Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ağır vasıta by beyin göztepe maçında beni çok şaşırttı.çok fazla defansa yardıma geldi.

lakin bu arkadaşı daha efektif değerlendirebiliriz.o da forvet arkası serbest oyuncu olarak takılmasıdır.
    TEKKEBALL

Yorum

• kesinlikle takımı rahatlatıyor bize tv başında verdiği özgüveni saha içinde arkadaşlarınada veriyor. Eğer top nwakaemedeyken akıllı bi diziliş yaparsan hücumda zaten o, topu atması gereken yeri herkesten iyi biliyor.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Ligte 16 maç 4 gol 4 asist. Uzun süredir alamadığımız bir kanat performansıydı. Kalan maçlarda verimini biraz daha arttırarak 8 gol 8 asist gibi bi sayıya ulaşacağını düşünüyorum..
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• aklının zekatını rodegellaya verebilse keşke

Yorum

• Su adam Sivas veya Akhisar'da olsa ve 4 büyük Kulüp istese minimum 10 milyon € isterler.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tel reis yine beyniyle adam dövmüş, dehşetengiz oyun koymuş ortaya.
              Ayaklarına sağlık birader

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen daha tempolu oynayabilecek bir oyuncu bulabiliriz. nwakeme her türlü bu ligin oyuncusu. avrupa için arayışa girmek lazım.
                Daha tempolusunu sağa bulalım

Yorum

• kanada 2 iyi oyuncu alıp forvet arkası oynarsa tam şov yapacak adam

Yorum

• Muhteşem bir sanat ürünü...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muhteşem bir sanat ürünü...
                      muhtemelen nwa doğduğunda anası babası da böyle seviyordu bu adamı: )

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kanada 2 iyi oyuncu alıp forvet arkası oynarsa tam şov yapacak adam
                        aynen bende senin gibi düşünüyorum abi wakayeme bir kanat olarak çok hızlı bir adam değil kanatlara daha hızlı 2 adam alıp forvet arkasında daha çok verim alabiliriz özellikle trbazonda oyunun sıkıştığı maçlarda.

Yorum

• Nwakaeme hücumun her bölgesinde iş yapar ama kanatta yavaş kalıyor eleştirileri haksızlık. Mesele hız değil dribbling kalitesidir. Şu an ligde çizgiyi Nwakaeme'den daha iyi kullanan bir oyuncu yok. Yıllardır da görmedim...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Bence forvet oynatıp seneye biraz daha hızlı bir kanat oyuncusu bakılabilir.Bu adam forvette en az 20 gol atar her sene.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nwakaeme hücumun her bölgesinde iş yapar ama kanatta yavaş kalıyor eleştirileri haksızlık. Mesele hız değil dribbling kalitesidir. Şu an ligde çizgiyi Nwakaeme'den daha iyi kullanan bir oyuncu yok. Yıllardır da görmedim...
                              yiğt kötü demedik ki zaten daha verimli olur düşüncesindeyim sadece ha olmama ihtimali yok mu var elbette ama bu kadar üst düzey oyun zekası ve pas kalitesi ile ben olacağı kanaatindeyim zira çok ciddi bir takım oyuncusu..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nwakaeme hücumun her bölgesinde iş yapar ama kanatta yavaş kalıyor eleştirileri haksızlık. Mesele hız değil dribbling kalitesidir. Şu an ligde çizgiyi Nwakaeme'den daha iyi kullanan bir oyuncu yok. Yıllardır da görmedim...
                                adam bildiğin oyun kurucu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X