Korner atışlarında kale önünde rakip savunma oyuncularının yanında durmaya gerek yok. Geçen maçta Ekubanın golünün ofsayt gerekcesiyle iptaline neden oldun bugün de kaleye giden top sana carptığı için gol olmadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Son 3 maç 1 gol 3 asist. Bu kadar kötü oynarken bile maçlara damga vuruyor adam. Kesinlikle bir alternatif alınmalı. Rahatlığın sebebi bu bence. Şımarıklık yaptığında kenarda hareketlenme olma ihtimali bile köpek gibi koşturur adamı. Koy kenara her iki kanatta da oynayabilecek Mirallas tarzı bir oyuncu muhtaç kalma.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabotajcı.
Yerine gerçek bir kanat adamı geldiğinde yılların boşa geçtiğini o zaman anlarız.
Eski sezonlara oranla fiziksel anlamda gerilediği net olarak ortada ama bu yönetimin yaptığı transferleri gördükten sonra bu adamın ayrılmasından korkuyorum.Bilal,Diabete gibi adamları getirip takımın içine ettiler resmen.
Wakayeme için 5 milyon euro veren olsa en azından üzerine koyup kendisinin yerinde yapabilecek bir kanat alabilirdik ama öyle bir teklif gelir mi bilmiyorum.
Yönetim hiç güven vermiyor.Waka da giderse bunlar yerine bir çöp bulup getirir
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamdan daha iyisini alacak yönetim var mı bizde
Eski sezonlara oranla fiziksel anlamda gerilediği net olarak ortada ama bu yönetimin yaptığı transferleri gördükten sonra bu adamın ayrılmasından korkuyorum.Bilal,Diabete gibi adamları getirip takımın içine ettiler resmen.
Wakayeme için 5 milyon euro veren olsa en azından üzerine koyup kendisinin yerinde yapabilecek bir kanat alabilirdik ama öyle bir teklif gelir mi bilmiyorum.
Yönetim hiç güven vermiyor.Waka da giderse bunlar yerine bir çöp bulup getirir
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 3 maç 1 gol 3 asist. Bu kadar kötü oynarken bile maçlara damga vuruyor adam. Kesinlikle bir alternatif alınmalı. Rahatlığın sebebi bu bence. Şımarıklık yaptığında kenarda hareketlenme olma ihtimali bile köpek gibi koşturur adamı. Koy kenara her iki kanatta da oynayabilecek Mirallas tarzı bir oyuncu muhtaç kalma.
Nwakame seviyesinde tarihimizde kac kanat oyuncumuz vardi.benim hatırladığım yattara ama nwakamenin katkısı yattaradan da çoktur.
O yüzden daha iyisini bulmadan satmayı herkes kafasından silsin.
Yorum
-
İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Yattara'yı sen de izlemedin mi. Topu aldı mı arkadan kim yetişebilirdi. Bu el freni gibi. Sıfıra süratle inip iyi bir orta kestiğini gördün mü? Hep yerleşik defansa karşı ve çapraz noktalardan orta yapmaya çalışıyoruz takım olarak. Akan oyunda kanat veya bekimizin süratle sıfıra inip ortaya çevirdiği ve de santraforun kaleye soktuğu bir pozisyon hatırlamıyorum son yıllarda. En son Yatabare hatırlıyorum orta yapmıştı Cardozo da kaleye zımbalamıştı.
Yattara 8 yıl oynamış 227 maça çıkmış 37 gol 73 asist yapmis.
Nwakame 2.5 yılda 90 maça çıkmış 30 gol,26 asist.
Artı yattaranın disiplinsizlikleri de ekleyin bunlara.
Nwakame yattaranin epey önünde çıkar.
Nwakame 31 yaşında su an ve yattaranin tum kariyerindeki istatistiginden daha iyi istatistiğe sahip.(oynadığı mac,gol ve asist;transfermarket verilerine gore)
Sonuç olarak yattara da cok iyi oyuncuydu ama nwakame onun daha ilerisinde ve daha profesyoneli.
Nwakameyi göndermek isteyenler trabzonsporun geçmişine, ve nwakame istatistiklerine bir daha baksınlar.
Adamın ölüsü bile gol veya asist yapabiliyor.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 23.01.2021, 22:28.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha iyisini veya enaz kendisi seviyesinde bir oyuncu alabilme ihtimalimiz varsa 5e satilsın da,var mi o ihtimal.
Nwakame seviyesinde tarihimizde kac kanat oyuncumuz vardi.benim hatırladığım yattara ama nwakamenin katkısı yattaradan da çoktur.
O yüzden daha iyisini bulmadan satmayı herkes kafasından silsin.( ゚д゚)
Yorum
-
Konsantre olduğunda süper ligin açık ara en iyi en yetenekli oyuncusu, ama bu sene hiçbir maçta konsantre göremedim kendisini, en son vedalaşmak isteyeceğimiz isimlerden birisisin, tepki görmeni-küsmeni hiç istemiyorum, bu yüzden en kısa sürede alıştığımız Nwakaeme'ye dönmen dileğiyle...Senin gücün , karanlığı yırtacak...
Yorum
-
Çok net görülen bir fiziksel düşüş var. Bunun sadece yaş alması ile alakalı olduğunu sanmıyorum.Hiç dinlenmeden bu yoğun tempoda sürekli oynuyor, yıpranması çok normal.Takımın oyun ezberi arttıkça daha verimli oynayacaktır.Diğer yeteneklerinden dolayı hakkettiği kadar öne çıkmasa da topsuz oyunda da baya zeki bir oyuncu.Konya ve Karagümrük maçında attığı gollerin benzerlerini daha fazla görmemiz lazım.En son Mithridates tarafından düzenlendi; 24.01.2021, 01:44.
Yorum
-
Fizik kondisyonu iyi değil çok belli. Saçma sapan kararlar veriyor. Topla bu kadar oynanmaz. Takımın en önemli oyuncususun. Ama ligin en fazla top kaybeden oyuncususun ayrıca.
Şu soldan içeri girişlerinde bırak geçmiş hücum ve bek oyuncularımızı kendinle bile anlaşamıyorsun. Sörlothla bile anlaşamıyorlardı o tip pozisyonlarda.
Yorum
-
Hiç birşey değil yüz ifadesi net gösteriyor ki istediği zam yapılmadığı için zoraki oynuyor fakat o kadar büyük yetenek ki yürürken bile gol asist katkısı var belki birkaç kaliteli oyuncu gelir ve hedefi olursa takımın performansı biraz artar ekstra bonus konabilir sözleşmesine hedefe oynayacaksak çok çok değerli bir oyuncu.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
bazı arkadaşlar yaptığı asist ve gollerin istatisliğini vermiş de keşke maç başına yaptığı top kayıplarını veya kaptırdığı toplarında istatisliğini verseydi bu adam bu sene iyi değil ayrıca ben wakamenin de 31 yaşında olduğuna inanmıyorum en az 35-36 yaşında ,bu adam yürüyerek top oynuyor fizik kondisyon yerlerde ama takım o kadar kötüki ben de dahil taraftar olarak vazgeçemiyoruz.
Yorum
-
Topu ayağına aldığı zaman rakibin bekini ve stoperini üzerine çeken, rakibin hem bekini hem stoperini oyalayan bu sayede forvet kılıklı Canini ve Ekuban'ın boş alan bulmasını sağlayan her ikisini de markajdan kurtaran dolayısıyla da bu sayede gol bulmamıza, gol pozisyonuna girmemize olanak sağlayan bir adamdır kendisi...
Efendim çok top kaybediyormuş pas atacağı yerde pas atmıyormuş falan filan..Siz 3.bölgede yani rakibin en kalabalık olduğu bölgelerde üstüne kademeli savunma anlayışında bırakın top kaybetmeyi ayağınıza top dahi alamazsınız..Eleştirirken profesyonel sahanın halı saha olmadığını önce bi kavrayın..
Futbolda çalım risktir..Çalıma giren oyuncu top kaybeder çalıma girmez yanındaki adama pas verirsen pas yüzden yüksek çıkar ama oyunda skoru bulma adına bir arpa boyu yol alamazsın topu kalenin içine sokamazsın..Bu da istatistiklerin yanıltıcı tarafıdır..Lütfen şu adamı maç sonlarında işe yaramaz istatistiklerle eleştirmeyin..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum