Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kac golün var bu aksam yigidim
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bugün 3 gol pası bekliyorum.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• Tel reis adamı altına sıçırır aga..

(UEFA)

Yorum

• 1 gol 1 asist bekliyorum umarım 2011 Jaja Kadıköy performansı gibi bir performans göstermez.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Beinsports öve öve bitiremiyor. En son Onazi'yi böyle övmüşlerdi. Nazar değdirecekler.
            ( ゚д゚)

Yorum

• Kilitleyecekleri çok net belliydi. Hoca'nın da bunu düşünerek farklı alternatifler üretmesi gerekiyordu...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• tutymayla ilgisi yok . bufün isteksiz ve etkisizdi. tam maçını buldun waka

Yorum

• Adamı topla buluşturamadık ki doğru düzgün.
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• En etkisiz Nwakaeme performansıydı keşke bu maç oynasaydın be reis
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• top tutar dedi herhalde hoca, ama tam aksine hep kayip etti.

en gec 70'de cikmaliydi
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bu adam bile aksıyorsa sorun piskolojiktir. sadece ünal hocay bırakılmaz 20 senenin yükü. başka birşey yapın.

Yorum

• İyi çalışmışlar adama. Sürekli kayarak, yerde müdahale ile kestiler önünü. Yardım da gitmeyince iş yapamadı.

Yorum

• Keşke prim hedefi işi bitmeseydi de motivasyonu devam etseydi, umarım hedefine vardığın için olmamıştır bu performans. Alıştırdı artık talep edeceğiz
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İyi çalışmışlar adama. Sürekli kayarak, yerde müdahale ile kestiler önünü. Yardım da gitmeyince iş yapamadı.
                              Adamı sakatlıyacaklardı eğer kendini salmasaydı. O bize lazım daha 4 maç var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi çalışmışlar adama. Sürekli kayarak, yerde müdahale ile kestiler önünü. Yardım da gitmeyince iş yapamadı.
                                Ceza sahamizdan ileri kosarken bir pozisyonda Isla gitmesin diye eliyle gecirdi adama.

Cani sagolsun.
                                Kredisi buyuk.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X