Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Théo Bongonda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu + Castillo ve Volkan Sen'i de yollayip cok net bir kanat forvet transferi yapmamiz gerekiyor Babel tarzi. Ücünün verdigi katkinin 10 katini verir o tarz bir adam. Devre arasi stoper, sol bek ve bu konuyu halletmemiz gerekiyor.

Yorum

• Bu adama yapılan haksızlık kimseye yapılmadı bu takımda. 200 dakika süre almış sadece. Ulan bari şöyle 5 maç 90 dakika oynatsaydınız be. Bir de hep sağ kanat oynatıldı sol kanat asıl mevkisi olmasına rağmen. Oraya koyacak bir tane adam yok ağlayıp duruyor başımızdakı hoca. Kardeşim elindekinden daha yararlanmıyorsun senin transfer neyine? Ne zaman aklıma gelse Ersun ve Rıza gibi boş beleş hocaları bir kez daha anıyorum.

Yorum

• Yönetim Rıza hocaya bırakmamalı

Yorum

• Bero'ya verilen süre , bu adama verilmedi. O kadar da kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Yazık oluyor bu çocuğa. Ayağı da düzgün, Castillo yamuk ayaklısından ne farkı var?

Yorum

• Sanırım kiralık olduğu için üzerinde durulmuyor. Başka açıklama bulamıyorum.

Yorum

• Rıza Hoca takıma geri geleceğini söyledi. Bongonda'yı çok mu büyüttük bilemiyorum ama kulüp bulamaması enteresan oldu. Ersun Hoca da kendisini kullanmıyordu o yüzden tek suçu hocada aramak haksızlık olur. 11 yabancı sınırı olduğundan yine 12.tercih olarak kalacaktır. Futbolcu ayrılmak isteyebilir, kafası karışık olabilir ama kampa almayıp 3 hafta boyunca yatmasının zararı yine bize dokunacak...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yolun açık olsun Théo
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• sonunda kurtulduk

dogrusu gelmeden alem resimleri ile bitirmisdi kendini

Trabzon gibi biyerde bunlar düzelmiyor

yolu acik olsun
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Daha Rıza Hoca dün geri gelecek diyordu demek ki son anda kendisine takım buldu. Rıza Hoca'nın birçok hatası varken Bongonda'yı buna katmak bence çok doğru değil nitekim Ersun Hoca da kendisini tercih etmedi. Potansiyeli olan bir oyuncu olduğu gerçek ama kiralama bedeliyle birlikte 3.5 milyon euroluk bir oyuncu olduğunu en azından şu aşamada düşünmüyorum. Yolu açık olsun ne diyelim. Volkan da gittiğine göre maaş yüklerinden kurtulacağımızdan kanat transferinin gerçekleşme ihtimali arttı gibi gözüküyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Güle güle Theo. Senden cok ümitliydim cogu TS taraftari gibi.
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Güle güle. Umarım pişmanlıkla süregelen bir hikaye olmaz.

Yorum

• Bizim taraftar da adamın arkasından ağlayacak nerdeyse.

Mental olarak ve fiziksel olarak çok zayıf bir adamdı.

Yallah köyüne demek istiyorum kendisine.
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bu üç adamdan hep bir şeyler bekledik. Yanıldık mı yanılmadık mı bilmiyorum elbette ama böyle bir şey varsa transfer sezonunun başında bu iş bitebilirdi. Belki de uğraştılar ama olmadı. Olsaydı sağlam bir kanat forvet zamanında takıma katılabilir hatta bir stoper de dahil edilebilirdi. Olmadı olmayacak avradını...
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Niye geldi niye gitti soruları ile kimin cebi doldu sorusunu akillara getiren ve bugün ayrılan 2 numaralı olağan şüpheli
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim