Karadeniz ekibinin yeni transferi Hubocan, 2008-2009 sezonunda Slovakya'nın Zilina kulübünden Zenit'e transfer oldu. Rus kulübünde 6 sezon geçiren Hubocan, 156 maçın 148'inde ilk on birde forma giydi. 1 gol atıp 37 sarı ve 1 kırmızı kart gördü. Hubocan, Zenit'te geçirdiği sezonların ardından bir başka Rus kulübü Dinamo Moskova'ya gitti. Moskova ekibinde 2 sezonda 51 maçın 49'unda ilk 11'de forma giydi. 2 gol atan tecrübeli savunmacı 11 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Hubocan, Rusya'da geçirdiği 8 sezonun ardından Marsilya'ya gitti. Burada 17 maçın 14'ünde ilk 11'de forma giyen oyuncu 5 sarı kart gördü..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tomáš Hubočan
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
geçen sezon sakatlık da geçirmiş pek forma şansı bulamamış lakin bu sezon başında oynamaya başlamıştı ve Trabzonspor a geldi.Sürpriz bir isim oldu.Kapalı kutu umarım faydalı olur.Kiralık olması,çok fazla maliyetinin olmaması ve takımda hemşerisinin çok olmasıyla uyum sorunu çekmeyecek olması pozitif.Artık sahada kendini göstermesine bağlı her şey.
Tomaş Şerefli Trabzonspor a hayırlı olsun.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
-
Ekrandaki mustafa akbaş'a yumlu diyene kadar dikkat kesilmiştim ben deİlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDun gece Ertem Sener tarafindan adeta goklere cikarildigina tanik oldum. Adam abartiyo diyebilirsiniz belki bana ama bu sene Turkiye'de yapilan en iyi ilk 3 transfer kimdir listesine yazarim bu adami dedi. Bize de insallah demek duser.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
. Güldür yüzümüzü.
Yorum