Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yiğt kötü demedik ki zaten daha verimli olur düşüncesindeyim sadece ha olmama ihtimali yok mu var elbette ama bu kadar üst düzey oyun zekası ve pas kalitesi ile ben olacağı kanaatindeyim zira çok ciddi bir takım oyuncusu..
    Zaten "kanatta çok ağır kalıyor, iş yapmıyor" diyen arkadaşlara yönelik yazdım.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Oyun kurucu mevkisindeki performansı merak ediyorum. Aslında Abülkadir-Tony-Yusuf değişmeli olarak ileri hatta oynayabilir.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Adamdır

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamdır
          Kral adamdır.

Yorum

• Ben bu adama futbolcu denmesini kabul etmiyorum, bu adam sanatçı arkadaş başka birşey yapıyor sahada. Her hamlesi mantıklı olur mu bir adamın. Resmen tepegözü var. Fifa oynar gibi oynuyor

Yorum

• Gözlerim futbolcu görüyor uzun yıllar sonra, iyi ki geldin.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Boş kale ya arkadaş boş kale. At işte kral olacaktın. Yinede teşekkürler

Yorum

• Bu takıma fazlasın

Yorum

• Kaçırdığı gol önemli değil, adam futbol oynuyor. Şimdi bu adamda lisanslı futbolcu Batuhan’da?

Yorum

• Batuhan, Kamil, Yusuf gibi isimlerle aynı takımda olması kendisine hakarettir. Waka ile bunlar arasında 100 yıl fark var.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• kaçırdığı gole boşuna yüklenmeyelim. adam kimlere ne paslar verdi de atamadılar. şu an takımın en iyisi

Yorum

• Bu kadar beyinsizle aynı takımda olması onun için büyük şanssızlık adam tek başına oynadı resmen
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Ben bu arkadaşa çalım atabilen N'doye diyordum ama haftalar ilerledikçe söylediklerimi yediriyor bana. Daha da utandır bizi panpa.
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• bir tek bu oynuyor bu da yavaş oynuyor. acayip ağır oynuyoruz, kimse topu tekte çıkarmıyor ayağından.

Yorum

• Abi o topu oradan nasıl kaçırıyorsun ? İlk gol olmasa günah keçisi sendin ve maalesef o golü atman gerekiyordu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X