Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nasıl ki Sosa fiziken düşünce daha geride oynamaya başladı. Nwakaeme'nin dribling yeteneği azaldığı için merkeze kayması lazım. Merkezdeki fiziksel mücadeleyi verebilecek tek oyuncu takımdaki. Koşu yapmadığı için ve kendisine fırsat yaratacak bir 10 numara olmadığı için etkili olamıyor. Sörlothun ya da Sturridge'ın arkasında olmalı, Sturridge gibi kendini stoperlerin arasına atıp gizlemez, fiziksel mücadeleden kaçmaz. Kendisi gibi yetenekli olmasalar da Yusuf ve Parmak da kenar oyunlarını oynayarak daha akıcı bir oyun ortaya koyarız.

...........Sosa...Mikel.......
    Parmak - Waka - Yusuf
    ...............Sörloth...........

Parmak yerine alt yapıdan Behlül de Abdüş gibi oynayabilir ama henüz erken.

Cafer hem Sosa hem Mikel yerine oynayabilir. Parmak ve Yusuf zaman zaman yer değiştirebilir.

Sörloth teknik anlamda yetersiz. Sturridge teknik ve oyun görüşü önde ancak çok saklanıyor. Sörloth ise o arzuyu gösteriyor. Pres konusunda ikisi de defolu.

Sturridge ise f. Arkasinda o direnci gösteremiyor. Daha çok 2. Forvet gibi çoğu zaman Sörloth'tan önde kalıyor. Daha diri olursa Sörloth'tan alır formayı.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih kardeşim, hiç bir oyuncumuza haksızlık etmek istemem. Ama inan ki Nwakaeme geçen seneyi aratıyor.
      Birebirlerde geçen sene kadar yüzdeli değil, son vuruşu gol yapma açısından da geri gittiği görünüyor.
      Açıkçası ön tarafta iş yapmazsa Nwakaeme'nin bu ağır oyun tarzı kabul edilemez. Bence daha becerikli olmalı.
      Sezon başından beri bu oyuncuyu eleştiriyorum. Çünkü diğer oyunculara nazaran ondan daha fazla beklentim var.
      Umarım kendine gelir. Zira kendisine fazlasıyla ihtiyacımız var. Bildiğimiz Nwakaeme geri gelsin istiyorum.
      Bildiğimiz Waka'nın geri gelmesi için bir adet Abdüş ile bir adet Yazıcı lâzım
      Waka'yı geniş alan oyuncusu olarak kullandığımız müddetçe istediğimiz çalımları atıp içeri girmesi mümkün değil. Ha, yine 10 gol 10 asisti rahatlıkla yapar.

Yorum

• Son maçlarda çok geri geliyor. Topla geride buluştuğu için etkinliği azalıyor. Daha ilerde top almalı. Ayrıca Novak sakatlıktan çıkmasına rağmen sürekli bindirdi ama Nwakaeme bu koşulara pasla cevap vermedi.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Bu adamı satıp yerine gervinhoyu alsaydık şuan çok rahat ederdik.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bildiğimiz Waka'nın geri gelmesi için bir adet Abdüş ile bir adet Yazıcı lâzım
            Waka'yı geniş alan oyuncusu olarak kullandığımız müddetçe istediğimiz çalımları atıp içeri girmesi mümkün değil.

Ha, yine 10 gol 10 asisti rahatlıkla yapar.

Bu dediğine ben de katılıyorum. Takımda Yusuf ve Abdülkadir olsa herkes çok rahatlar. Ön tarafta iyi pas yaparız.

Belki o vakit Nwakaeme de eski ritmini bulur. Öldürücü tekniğini sergileyip bizi mest edecek goller ve asistler yapar.

Yorum

• Kesiği yiyenin Nwakaeme olması gerekiyordu. Yusuf Sarı kredisizlikten kesik yedi. Böyle devam ederse neşter bay beyine de vurulacaktır.
              TRABZON SPOR

Yorum

• Gerçek performansını zaman zaman gösterip kaybolsa da yine kritik bir asistle maçı çözdü. Ayrıca savunma açısından da önceki maçlara nazaran çok daha faydalı işler yaptığını düşünüyorum...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yine düşük vites bir oyunla skora etki etti
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Biribirine bu kadar uzak oynayan takım da Messi ile Ronaldo bile ancak Waka kadarını yapabilir.

Yorum

• nwakaeme'ya yakın oynanınca da hemen pas vermiyor illa topu tutuyor ayakta. geçen sene fener maçında sonra ne güzel tek pas oynuyordu takıma ayar verildiği için ama o disiplinle oynamıyor artık, o fizik güç de yok. devre arası toparlar umarım.

Yorum

• En büyük problemi sadece kanatta kalması yeri geldiğinde orta sahaya gelmeli içerlerde gezmeli ama çizgiden çıkmıyor kendine pranga vuruyor. bir iki maç çizgide takılı kalmadı ve etkilide oldu ama sonra yine vezgeçti.

Ama sol ayağından sağına alıp ceza sahası içini kestiğinde enfes paslar çıkarıyor o bitiriyor beni golden öncede bunu yaptı aha gol dedim.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Senlik bi durum yok reis. Yanında bi kaç adam olsa neler yapabileceğini biliyoruz. Biraz boşvermiş gibisin de ben bunu yine takıma bağlıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En büyük problemi sadece kanatta kalması yeri geldiğinde orta sahaya gelmeli içerlerde gezmeli ama çizgiden çıkmıyor kendine pranga vuruyor. bir iki maç çizgide takılı kalmadı ve etkilide oldu ama sonra yine vezgeçti.

Ama sol ayağından sağına alıp ceza sahası içini kestiğinde enfes paslar çıkarıyor o bitiriyor beni golden öncede bunu yaptı aha gol dedim.
                            mesela guardiola buna karşı çıkar oyun kurulurken kanatların içeri girmesini istemez rakip de daraldığı için ama son noktada gol koşusu yapabilir. arka tarafta bekin üstünden falan kafa vurmasını bekliyorsun fiziğe bakınca ama böyle kararlı bir şekilde kafa vurmaya gittiğini görmedim.

Yorum

• Sürekli orta saha taç çizgisinin orada top alıyor.

Yani bu adam orada top alsa ne yapabilir? Orta sahadan gidip tek başına gol mü atacak?

Yorum

• Bir kere teke tek kaldı onda da fişi çekti. Beyin taşıyor adamdan.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X