eksiği kafa vuruşların. Dün yine net kafa vuruşunu kaçırdı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Fifada beginner modunda antreman yapar gibi oynuyor, rastgele hareketler yapıyor ama defans oyuncuları hiçbir zaman ayağındaki topa değemiyor. Hiçbir zaman izin vermedi. Şöyle karşısında Marcelo felan varkende acaba aynı şeyler olacak mı çok merak ediyorum. Keşke AUDI kupasına biz katılsaydıkİlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAha kaptırdı topu diyorsun ama yok kaptirmamis
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFifada beginner modunda antreman yapar gibi oynuyor, rastgele hareketler yapıyor ama defans oyuncuları hiçbir zaman ayağındaki topa değemiyor. Hiçbir zaman izin vermedi. Şöyle karşısında Marcelo felan varkende acaba aynı şeyler olacak mı çok merak ediyorum. Keşke AUDI kupasına biz katılsaydık
güzel benzetme. Çok değişik çalımlar atıyor. En etkili oyuncumuz
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
Katılıyorum ve cidden sıkıntılı bir durumİlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçk söylüyorum bu adam olmadan bizim takım bir hiç kimi alırsak alalım
Yorum
-
Takımı bu kadar gömmeyelim bence ama bu adam yemekteki tuz gibi diyebilirizİlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçk söylüyorum bu adam olmadan bizim takım bir hiç kimi alırsak alalım
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Beyin ağırlık yapıyor ondan o, yapacak bir şey yok.İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek eksiği kafa vuruşların. Dün yine net kafa vuruşunu kaçırdı
Yorum
-
-
Bir asist yapacak en azİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelreis hazır mısın ?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum