Erzurum macin'da 11'de baslarsa ilk yarim saat'de yapacagimiz baskili oyun ile büyük katkisi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Erzurum maçına Amiri yerine ilk 11 başlamalı. İç sahada Erzurum'dan çekinecek halimiz yok...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Katılmıyorum. Tony 4-4-2 sisteminde kanat oyuncusu olamaz. İlk 11 başlayacaksa Burak veya Hugo yerine başlamalıdır. Amiri’nin enerjisine ihtiyacımız var orta saha katılımında ve bek yardımında.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErzurum maçına Amiri yerine ilk 11 başlamalı. İç sahada Erzurum'dan çekinecek halimiz yok...2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
4-4-2 oynadığımızı nereden çıkarıyorsunuz yahu?İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılmıyorum. Tony 4-4-2 sisteminde kanat oyuncusu olamaz. İlk 11 başlayacaksa Burak veya Hugo yerine başlamalıdır. Amiri’nin enerjisine ihtiyacımız var orta saha katılımında ve bek yardımında.
Sahada iki tane santrafor var diye 4-4-2 mi oynamış oluyoruz?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
Erzurum'dan çok bizim sisteminizin oturması ile alakalı bir durum var. Vahid engin gibi kritik bir oyuncu oldu. Ortasaha üçleme işini yapıyor, teknik ekip o görevi vermiş. Rakip çıkışlara baskı olmaz 4 kişi ilerde kalırsa erzurum maçı da zor olur.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErzurum maçına Amiri yerine ilk 11 başlamalı. İç sahada Erzurum'dan çekinecek halimiz yok...
özellikle kaymalar için çok pratik isteyen bir sisteme geçtik. Hiçbir fırsat kaçmamalı... kaçmamalı (bunu masaya vurarak yaziyorum).
Şenol hoca olsa
.............sosa..onazi
Ekuban....hugo..burak...tony
Böyle sahaya çıkar önce 6 atar, sonra 3 yer ve takimi dengelerdi.
Yorum
-
Ne oynuyoruz peki Yiğt abi? 4-4-1-1 mi? 4-2-3-1 mi? Klasik 4-4-2 oynuyoruz işte daİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-4-2 oynadığımızı nereden çıkarıyorsunuz yahu?
Sahada iki tane santrafor var diye 4-4-2 mi oynamış oluyoruz?
.
2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Vahid konusunda ben de en başından beri senin gibi düşünüyorum zaten. Hatta şimdikinden fazlasını verecek potansiyeli de var ama mevcut düzene bir şekilde dahil edilmesi gerekiyor Anthony'nin de... Bu da bir sorun.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErzurum'dan çok bizim sisteminizin oturması ile alakalı bir durum var. Vahid engin gibi kritik bir oyuncu oldu. Ortasaha üçleme işini yapıyor, teknik ekip o görevi vermiş. Rakip çıkışlara baskı olmaz 4 kişi ilerde kalırsa erzurum maçı da zor olur.
özellikle kaymalar için çok pratik isteyen bir sisteme geçtik. Hiçbir fırsat kaçmamalı... kaçmamalı (bunu masaya vurarak yaziyorum).
Şenol hoca olsa
.............sosa..onazi
Ekuban....hugo..burak...tony
Böyle sahaya çıkar önce 6 atar, sonra 3 yer ve takimi dengelerdi.
Asimetrik bir dizilim var sahada. Ama bu klasik 4-4-2 asla değil.İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe oynuyoruz peki Yiğt abi? 4-4-1-1 mi? 4-2-3-1 mi? Klasik 4-4-2 oynuyoruz işte da
.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
Yorum
-
pas oyunu oynuyoruz aga.
öyle tek kişilik kafasına göre takılırsa ilk 11 şansı azalır.daha basit ve efektif oynayıp en az amiri kadar pres yaparsa ilk 11 e geri döner.
yada forvette forvet ikilisinin alternatifi olarak sonradan oyuna girebilir.
zaten çift forvet oynuyoruz aga.haliyle 4+4 şeklinde top rakipte iken sağlam durmak lazım.bide ön liberosuz oynuyoruz.sosa ve onazi ile.haliyle kanat açıklarının pres yapması ve geriye gelmesi gerekiyor.ömür amiri olcay vs gibi.TEKKEBALL
Yorum
-
bu adamı ilk izlediğim zaman yazmıştım özellikle iç saha maçlarında daha çok kullanıp daha çok yararlanmalıyız diye bence kapanan takımlara karşı daha etkili olur bilekleri ince ve topla ilşkisi iyi ama bence açık alan oyuncusu değil çünkü çok hızlı ve hareketli bir yapısı yok.
Yorum
-
Çokça izleme şansımız olmadı lakin ilk izlenimlerim saha içerisinde eforlu oynayan bir oyuncu olmadığı yönünde. Topu ayağına istiyor ve yavaş hareket ediyor. Geriye koşmaması da büyük sıkntı. Buna karşılık ileride top tutarak takımın yerleşmesi açısından kadrodaki bir numaralı isim, iyi de adam eksiltiyor. Henüz Babelvari tek adımda kalçadan çıkardığı şutları göremedik ama bu yönde de umudum var.
Bu adam, kışın ağır zeminlerde fazlasıyla ihtiyacımızı görecek bir oyuncu kanımca. Dediğimiz gibi as takımda olduğunu hissettirmemiz gerek. Fakat ben taktiksel olarak değil antrenman performansı nedeniyle yedek kaldığını düşünüyorum. Umarım farklı varyasyonlarla bu adamı kazanırız çünkü bu tip oyuncu sayısı ligde de çok az.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum