Ezbere elestiri yapiliyor adam gayet kaliteli topcu, ayaklar saglam ve ince işçilik var, sacma sapan toplar kaybetmiyor. Yetenekli kanat forvet, bu işin iç sahasi dış sahasi yok eger 4-3-3 e benzer oyun yapisiyla sahaya cikiyorsak tahtaya yazilacak ilk oyuncu olur. Rodallega tek basina olmaz. Babel, Elia gibi bir şey işte.
Tekniği gayet iyi, kolay kolay top kaybetmiyor çok güçlü, öldürücü paslar da atabiliyor. Bence ısrar edilirse maç temposunu da arttıracak. Işte o zaman özellikle iç sahada çok katkı verecektir..
Nasıl etkili kullanılabilir bilemedim kanattan çok sol iç forvet gibi oynasa kaleye daha yakın o zaman da kanat boş kalcak. Biraz daha tempolu olsa var ya.
Top tutabilen adam önemli, takımı dinlendiriyor veya çoğalabilmemiz için zaman kazandırıyor. Ben verimli olduğunu düşünüyorum üç beş maç sonra kendine gelecektir.
Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil Usta
Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Futbol aklı ve iş ahlakı 10 numara. Ünal efendi hangi akla hizmet sakat olmadığı haftalarda forma vermedi acaba, kolay değil birden çok şeyler yapması biraz zaman lazım.
Maçı izlerken kötü gördüm şimdi tekrarı izleyince çok faydalı işler yapmış. Araları iyi görüyor.
Yalnız 61 dakikada rodanın önüne atmak yerine sağ tarafta bomboş Abdulkadir vardı muhtemelen atardı o golü.
Savruk olmayip, gelen toplari basit ve kayipsiz degerlendirmesi bir arti. Oyun yapimiz geregi top kayiplarindaki ani ataklarda zorluk yasadigimiz icin, Yattara gibi 10 topun 6sini kaybeden birisini kaldiramayiz.
Özellikle gücü ve pas kalitesi de cok yerinde, sagdan gelen toplarda da ceza sahasindaki adam sayisini cogaltiyor. Defansta ise öyle denildigi gibi aksamiyor, tam tersi gayet temiz ve sistemli bir defans yapiyor. Bence devam oynamasi gerek.
Yorum