Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün senin hakkında çok olumsuz iddialar duydum umarım doğru değildir.

Yorum

• Para için bizimle anlaşmayıp ezeli rakibe giderse kendi kaybedecek. Asla bizdeki performansı sergileyemez.
      Ts yerini anında doldurur hem de daha genciyle.
      Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• abi adamı bedava niye yolluyorsun novakta da aynı haltı yaptın

atıyorum böyle bir şey varsa

ayrıca şöyle söyleyeyim şampiyonluğa gidiyorsun çıkan wakayeme haberi de pek hayra alamet değil

akıl oyunları

ayrıca bu tarz haberlerin yapılması çok doğru değil şu anda

profesyonel hayatta herşey olur ama Trabzonspor yönetimi böyle bir şey varsa yanlış yapmıştır

bu adamın yeri ayrıdır istediği parayı verirsin abi

bana wilfred zahayı getirirsin ya da o ayarda adam getirsin veya wakayl aynı kalitede adam bulursun o zaman azımı açmam yönetime

şimdi sen yerini dolduramadığın novağın var daha bir de wakayame olursa yönetimde ararım hatayı kusura bakmasın kimse

bu adam nereye gidecek onu da bilmiyoruz

yalan dolan haberler de olabilir ama ben gene söylüyorum sözleşme uzatmamız lazım derhal

abi sosayı yolladın,novağı yolladın şimdide de wakayeme mi kaldı?

kardeşim hadi bir tanesi gitmek istedin elindeki adamı tutamıyorsan ne işe yararsın yönetim olarak o zaman?

aldığın adam gidenin yerini dolduramıyorsa iyice batırıyorsun demektir

elindeki oyuncuyu tutamama ve yerini dolduramama karnesi konusunda bizimkiler berbat ama bu kesin.
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 21.04.2022, 21:59.
        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onu bunu bilmem de, Ugurcan'i satip kolaya kaçip 30 yasindaki yabanci topçuyu kadroda tutacaklarsa ayip ederler... ha hepsini satacaklarsa okey...
          Desinler ki Ugurcan Bakasetas Djaniny Cornelius en az bunlari satacagiz belki de Abdüs falani ekleyecegiz, tamam
          Gider en azindan 1 senelik yapilanma yaparsin, kaleye Muriç'i kirâlik alirsin, Onur'u Kayseri'den çekersin Parmak + biraz para karsiliginda... Eskihellaç'i alabiirsin yerli konusunda rahatlamak için... Sorloth'a parayi gömersin sâdece... Yusuf'u kirâlik çekebilirsin...
          Daha az mâliyete benzer kalitede belki de daha iyisini kurabilirsin, ama bunu Djaniny kadroda alternatif olsun Cornelius takima alisti o da kalsin safsatasiyla yapamazsin buna inanan varsa safin önde gidenidir
          Nwakaeme giderse yerini o ayarda futbolcuyla doldurmak çok zor. Adam yetenek olarak dünya klasında biri bu yüzden hiçbir şey yapmadığı maçta bile tek hareketle maç çözebiliyor. İsim yapmışına para veremeyeceğine göre ya onun gibi fark edilmemiş olanı bulacaksın ki kaç tanedir zaten öylesi ya da oyun anlayışını değiştireceksin. Ki bana ikincisi daha mantıklı geliyor. Orta sıra Avrupa takımları bile bu halde ezer geçer bizi yalan yok. Sezon başından sonuna kadar rakibi forse eden kadro istiyorsak genç ve parlak oyunculara seve seve yöneleceğiz. Çünkü seneye bu kadar kaliteli kadro kuramayacaksın rakiplerin de bu kadar kötü olmayacak. Yani her ihtimalde sürdürülebilir değil bu düzen. O yönetim nwakaeme ile anlaşmazsa hiç ses etmem ama yerine gervinho var derlerse söverim. O adam o adam değil. Solbakken gibi adamlar lazım bize. Demem o ki kim giderse gitsin yerini potansiyel sağlam oyuncularla doldururlarsa problem olmaz yapılanır daha güçlü başlarsın
          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Süper Lig ekibi Fenerbahçe Anthony Nwakaeme transferinde devreye girdi, ortalık tamamen karıştı. Kriz her geçen gün daha da büyümeye başladı. İşte detaylar.

Transfer tamam. Güle güle.

Yorum

• Kulübün kadro dışı açıklamasını bekliyorum. Çok net ve güzel bir tavır olur istediği yere gidebilir. Şampiyonluk kutlamalarında da görmek istemiyoruz kendisini.
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Akıl alır gibi değil.Haberlerde geçiyor ama kesin bilgi mi bilemedim.
                Bu adama bedavamı oyna dediler de iş bu noktaya geldi.
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• puajahjakhakjah ya arkadaslar her sey olabilir de bâri kaynaga bakin yaa,, ajansspor ve aygün özipek yâni dogru olsa bile en azindan su an hiç mi hiç inandirici gelmiyor
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akıl alır gibi değil.Haberlerde geçiyor ama kesin bilgi mi bilemedim.
                    Bu adama bedavamı oyna dediler de iş bu noktaya geldi.
                    Baştan beri aynı şeyi söylüyorum.
                    En başından istediklerini vermemiz mümkün değildi.
                    Hiçbir zaman da imzalayacağına inanmadım.

Hala daha çok büyük sürprizdir bize imza atması benim açımdan.

Emekli olacak adam, mevcut durumu ile imza parası dahil 3-4 m euro arası kazanacak imkânı varken bizde zaman öldürmez.
                    Faroz uşağı değil da bu adam?

Yorum

• Şikeci kaynakların art niyetli galeyanlarına kulak asmaya gerek yok her şey olacağına varır
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Trabzonspor saha sonuçlarına bakarak maddi olarak level atlayabilecek durumda değil,önceden de yazmıştım,benzer senaryo ilerliyor,oyuncunun yaşı da malum,en iyi teklifi yapana gidecektir, zaten imzalanacak olan çoktan imzalanirdi bugüne kalan sözleşme olmayacak sözleşmedir

Yorum

• Hayırlısı olsun, beklemedeyiz.

(UEFA)

Yorum

• Gelmiş geçmiş en iyi kanatsın, ama biz de gereğini yaptık, giden sen olursun Nwakaem!

Nwakaeme artık 33 yaşında, bu sezon 3. kez sakatlık problemi yaşadı. Adana Demir karşısında 7. maçını kaçıracak. Oynamadığı süreçte 3 galibiyet alındı, 3 maç 1 puanla bitti. Yapılan ölçümlerde sakatlık riski yüksek çıkan isimlerden.

Yönetim; Hamsik’in 1.5 milyon garanti artı 700 bin Euro imza parasına oynadığı yerde tavan ücretin bariz üstünü teklif etmiş. Yani kendi disiplinini delerek, Nwakaeme’yi onore etmeye çalışıyor.
                            Kimsenin tanımadığı bir oyuncu olarak geldiği Trabzon’da her maç 40 bin kişinin sevgisiyle çınlıyor kulakları. Kariyerinin son 2-3 yılını Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde, bu takımın en önemli parçası olarak efsane olma yolunda mı geçirecek yoksa Fenerbahçe veya Arap Yarımadası’ndan alacağı fazladan bir milyon Euro’yu mu tercih edecek?

https://www.hurriyet.com.tr/amp/spor...nspor-42048776

Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İşin bu noktaya varması üzücü.

Sürecin daha şeffaf yönetilmesini dilerdim. Milletin ağzına sakız oluyoruz.

Gittiyse gitti, kaldıysa kaldı, her ne olduysa söyleyin de bilelim artık.

Her hafta "bu maçtan sonra imzalıyor", "şu anda masadalar imzalar atılıyor", "wakame kalemi aldı kağıdı okuyor" vs gibi saçma haberler duymaktan yıldım.
                              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Yönetim nwakaeme konusunda bir tavrı varsa ve söylemiyorsa bunun sebebi şu an içinde bulunduğumuz süreçtir. Anlaşılmış olsa şimdiye söylenir bu havası yansıtılırdı zaten. Aynı şekilde yakalanan hava zaten bozulmuşken bir de anlaşamadık derlerse hele hele kadro dışı gibi saçmalıklar yaşanırsa işte o zaman Trabzon kendi ayağına kendi sıkar zatencileri haklı çıkarırsın. Nwakaeme profesyonel bir oyuncu sene sonunda istediği yere gidebilir hakkıdır ama şu an buranın futbolcusu ve aldığı paranın hakkını vermesi gerekiyor. Son 5 maç artık kaç maç oynarsa oynar sonra gider yoluna. Radikal karar almayı gerektiren bir durum yok yani ortada.
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X