Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda ne yaptığını bilen tek isim. Defansa gelip çıkardığı topları, kazandığı ikili mücadeleleri, işi olmadığı halde defalarca kurduğu oyunu ile takdir edilesi. Bizim çok bilen taraftara kulak asmadigi sürece sıkıntı yok.

Yorum

• Gecen sezon maclar rakip yari alanda geciyordu rakibi sagdan soldan merkezden boguyorduk, Wakayeme de is bitiriyordu.

Şimdi orta sahada en dinamik ve mucadele eden oyuncumuz Sosa, o da bugun birakti ve kanat forvete Zeki Yavru kovalatiyoruz.

Baska da bir sey demiyorum. Cunku sozun bittigi yerdeyiz.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 1 metrekare alanda 3 çalım atan adam geniş alanda bile topu rakibe takıyor artık. Geçen seneki oyun sistemi Nwakaeme için daha elverişliydi ama bu kadar kötü olmasını gerektirecek bir fark değil bu. Öz güvenini kaybetmiş gibi oynuyor.
        Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Bu takımda kanat forvette değil 10 numarada oynamalı.

Pas alır, pas verir, top tutar, gizlenmez, oyuncu eksiltir, koyar kalçasını oyunu soğutur. Sturridge in yaptığı her şeyi yapar üstüne iş de yapar.
          İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
          İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
          Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bu takımda kanat forvette değil 10 numarada oynamalı.

Pas alır, pas verir, top tutar, gizlenmez, oyuncu eksiltir, koyar kalçasını oyunu soğutur. Sturridge in yaptığı her şeyi yapar üstüne iş de yapar.
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bu sene formsuz Ama bu maçta bu seneki ortalamasının üzerindeydi
              Tekrar baktım maça mikelle birlikte iyi oynamışlar
              Pereira yusuf sari kanadında arada boşluk oluşmuş resmen sorloth adam markaji vermişler Hiç top alamadı
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• Kale çizgisinde boş kale olsa o kafayı içeri vuramiyor koca kafa
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Tamam herkes bu adama kiziyor ama ne zaman top oynamasa takim topu Tony'e veriyor.
                  Al topu ne yaparsan yap. Eee rakip takim da ögrendi artik bu isler.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Boş pozisyonda kafayı gole ceviremedi bu fizikle o topa kafa vuramamak. Kağnı gibisin istemiyorum seni sen topu alıp dönene kadar rakip yerleşiyor.
                    Y cuales deseos me vas a dar?
                    Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
                    Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• Nwakaeme ilginç ve tuhaf bir şekilde ciddi derecede formsuz!
                      Yeni sözleşmeyi aldıktan sonra bu formsuzluğun oluşması da oldukça manidar görünüyor.
                      Sezon başından beri maçlarda adını pek duyamıyoruz. Bildiğin hayalet gibi sahada dolaşıyor, inisiyatif almıyor.
                      Etkinlik gösterdiği maçlarda da son 15-20 dk. dışında bir numarasını göremedik. Takım sayesinde bir kişi eksik oynuyor.

Geçen seneden beri dikkatimi çeken bir durum var. Novak'a pas atmıyor!
                      Hemen her maçta Novak arkadan bindirme yapmasına rağmen koşu yoluna topu bırakmıyor.
                      Açıkçası ben Novak'ın yerinde olsam kendisini kenara çekip ''Senin derdin nedir?'' diye sorardım.
                      Bu durum sadece benim mi dikkatimi çekiyor bilmiyorum ama artık can sıkıcı göründüğünü söyleyebilirim.

Nwakaeme'nin oyun tarzına gelirsek bence oldukça yavaş kalıyor.
                      Topu ayağına aldığında rakibin üzerine gidip çalım atma süresi oldukça uzun! Rakip savunma o sürede yerleşiyor.
                      Aldığı her topu çalım yapma veya içeriye girme yönünde kullanması nedeniyle tehlikeli orta yapamıyor.
                      Günümüz futbolunda hızlı oyun rakibin dengesini bozmakta en büyük araç ama bu arkadaş bundan bihaber oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Ömrüm Can SEZER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Boş pozisyonda kafayı gole ceviremedi bu fizikle o topa kafa vuramamak. Kağnı gibisin istemiyorum seni sen topu alıp dönene kadar rakip yerleşiyor.

Denizlispor maçında Zeki Yavru'yu bir kere bile geçemedi. Ama neymiş geri geliyormuş falan fıstık....
                        Bu arkadaşa savunması yapması için para ödemiyoruz. Bomboş pozisyonda o kafa vuruşunu gol yapsın diye ödüyoruz.
                        Galatasaray maçında karşı karşıya kaldığı pozisyonları gol yapsın diye ödüyoruz. Maçı koparsın diye para ödüyoruz.
                        Ama bazı arkadaşlarımız ilginç şekilde bu adamı tutuyorlar. Ama aşırı derecede formsuz ve beceriksizliği de tuz biber oldu.

Yorum

• bir adama maradona muamelesi yaptığın an herşey bozuluyor. takim hep ön planda olmalı. burak onur'u kesip atınca nasıl herkes hizaya gelmişti. saha içinde de herkes topu paylaştı, birbirine yardıma gitti, kanatlar bekiyle geldi. önemli olan budur. temele bunu yerleştirdikten sonra bireysel yetenekten fayda sağlayabilirsin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Denizlispor maçında Zeki Yavru'yu bir kere bile geçemedi. Ama neymiş geri geliyormuş falan fıstık....
                            Bu arkadaşa savunması yapması için para ödemiyoruz. Bomboş pozisyonda o kafa vuruşunu gol yapsın diye ödüyoruz.
                            Galatasaray maçında karşı karşıya kaldığı pozisyonları gol yapsın diye ödüyoruz. Maçı koparsın diye para ödüyoruz.
                            Ama bazı arkadaşlarımız ilginç şekilde bu adamı tutuyorlar. Ama aşırı derecede formsuz ve beceriksizliği de tuz biber oldu.
                            Sen ben savunma yapmasını istemiyoruz ama hoca belli ki istiyor hem de fazlasıyla. Waka kafasına göre sürekli defansa gelmiyordur herhalde. Ayıp ediliyor adama.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen ben savunma yapmasını istemiyoruz ama hoca belli ki istiyor hem de fazlasıyla. Waka kafasına göre sürekli defansa gelmiyordur herhalde. Ayıp ediliyor adama.

Fatih kardeşim, hiç bir oyuncumuza haksızlık etmek istemem. Ama inan ki Nwakaeme geçen seneyi aratıyor.
                              Birebirlerde geçen sene kadar yüzdeli değil, son vuruşu gol yapma açısından da geri gittiği görünüyor.
                              Açıkçası ön tarafta iş yapmazsa Nwakaeme'nin bu ağır oyun tarzı kabul edilemez. Bence daha becerikli olmalı.
                              Sezon başından beri bu oyuncuyu eleştiriyorum. Çünkü diğer oyunculara nazaran ondan daha fazla beklentim var.
                              Umarım kendine gelir. Zira kendisine fazlasıyla ihtiyacımız var. Bildiğimiz Nwakaeme geri gelsin istiyorum.

Yorum

• Kafa gollerine tepkili

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X