Tomas Jun olma kardeşim, haydi göreyim seni. Top istemen, inisiyatif alman hoşuma gitti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hyun-Jun Suk
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hyun jun suk ilk maçında oyuna girer girmez hucum pres uygulaması ile göz doldurdu.Bir kaç hafta sonra asıl meziyetlerini göstermeye başlayacaktır.Ayrıca ilk pozisyonda biraz egolu gibi görünse de yakın zamanda takım arkadaşları ile daha iyi anlaşıp iyi işler yapacağının sinyalini verdi.
Yorum
-
kardeşi dövülen abiİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületiti'yi bezdirdi uzaklardan gelip kontrol altına aldığı bir uzun top vardı, stoperin çaresizliğini gördüm ki kaliteli oyuncudur titi. sonradan sırtına dokundu, nereden çıktın sen ne güzel eziyorduk muhammet'i der gibi. kardeşi dövülen abi gibi geldi olaya el koydu.
hay sen çok yaşa
Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Bana Elmander'i hatirlatti... Rakip savunmalari biktirana kadar yoran bir goruntusu var.
Elmander'in Baros'u vardi onu tamamlayan. Biz ise Baros bulmak yerine, Castillo, sag acik ve Ekici/Bero ile bir uretim saglamamiz lazim...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
arkasına bir griezmann çok iyi giderdi aslında ama 4 4 2 olarak şekillenmedi kadro.İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana Elmander'i hatirlatti... Rakip savunmalari biktirana kadar yoran bir goruntusu var.
Elmander'in Baros'u vardi onu tamamlayan. Biz ise Baros bulmak yerine, Castillo, sag acik ve Ekici/Bero ile bir uretim saglamamiz lazim...
Yorum
-
Germain'e yapılan teklif anlam kazandı...İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkasına bir griezmann çok iyi giderdi aslında ama 4 4 2 olarak şekillenmedi kadro.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
aslında ters ayakla hafif kırık kanat da oynayabilir, griezmann fransa'da öyle oynamıştı. ersun hoca uydururdu takıma ama açık ara en beğendiğim taktik a.madird monaca tarzı 4 4 2.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGermain'e yapılan teklif anlam kazandı...
kritik nokta bu tarz bir ikinci forvet ve kanatlarda mücadeleci koke tarzı orta saha bulmanın zorluğu. forvet de hareketli olmalı tabi. zamanla geçiş yapabiliriz. ersun hoca sanılandan daha esnektir aslında taktik konusunda ama uzun dönem çalışma fırsatı vermiyoruz.
Yorum
-
Noktası virgülüne kadar aynı düşünceler kafamdan geçmişti maç sırasında ilginçİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületiti'yi bezdirdi uzaklardan gelip kontrol altına aldığı bir uzun top vardı, stoperin çaresizliğini gördüm ki kaliteli oyuncudur titi. sonradan sırtına dokundu, nereden çıktın sen ne güzel eziyorduk muhammet'i der gibi. kardeşi dövülen abi gibi geldi olaya el koydu.
2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR
Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara
Yorum
-
Ben seni çok sevdim ya.
Neden mi?
Futbolcu olarak kaliteli bir isimsin ona diyecek laf yokda.
Onun dışında Koreli olman ,gözlerinin çekik çekik olması sempatimi kazandı.
Bir zamanlar bizde Lee young(adını yanlış yazmış olabilirim affola!),Onu da çok severdim. Şükür yıllar sonra yine bir Koreli geldi
İnşallah başarılı olacaksın ben inanıyorum....
Yorum
-
Hahahahaha. "Ben de Memet zeytinburnu çocuğuyum kazlıçeşmede deri atölyesinde çalışıyorum."İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni seçtim çünkü sen farklısın, korelisin bi kere akıllı adamsın. Güçlerimiz birleştirirsek kolayca şampiyon olabiliriz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum