Şu çöpten bu adama çıktık ibretlik bi sol kanat hikayesi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Vakeme demisti sanirimİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse değindimi bilmiyorum ama bir spor programında (hangisi ve kim hatırlayamıyorum şu an) isminin telfuzunu kendisine sormuşlar kendiside VAKAME demiş.
(( Kef'in K'si, Kaf degil
))
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
bursa maçında olcay'ın pasında düşmüştü onu hatırladım.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç ofsayta düştü mü merak ettim şimdi ?
Yorum
-
ilk devre alanya maçında attığı bi kafa golü vardı ofsayt gerekçesiyle iptal edilmişti..bende bunu hatırladım..İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç ofsayta düştü mü merak ettim şimdi ?
Yorum
-
Kef'ten sonra da elif çekmesi ile uzatma yok, direk üstün alıyoruzİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVakeme demisti sanirim
(( Kef'in K'si, Kaf degil
))
Bu arada zat-ı şahaneleri fenerbahçe sağ kanat oyuncularına şu şekilde davette bulunmuş:
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Aslında düşük maliyetli olacaksa böyle bir adam her zaman olmalı takımda. Yani Bruma, Castillo gibi hızı çok yüksek bir oyuncu.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu çöpten bu adama çıktık ibretlik bi sol kanat hikayesiElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Anadolu takımları her sene alıyor böyle topçular. Biz herhalde hep 11e düşündüğümüzden almıyoruz. Samudio, umar, fofana vs...İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında düşük maliyetli olacaksa böyle bir adam her zaman olmalı takımda. Yani Bruma, Castillo gibi hızı çok yüksek bir oyuncu.
Yorum
-
Anadolu takımları her sene alıyor böyle topçular. Biz herhalde hep 11e düşündüğümüzden almıyoruz. Samudio, umar, fofana vs...İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında düşük maliyetli olacaksa böyle bir adam her zaman olmalı takımda. Yani Bruma, Castillo gibi hızı çok yüksek bir oyuncu.
Yorum
-
Tribün katkısı olarak kendim söyledim diye demiyorum ama benim şarkı daha iyi...
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum