Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hyun-Jun Suk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut vadediyor.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Müthiş oynadı.

Yorum

• bu kadar iyi beklemiyordum. transferlerle ilgili ne söylenmişse, videolarda ne görmüşsem hepsi sahaya yansıdı maşallah. izleyip alınca böyle oluyor demek ki. süreklilik de sağlayacaklar çünkü klübün başında boş adamlar yok.

Yorum

• Boyuna göre çok süratli adam bu özelliğini çok sevdim.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Şaşırtıcı derecede iyi oynadı.Fiziğini kullanmasını biliyor.Topla rakip arasına girip çok pozisyon kazandı.O girdikten sonra rakip sahada daha fazla kalabildik.

Golcülüğü nasıl görmedik ama sanki öyle çok da skorer biri değilmiş gibi oyun tarzı var.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu adam tutsa dert tutmasa ayrı dert.Tutarsa parayla alamazsın bunu Portodan,tutmazsa 1,7 milyom euro havaya atılmış para.Ama Porto eğer bu adamı sartmayıp kiralıyorsa üstüne birde sene sonunda almak için bedel koymuyorsa bu adamda iş vardır demektir ben öyle anlıyorum.
              Kardeş bi de şöyle bakmak lazım
              Şimdi bi forvet alsak min 5 mio.euro
              E bu iş bilgisayar oyunu değil adam uyum sağlayacak vs. Filan para havaya da gidebilir

Zaten kulüpte para yok FFP denen zıkkım yüzündne zorlanıyoruz

Yönetim baktı milyonmarı saçmaktansa nasıl olsa bu sezon sabır sezonu taraftarın beklentisi de düşük , hem çok da transfer yaptık

Biz elimizdekiler satana kadar bu bi sene idare edwr bizi

Tutarsa alamayız onu söyleyim
              Tutmazsa da kulüp istemez
              Yani seneye mutlaka yok
              Sadece geçiş elemanı
              Brnce inşallah başarılı olur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bu çocuk kalır burada, zaten 5 sene sonra askere gidiyor. macera aramaz daha fazla para kazanması da zor.

Yorum

• Kisa sürede iyi isler yapti. Baski, Pres mücadele..Fizik saglam. Boyuna ragmen hizi da fena degil yeterli düzeyde.

Sirti dönük oynayabiliyor....Top ile rakip arasina iyi girdi..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sakin, güçlü, hızlı, akıllı... Daha ne olsun.

Muhammet ile iyi anlaşacağına inanıyorum. Umarım birlikte oynama fırsatları da olur.

Daha yeni geldi ve takımla doğru düzgün çalışmadı bile, çok daha iyi olacaktır.

Maşallah diyelim.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• ilk maçına göre Kesinlikle göz doldurdu.Pozitif bir izlenim bıraktı.Takım ilk yarıya nispeten hava ve saha şartlarının da etkisiyle daha düşük bir tempoda iken oyuna girdi.Mental anlamda iyi olduğunu gösterdi elinden geleni yaptı çok fazla pozisyon şansı bulamadı.

gittikçe kendisinin alışıp hazır olması yanı sıra takımın hazır olması ve de olası sağ kanat transferi de Hyun jun suk un performansında etkili olacaktır ilerleyen zamanlarda.
                      ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Uzun boyuna rağmen baya süratli , rakip stoperleri alıp sağa sola götürüyor bu sayede boşluklar buluyoruz.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Adam bildiğin stoper yiyen canavar gibi oraya buraya saldırıyor deli gibi cok beğendim bu cocuk bu sene adından soz ettirir
                          HAMİ_41

Yorum

• titi'yi bezdirdi uzaklardan gelip kontrol altına aldığı bir uzun top vardı, stoperin çaresizliğini gördüm ki kaliteli oyuncudur titi. sonradan sırtına dokundu, nereden çıktın sen ne güzel eziyorduk muhammet'i der gibi. kardeşi dövülen abi gibi geldi olaya el koydu.

Yorum

• Böylesine yıpratıcı bir forvetin yanına gole yakın bir oyuncu koymak lazım. Bero biçilmiş kaftan. Ramil de öyle.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                titi'yi bezdirdi uzaklardan gelip kontrol altına aldığı bir uzun top vardı, stoperin çaresizliğini gördüm ki kaliteli oyuncudur titi. sonradan sırtına dokundu, nereden çıktın sen ne güzel eziyorduk muhammet'i der gibi. kardeşi dövülen abi gibi geldi olaya el koydu.
                                Aynen o sırta dokunuşu bende gördüm tam dediğin gibi idi. Suk stoperler için baş belası olabilecek cinste.
                                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim