Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hyun-Jun Suk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tomas Jun olma kardeşim, haydi göreyim seni. Top istemen, inisiyatif alman hoşuma gitti.
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• hyun jun suk ilk maçında oyuna girer girmez hucum pres uygulaması ile göz doldurdu.Bir kaç hafta sonra asıl meziyetlerini göstermeye başlayacaktır.Ayrıca ilk pozisyonda biraz egolu gibi görünse de yakın zamanda takım arkadaşları ile daha iyi anlaşıp iyi işler yapacağının sinyalini verdi.
      www.akyuzkalip.com
      www.facebook.com/akyuzkalip
      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• bu takımın ilk forvetidir..net.. yanına birini yazmaz ersun hoca (maçların durumuna göre belki)...15 golü var bu yıl (sadece patates ekilmeye müsait olmayan sahalarda)
        Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Cok Hizli oyuncu, onazi Suk`a pasi verseydi daha iyi olurdu, tabi ama Suku tanimiyor ve hazirlik amclarda yusuftan beraber oynadi diye ona verdi.

Insallah bidaha vermez yusufa

Yorum

• Sag kanat'da denesek ????
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              titi'yi bezdirdi uzaklardan gelip kontrol altına aldığı bir uzun top vardı, stoperin çaresizliğini gördüm ki kaliteli oyuncudur titi. sonradan sırtına dokundu, nereden çıktın sen ne güzel eziyorduk muhammet'i der gibi. kardeşi dövülen abi gibi geldi olaya el koydu.
              kardeşi dövülen abi hay sen çok yaşa
              Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Bana Elmander'i hatirlatti... Rakip savunmalari biktirana kadar yoran bir goruntusu var.
                Elmander'in Baros'u vardi onu tamamlayan. Biz ise Baros bulmak yerine, Castillo, sag acik ve Ekici/Bero ile bir uretim saglamamiz lazim...
                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                You'll Never Walk Alone...
                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bana Elmander'i hatirlatti... Rakip savunmalari biktirana kadar yoran bir goruntusu var.
                  Elmander'in Baros'u vardi onu tamamlayan. Biz ise Baros bulmak yerine, Castillo, sag acik ve Ekici/Bero ile bir uretim saglamamiz lazim...
                  arkasına bir griezmann çok iyi giderdi aslında ama 4 4 2 olarak şekillenmedi kadro.

Yorum

arkasına bir griezmann çok iyi giderdi aslında ama 4 4 2 olarak şekillenmedi kadro.
                    Germain'e yapılan teklif anlam kazandı...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Germain'e yapılan teklif anlam kazandı...
                      aslında ters ayakla hafif kırık kanat da oynayabilir, griezmann fransa'da öyle oynamıştı. ersun hoca uydururdu takıma ama açık ara en beğendiğim taktik a.madird monaca tarzı 4 4 2.

kritik nokta bu tarz bir ikinci forvet ve kanatlarda mücadeleci koke tarzı orta saha bulmanın zorluğu. forvet de hareketli olmalı tabi. zamanla geçiş yapabiliriz. ersun hoca sanılandan daha esnektir aslında taktik konusunda ama uzun dönem çalışma fırsatı vermiyoruz.

Yorum

titi'yi bezdirdi uzaklardan gelip kontrol altına aldığı bir uzun top vardı, stoperin çaresizliğini gördüm ki kaliteli oyuncudur titi. sonradan sırtına dokundu, nereden çıktın sen ne güzel eziyorduk muhammet'i der gibi. kardeşi dövülen abi gibi geldi olaya el koydu.
                        Noktası virgülüne kadar aynı düşünceler kafamdan geçmişti maç sırasında ilginç
                        2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Ben seni çok sevdim ya.
                          Neden mi?
                          Futbolcu olarak kaliteli bir isimsin ona diyecek laf yokda.
                          Onun dışında Koreli olman ,gözlerinin çekik çekik olması sempatimi kazandı.
                          Bir zamanlar bizde Lee young(adını yanlış yazmış olabilirim affola!),Onu da çok severdim. Şükür yıllar sonra yine bir Koreli geldi İnşallah başarılı olacaksın ben inanıyorum....

Yorum

• Suan elimizdeki en iyi forvet bana kalirsa, yani öyle seziyorum
                            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                            Бургундия синий
                            61

Yorum

• Seni seçtim çünkü sen farklısın, korelisin bi kere akıllı adamsın. Güçlerimiz birleştirirsek kolayca şampiyon olabiliriz.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seni seçtim çünkü sen farklısın, korelisin bi kere akıllı adamsın. Güçlerimiz birleştirirsek kolayca şampiyon olabiliriz.
                                Hahahahaha. "Ben de Memet zeytinburnu çocuğuyum kazlıçeşmede deri atölyesinde çalışıyorum."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim