Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Belli ki en zayıf yönü kafa vuruşu. Kaçırdığı çok oldu diye hatırlıyorum. Yine de kızılmıyor tabi

Yorum

• Oyunu rakip sahaya yıkarsan çok etkili ama fb maçında da gördük kontra atak oyuncusu değil.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu adam bile aksıyorsa sorun piskolojiktir. sadece ünal hocay bırakılmaz 20 senenin yükü. başka birşey yapın.
        katılıyorum size. olay psikolojik. belki de etkilenmeyen ce aksamayan tek kişi uğurcan dı o da yetmedi

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyunu rakip sahaya yıkarsan çok etkili ama fb maçında da gördük kontra atak oyuncusu değil.
          İşte tam olarak büyük takım oyuncusu Wakame. Biz basit takım mıyız ki kontra atak futbolu oynayacağız?

Korkak oynadık çok korkak.
          2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• boş kaleye kaçırdığı golü yadırgadım. niye kısıyorsun kafanı birader. fenerli topçu yakalasa göstere göstere atardı. biraz kararlı, istekli olacaksın bu tip pozisyonlarda. niye yan toptan gol atamadığımız belli. kararlı bir şekilde çıkıp kafayı vuran oyuncu yok.

Yorum

• hucum bolgesinde goremedim kendisi birkac pozisyon harici....bu oyun anlayisiyla ilgili, en onemli silahini geri planda tutmanin aciklamasini kabul edemiyorum....zamaninda ayni ozveriyi yattaradan isteyen hocalar gorduk....buyuk dusunmeliydik; ligin en rahat konumundasin arkadan 11 puan koparmissin 4. lugun garanti ve yukari bir adim atacaksin simdi degilse ne zaman?...

eger ortada basari varsa kabul ediyorum bu ister oyuncu ozverisinden gelsin ister takim oyun planindan gecen seneye gore daha iyi bir konumdaysan evet basariliyiz; itirazim basari surekliligine ki bunu zaten seneye daha iyi analiz edebiliriz, ama suan icin edindigimiz izlenim elde edilen sonuclarin oyun kaynakli olmadigi yonunde....

yinede sezarin hakki sezara....uzun yillar sonra bir ts macini heyecanla bekledim....
              ıslak imza....

Yorum

• her maçı adamın aldıracak hali yok...
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• o kadar sihirbazlıktan sonra bu maç kötü oynaması değerinden hiçbir şey kaybettirmez. Ben kayseri maçı ile yine coşacağını düşünüyorum.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    5 gol 5 asist, taş çatlasın.
                    taş bayağı bi çatladı

Yorum

• Sezonun en berbat topunu oynadı çok isteksizdi koşmaktan ayağını topa uzatmaktan pas vermekten dahi aciz bir görüntü sergiledi. Farklı sebepleri olabilir bunlar sorun değil ancak onu 90 dakika oyunda tutan Ünal Karaman'a ne demeli?
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Fb macinda adamin ayagina top gelince hem dirar hem isla hem orta sahalari baski yapti.

Amac hem topun ayagindan cikmasi hem de top novaka ya da yusufa gelince oyun kuramadigimizin parmak ve stoperler dahil topu hemen kaybettigimiz gercegi idi...

Bjk macinda da aynisi denenecektir.. En buyuk gorev novakindir.. Cunku ne kadar bindirirse nwakaeme ye o kadar pozisyon ve alan acilacaktir..

Please Novak more Help

Yorum

• Harika bir futbolcu.
                          *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Bu adamın sürati olsa değeri 30, 40 milyon Euro'dan aşağı olmazdı. Şuan İspanya liginde bir takımda oynuyor olsa çok farklı şeyler konuşulurdu kendisi hakkında transfer piyasasında.

Yorum

• Mükemmel bir oyuncu. Hiç gereksiz hırsı, EGO’su yok. Aman ben atayım, 10 kişiyi geçeyim gibi bir derdi yok. Bilge insan.

Yorum

• Çizgiden çıkardığı top önemli katkı
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X