Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Théo Bongonda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• La ne dionuz bu herif 1, cok genc, 2, butun kanatlardan da daha iyi. burda baska bir is var.

Yorum

• bongo. bu arada bence bongo kalsın castilloyu satalım bongoyu kazanalım hem iyi referans olmaz avrupada bir sürü genç yetenek var sonra bak değer vermiyorlar olacak
      İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maliyet denilen bisey var

abdülkadir tuttu, bu tuttarsa sana 4m€ya patlayacak ilk yilinda

onu deneyim derken abdülkadiride kaybedebilirsin, ve sonra fos cikarsa ne yapacan

gecen sene 42 macta sans verilip 1 skor üretemeyen adam icin niye riske gireceksin

sacmalik olur

kim

Yorum

• Yetenek ve potansiyel olarak Abdülkadir'den sonra takimdaki en iyi kanat oyuncumuz. Ilk basta Castillo'yu cok tutuyordum ama olmayacak gibi. Bizim ligimizde basarli olmayacak gibi duruyor. Ispanyadan halen tekif varsa Castillo'yu satip, Bongonda'nin bonservisi alinabilir
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bongo. bu arada bence bongo kalsın castilloyu satalım bongoyu kazanalım hem iyi referans olmaz avrupada bir sürü genç yetenek var sonra bak değer vermiyorlar olacak
          bizim oyuncumuz degilki, neden bu maddi cikmazda böyle riski büyük yatirima girisilsin

digerleri istedigini düsünsün
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• biliyorum kiralık gerçi sen de haklısın avrupadan daha iyi genç oyuncular alınabilir de zaman içersinde belki alırlar bonservisini belli olmaz hoca ne düşünüyor acaba
            bizim oyuncumuz degilki, neden bu maddi cikmazda böyle riski büyük yatirima girisilsin

digerleri istedigini düsünsün

Yorum

biliyorum kiralık gerçi sen de haklısın avrupadan daha iyi genç oyuncular alınabilir de zaman içersinde belki alırlar bonservisini belli olmaz hoca ne düşünüyor acaba
              niye oyuncu alacaksin

bongonda yatirimi icin bile castillo satilsin diyorsun

elimizde ligin üzerinde kadro var, uyumlu kadro

tek eksik savunmada, siz menajer oyunuymus gibi oraylan, buraylan al, sat oyunu yapmak istiyorsunuz

ben bunu sacma buluyorum

elimde bir castillo varsa, birde buna 4-5 milyon verenler varsa neden bu adamin yerini castilloya 4-5 verenlerin olan ligde tutunamamis adamlan dolduralim

bu maddi bir intihar olmasi yaninda birde gercek yasam icin son derece sacma bir risk olur alinirsa

ben iste bunu anlamiyorum

Ünal Karaman

Yorum

• eğer kanat olarak casitllodan sol açıktan faydalanamayacaksak gitsin yoksa rıza hoca buna bir çözüm bulsun bence gerekli olan şeyler sadece stoper değil bir sol açık lazım menejerle ne alakası var kullansın o zaman orta açamıyoruz asıl trabzonspora gelen oyuncuların çoğu meneger oyunu bak gönderemiyoruz elimöizde hala işe yaramayan oyuncular var solbeck durumu ortada bana göre de eksik savunmada ama nedense kanat yetersiz iki transfer şart bunu sen de biliyorsun castillodan faydalanamıyoruz
                niye oyuncu alacaksin

bongonda yatirimi icin bile castillo satilsin diyorsun

elimizde ligin üzerinde kadro var, uyumlu kadro

tek eksik savunmada, siz menajer oyunuymus gibi oraylan, buraylan al, sat oyunu yapmak istiyorsunuz

ben bunu sacma buluyorum

elimde bir castillo varsa, birde buna 4-5 milyon verenler varsa neden bu adamin yerini castilloya 4-5 verenlerin olan ligde tutunamamis adamlan dolduralim

bu maddi bir intihar olmasi yaninda birde gercek yasam icin son derece sacma bir risk olur alinirsa

ben iste bunu anlamiyorum
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 19.12.2017, 18:34.

Yorum

eğer kanat olarak casitllodan sol açıktan faydalanamayacaksak gitsin yoksa rıza hoca buna bir çözüm bulsun bence gerekli olan şeyler sadece stoper değil bir sol açık lazım menejerle ne alakası var kullansın o zaman orta açamıyoruz asıl trabzonspora gelen oyuncuların çoğu meneger oyunu bak gönderemiyoruz elimöizde hala işe yaramayan oyuncular var solbeck durumu ortada bana göre de eksik savunmada ama nedense kanat yetersiz iki transfer şart bunu sen de biliyorsun castillodan faydalanamıyoruz
                  orta acmak gibi bir hedefimiz oldugunu kim diyor

barca, real, city, psg cok mu orta aciyor

bu yaz aciklanan istatistiklerde avrupanin top 10 liginde 100 ortadan 1,8 gol oldugu istatistigi oldugunu okudunmu

ligimizde kücük takimlari en rahat yenen takim gs

en cok golu nasil atiyorlar haberin varmi

yerden veya alcak ortalardan elde edilen 2. toplarda

artik kanatlarda havadan orta acacak adam aranmiyor, kale agzina yerden veya alcak havada sut hizinda top atan adamlar modern kanatlar

havadan orta dünün silahi

Ünal Karaman

Yorum

• varyasyon gerekiyor kanat lazım top taşıma lazım barca real psg orta açmasına gerek yok adamların futbolcuları çalım üzerine kurulu şut ve çalım yüzdeleri yüksek verdiğin örnek geçerli örnek değil bu takımlar çaprazlama yardıra yardıra içeri kat eden oyuncun yok ki bahsettiğin takımlar aşmış takımlar yan topları da hayvan gibi kullanan takımlar bunlar muhalefet olacağım diye istatistik kasıyorsun ne gerek var bunlara ? yusuf yazıcının pas trafiği eksik pas isabeti akıllı pas atan da yok takım da bu da yok fazla farkında mısın bilmem? senin bahsettiğin adam çeşidi de yok zaten bizde orta da aranır kale ağzına yerden vuracak adam da alınır ama yok diyorum bu da yok.yani mesele ortanın havadan yerden açılması değil senin o tarz bir oyuncun yok kanat oyuncusu alırsın modernize oynar ama bu tarz asist yapan adamımız yok kısacası sol açık kanat forvet tarzı bir adam lazım mesele zaten havadan ortan açmak değil tekniği yüksek içeri katedebilecek asisti yüksek kanat forvet arası bir şey lazım bize gs ın balon olduğunu da biliyoruz ancak kaliteli topçuları var kağıt üzerinde bizden iyiler ancak ruh yok adamlarda verdiğin örnekler tamamen mantıksız ki hedef sadece orta açmak değil boşuna konuşuyorum burada sana kalsa renktaş orta açmasın topçular orta da hiç açmazlar demeye başlayacağız yorumlarını bazen okuyorum mantıklı yorumların var bilgilisin ama bu konuda anlaşamadık arkadaş.senin fikrin bir şey demem bu da benim fikrim ama orta dünün silahı diyorsan futbol konuşmayalım en azından bana dersen kanat forvet lazım anlaşırız o zaman. sen de beni anlamamışın demektir kardeşim + sol açık lazım deme nedenim atak gücümüzün daha ısırgan olması için eğer ki ikincilik veya şampiyonluğu düşünürsek gerekiyor yoksa o kanat forvet olayını da çözebilirsek ya da hoca takıma casitlloyu kazandırabilir mi bilemedim işin ucu karışık
                    orta acmak gibi bir hedefimiz oldugunu kim diyor

barca, real, city, psg cok mu orta aciyor

bu yaz aciklanan istatistiklerde avrupanin top 10 liginde 100 ortadan 1,8 gol oldugu istatistigi oldugunu okudunmu

ligimizde kücük takimlari en rahat yenen takim gs

en cok golu nasil atiyorlar haberin varmi

yerden veya alcak ortalardan elde edilen 2. toplarda

artik kanatlarda havadan orta acacak adam aranmiyor, kale agzina yerden veya alcak havada sut hizinda top atan adamlar modern kanatlar

havadan orta dünün silahi
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 19.12.2017, 19:11.

Yorum

• Castillo gerçekten üstüne koyamadı, buna katılıyorum ama Bongonda sırf Erzurum'a gol attı diye Castillo gitsin bunun bonservisini alalım demek mantıksız. Castillo böyle devam edecekse sezon sonu satılır ama Bongonda'yı da almaya gerek yok.
                      En son castillo61 tarafından düzenlendi; 19.12.2017, 19:17.

Yorum

• Devre arası gönderilirse ne kadar ahmakça yönetildiğimizin kanıtı olacak.

Yorum

• anlamadığım şu oynatmayacaksak niye kiraladık bu adamı yaşı 20nin başlarında çocuğa da yazık abdülkadir var ok ama volkanı da alıyorsun sen maaş ver paralar sokağa gitsin yedeklerin güçlü olmalı bunda hemfikiriz belki ancak as bir ısıran bir kanat forvetin yok
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 19.12.2017, 21:12.

Yorum

• Akıbeti merak konusu

(UEFA)

Yorum

• Trabzondan ayrıldığı söyleniyor. Hayırlısı olsun umarım yolu açık olur.
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

• Castillo yerine tercihim Bongonda olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim