Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bildiğim kadarıyla problem izin öncesine dayanıyor.
    Ünal Karaman İki gündür kasığındaki ağrıdan antremanlara çıkmadığını söylemiş.
    Yani yeni bir sorun.

Ben daha önceki haftalarda Nwakaeme'nin antremanlara çıkmadığını hatırlamıyorum
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yalnız burada yorum yapanların büyük bölümü maçı TV'den takip eden kişiler. Esame listesinde yazılı olan bir oyuncu tabii ki kadroda olduğu düşünülür. Yayıncı kuruluş maç içerisinde söylemedi, yerel basındakilerde maçtan sonra yazdı. Ama söylendiği gibi yapılan eleştiriler bu maça özel değil adam 1 aydır yok. Hoca'nın dediği gibi temposunun düşük olduğuna ben de katılıyorum ama hiç değilse maçların son bölümlerinde süre alabilirdi. En büyük bonservis ve oyuncu ücretine sahip transferini hiç kullanamıyorsan orada bir sıkıntı var demektir...
      Farkındayım evet, ama sakince sormak, merak etmek, adam ne açıklama yapacak diye beklemek yerine kendi kafasından yorum yapıp ceza kesmek çok genel bir alışkanlık ve çok rahatsız edici. Birisi oynar yeniliriz, "niye oynadı" derler. Oynamaz yeniliriz, "niye oynamadı" derler. Yenseydik ünal hocaya övgüler diziliyor olurdu. Bu kadar sonuç odaklı, bu kadar değişken, bu kadar boş, bu kadar fanatik yorum okumaktan sıkıldım artık. Futbol mu izliyoruz savaşa mı gidiyoruz belli değil.

Not: Sizin için söylemiyorum bunları.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• adamı göz göre göre bitirdiler.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ünal Karaman İki gündür kasığındaki ağrıdan antremanlara çıkmadığını söylemiş.
          Yani yeni bir sorun.

Ben daha önceki haftalarda Nwakaeme'nin antremanlara çıkmadığını hatırlamıyorum
          Ağrı vardı da son iki gün arttığı için idmana çıkmadı gibi yorumladım ben de. Yanlış anlamış olabilirim.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cevap belli: Burak'a yer açmak için...
            Nwakaeme'nin durumunun Burak'la ilintili olduğunu düşünmüyorum. Zaten kanat forvet olarak alındı ve formasını da Amiri'ye kaptırdı. Burak'a yer açmak için Yusuf kesik yedi...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

Nwakaeme'nin durumunun Burak'la ilintili olduğunu düşünmüyorum. Zaten kanat forvet olarak alındı ve formasını da Amiri'ye kaptırdı. Burak'a yer açmak için Yusuf kesik yedi...
              Saygı duyuyorum.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

burak + vahid = yazıcı + nwakaeme

mevki olarak öyle olabilir ama oyuncu tipi daha önde. ilerde burak'ı oynattığında kanat forvete ihtiyacın olmuyor, sol kanada ortasaha tipli oyuncu koyman gerekiyor. rodallega'nın yanında yusuf oynarsa veya başka bir orta saha, solda kanat forvet ihtiyacı doğar ekuban veya nwakaeme oynar yine.

Yorum

• Vahid,Yusuf,Olcay hatta Abdüşün bile yanında topçu bu adam. 2 full maç bile izleyemedik ona rağmen diyorum
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bu adami acilen iyilestirin Bursa macinda sahada olsun. Olcay ve Vahid in yapacagi defansi seveyim. Tony varsa Tony oynar. Şu mac oynasa hatta Erzurum macinda sahada olsa puan tablosuna bakmak cok zevkli olurdu. Yillardir golcu delici kanat aradik geldi, simdi Olcay Amiri falan izletiyorlar. Baska takim taraftari olsa cinnetlik vaka olurdu, biz alistik.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Acil lazımsın.

Yorum

• Umarım sakatlık nedeni haksız yere yedekte bekletilmesi değildir yoksa yeni castillomuz hayırlı olsun.
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Adamı izleyerek gitti yahu. Artık izleyelim sayın Karaman.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Oynayışı yeni transfer gibi olacak yine Unuttuk adamı.

Yorum

• hala mi sakat ???
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şunu anlamak lazım bunca senedir Trabzonspor u izliyoruz!
                                kaç sezondur tek forvet çıkma hastalığı vardı ligin vasat takımları arasında olmaktan kurtulamadık!
                                Bu sezon çift forvete dönüldü biraz kıpırdanma yaşandı ama bizdeki nasıl bir hastalıksa artık bu bile avantaj olmaktan çıkıverdi!
                                Aslında bunun çözümü Anthony dir! Sorun Orta sahada! Yusuf ve abdüş tamam yetenekli ve genç de ne kadar yeterli ve istikrarlı?
                                Onazi ve kucka performansı zaten tartışmalı! Sosa ortada son adam değil ilk adam durumunda! kısaca orta saha ile çift forvet arasında bağlantıyı sağlayacak top getirecek hızlı teknik bir adam lazım ve o da oynamıyor ! nedeni; sakat! 10 gün sahadan uzak kalacak dediler 1,5 aydır yok adam!
                                ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X