Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Théo Bongonda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu adamın oynama isteği bile yeter tek başına. Biz ne adamlar gördük yedek kulübesine pısıp kalan. Adam isterse 20 maç oynamasın sesini çıkartmıyor. Bero, Onazi vb. oyuncular yeterince kendine güvenmiyor demek ki adamların sesi hiç çıkmadı yedek kalınca. Bongonda ise sahada kendisinin yerine oynayan oyuncuları görüyor, takımın oynadığı futbolu görüyor, TR ligini tanıdı, demek ki kendine güveniyor, onlardan daha iyisini yapabileceğini düşünüyor. Ben bu tip iştahlı oyuncuları severim.

Mesela Cafer Tosun da öyle. Adamdaki güveni sevdim, büyük futbolcu olur inşallah.

Önemli olan bu tip çıkışları yaparken oyuncunun itici olmaması. Kimisi problem çıkartır, takım arkadaşlarıyla tartışır, antrenmanda çalışmaz vs. Bongonda'da öyle bir şey görmedik. Genelde sitem şeklinde tepkiler verdi.

İşim gücüm olmasa son 2 senedeki maçlarını izlerim Celta Vigo'da ne yaptı diye. Önemli bir kulüp, boş oyuncu oynatmazlar. Bongonda baya baya süre almış orada. M. Gomez, Pione Sisto ve Emre Mor gibi adamları aldıkları için gönderdiler Bongonda'yı. Vites yükselttiler belli ki yoksa bu kadar süre verip yatırım yaptıkları genç bir oyuncuyu silmezler kolayına.

Yorum

• Bence castillo yerine denenmeli.

Yorum

• bonservisini alıp kiralayalım gerekirse. potansiyelli bir oyuncu bence. böyle kolay harcanmasına çok canım sıkılıyor.

Yorum

• Bonservisi az para değil ve devre arasına az süre kaldı. Muhtemelen süre aldığı son maç dün akşamkiydi... Bizde iyi işler başaracağına inanıyordum. Kendisine kariyerinin devamında başarılar diliyorum.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Bakalım hocamızın göndereceği kişiler arasında mı olacak...

(UEFA)

Yorum

• Açıkçası bonservisini alacak paramız yok o yuzden devre arası gideceğini düşünüyorum. Onun içinde bizim icinde kötü bir deneyimdi

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bonservisi az para değil ve devre arasına az süre kaldı. Muhtemelen süre aldığı son maç dün akşamkiydi... Bizde iyi işler başaracağına inanıyordum. Kendisine kariyerinin devamında başarılar diliyorum.
                Öyle veya böyle sezon sonuna kadar kontrati yok mu ?
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öyle veya böyle sezon sonuna kadar kontrati yok mu ?
                  Geri yollanabilir.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• niye faydalanamadık bu çocuktan fos mu çıktı?

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      niye faydalanamadık bu çocuktan fos mu çıktı?
                      fos cikmadi

abdülkadir isminde biri planlayanlarin düsündügünden önce bu seviyeye cikti

ondan mecburen bir secim yapacaksin

bongonda ayni hubocan gibi, 3-4 mac asil mevkinde oynamadan ne cikacagini kimse bilemez

sag aciktakinide bir süpriz icin kimse kesemez, birde maliyetleri düsündün mü o ise hic girilmez
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• kullansınlar o zaman yazık bongodanın da yaşı genç bilmiyorum genç yabancı birde bilemedim abdülkadir var eyvallah ama bu çocuk abdülkadirden daha iyise neden oynatmasınlar yerli yabancı ayrımı yapmazlar diye düşünüyorum şans verilirdi diye düşünüyorum hoca görüyor bunları sonuçta bari haftaya oynatsınlar
                        İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fos cikmadi

abdülkadir isminde biri planlayanlarin düsündügünden önce bu seviyeye cikti

ondan mecburen bir secim yapacaksin

bongonda ayni hubocan gibi, 3-4 mac asil mevkinde oynamadan ne cikacagini kimse bilemez

sag aciktakinide bir süpriz icin kimse kesemez, birde maliyetleri düsündün mü o ise hic girilmez

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kullansınlar o zaman yazık bongodanın da yaşı genç bilmiyorum genç yabancı birde bilemedim abdülkadir var eyvallah ama bu çocuk abdülkadirden daha iyise neden oynatmasınlar yerli yabancı ayrımı yapmazlar diye düşünüyorum şans verilirdi diye düşünüyorum hoca görüyor bunları sonuçta bari haftaya oynatsınlar
                          maliyet denilen bisey var

abdülkadir tuttu, bu tuttarsa sana 4m€ya patlayacak ilk yilinda

onu deneyim derken abdülkadiride kaybedebilirsin, ve sonra fos cikarsa ne yapacan

gecen sene 42 macta sans verilip 1 skor üretemeyen adam icin niye riske gireceksin

sacmalik olur

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          devre arası satılacak mı?nedir akıbeti?
                          kim
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.12.2017, 19:32.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• devre arası satılacak mı?nedir akıbeti?
                            İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maliyet denilen bisey var

abdülkadir tuttu, bu tuttarsa sana 4m€ya patlayacak ilk yilinda

onu deneyim derken abdülkadiride kaybedebilirsin, ve sonra fos cikarsa ne yapacan

gecen sene 42 macta sans verilip 1 skor üretemeyen adam icin niye riske gireceksin

sacmalik olur

Yorum

• Şutları vasat.
                              Ortaları vasat.
                              Oyun zekası vasat.
                              Dribblingleri çok seri değil.
                              Dar alanlarda çok etkili değil.
                              Kontra ataklarda atacağı deparlarla boş alanları iyi kullanabilir.

Genel anlamda baktığınızda oynamayı seven,hızlı bir oyuncu görünümü olsa da yukarıda yazdığım nedenlerden ötürü Trabzonspor kalitesinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Sağ kanatta Abdülkadirin yeri garanti.Sol kanatta ise iyi bir kanat-forvete ihtiyaç var.Bongondanın Trabzonsporda forma şansı bulması çok zor.Devre arasında takımdan ayrılabilir.
                              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 18.12.2017, 23:27.

Yorum

• Takımın kalitesi çok arttı. Bongonda gibi oyuncuların kadroya girememesi çok normal. Şuan süperligden Babel hariç ben kimseyi istemem mesela kanatlara. Yani solda Babel sağda Abdülkadir ligin en güçlü kanatları olurdu. O yüzden Volkan Şen gibi Bongonda gibi oyuncularla yolları ayırmalıyız
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim