Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzun zamandır Nwakaeme kadar değişik bir futbolcu izlememiştim ligde. Oyun aklı ligin zirvesinde olabilir.

Beyin reyiz cCc
    Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
    (Dozer) Cemil Usta
    Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• bir eksik var ama tam olarak netleştiremedim. pozisyon yaratıyor, sürüklüyor ama net bir şeye dönüşmüyor, organizasyon eksikliği var. daha fazla kısa pas, yer değiştirme ve çok adamla hücum gerekiyor heralde. fener maçı güzel örnek.

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        .

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Şu sevinç fenaydı

(UEFA)

Yorum

• Bu sene degilde Seneye gösterecek kendini bu sene ucundan accik gösterdi ki bu bile yetti bize.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• bu tür oyuncu tiplemesi bu zamanda oldukça işlevsizdir aga.bunu net olarak gs maçında da gördüm.topu aldı mı hızlı düşünme diye bişey yok.

feguli belhanda tarzı oyuncuların tek pasla neler yaptığını görüyoruz.bunlar bu dönemin efektif oyuncu tiplemeleridir. net

ya tren gibi gidip adam geçeceksin yada hızlı düşünüp etkili tek pas vereceksin.envekame de ikiside yok
            TEKKEBALL

Yorum

• Gereksiz yerlerde gereksiz fazla oynuyorsun reis. Kendi yarı alanındayken hemen tek top yap ne diye çalıma giriyosun ya da kontraya çıkarken hemen ver. Rakip kendi alanında kapanmışken çalım dene bol bol omuz koy kalça at ama her zaman her yerde yapınca inanılmaz tempo düşürüyorsun..
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk kez bukadar top kaybetti
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Adam zaten forvet özellikleri olan kanat forvet oyuncusu. Sahaya 2 tane daha forvet atıyor yetmiyor merkezi Sosa, Yusuf'tan kuruyor sanki çift yönlü ciğersiz oynayan oyunculara sahibiz.

Bu adam 4-3-3 ün sağında solunda oynayan kanat forvet tiplemesidir. Gidip 4-4-2 de Yusuf Erdoğan ol diyemezsin. İlk devre ne güzel kullanıyorduk takımın teknik patronu 2. devre neredeyse sol bek yapıp oynatacak.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ne kadar yorulduğunu farketmek lazım. takımda kızamayacağım tek adam.

Yorum

• bu şekilde oynarsak, yük bindirirsek bireysel oyuna döner demiştim.

Yorum

• Amiri ile hücumda birbirlerini tamamlayamadılar. Ceza sahasında da yeteri kadar çoğalamadığımızdan o da bireysel çabasıyla bir şeyler yapmaya çalıştı fakat duvar çarpıp çarpıp döndü...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Amiri denen futbol fukarası yüzünden hep yalnız kaldı 3 kisi etrafını sardı davar amiri bindirmiyor alan açamıyor beğendim geneseni
                          Y cuales deseos me vas a dar?
                          Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                          Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Amiri ile hücumda birbirlerini tamamlayamadılar. Ceza sahasında da yeteri kadar çoğalamadığımızdan o da bireysel çabasıyla bir şeyler yapmaya çalıştı fakat duvar çarpıp çarpıp döndü...
                            Amiri ne oynadığını bilmiyor bence hep eksik oynatıyor bizi aşırı yetersiz.
                            Y cuales deseos me vas a dar?
                            Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                            Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• by beyin de forvet arkası oynar mantık olarak ama herhalde sezon sonu by by beyin diyebiliriz kendisine.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Nwakaeme'nin sağ kanatta oynayanını bulmamız lazım. Her şey fiziksel mücadele de bitmiyor oyun görüşü çok önemli...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X