Gittiği takımlarda neden çok oynamıyor takip eden var mı? İyi bir kumaşı da var oysaki. Çarçur olup gidiyormuş gibi geliyor ikinci senesi de
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ramil Sheidaev
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zilina maçlarını bile izlediğim için yorum yapabilirim.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye
Yorum
-
Onda yetenek falan yok bence.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson ümit hollanda 2.ligine kiralamak
tam anlamiylan bir egitim kulübünde oynamali
malesef yetenegine ihanet ediyorDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Bence denemeye değer bir yeteneği vardıİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam olmayacak transferlerden birisi daha.
Bu oyuncuya 4 sezon için toplam 1.600.000 avro verdik.
Kim izlemiş, kim onay vermiş gerçekten merak ediyorum.
Yorum
-
nerde ne zaman verdinİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam olmayacak transferlerden birisi daha.
Bu oyuncuya 4 sezon için toplam 1.600.000 avro verdik.
Kim izlemiş, kim onay vermiş gerçekten merak ediyorum.
kontratinin yarisini tamamladi, henüz toplamda 300 bin avroya geldi
vaad edileni reel gider olarak göstermek nasil bisey?
kesinlikle varİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence denemeye değer bir yeteneği vardı
ayrica bu tür santrforlar gec acilmaylan meshurdur
örnekler cok: lewandowski, diego costa, drogba...
patlayis 24 yasinda oluyor cogunda, konusmadan önce inceleseler...En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.03.2018, 14:13."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Dört yıl için 1,6 milyon garanti ücret. Sen 20 yaşındaki oyuncuya bu kontratı verirsen oynamaz tabi. Neyse, ömrümüz yeterse görürüz neler yapacağını.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerde ne zaman verdin
kontratinin yarisini tamamladi, henüz toplamda 300 bin avroya geldi
vaad edileni reel gider olarak göstermek nasil bisey?
kesinlikle var
ayrica bu tür santrforlar gec acilmaylan meshurdur
örnekler cok: lewandowski, diego costa, drogba...
Yorum
-
o bir vaadİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDört yıl için 1,6 milyon garanti ücret. Sen 20 yaşındaki oyuncuya bu kontratı verirsen oynamaz tabi. Neyse, ömrümüz yeterse görürüz neler yapacağını.
kiralaninca bisey vermiyorsun, sadece slovak takimindayken 10 bin€ aylik destek verdin slovaklar icin pahali oldugu icin
gözü parada olan zenitten Trabzona gelmesi icin ahmak olmali"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Bu sezon kiraladığımız takımda hep yedek kalmış neredeyse hiç oynatılmamış. Kendi ülkesinin milli oyuncusu ama ülkesinde yedek bırakılıyor. Madem oynatmayacaklardı niye kiraladılar/kiraladık ?
Yaptıkları yatırımı bile takip edip sorunları çözemeyen bir yönetim anlayışı... Ben Ramil tarzı transferleri önemsiyorum. Mesela gelecek sezon Avrupa'da mücadele etsek ve Ramil kulübeden girip katkı sağlasa direkt dikkat çeker değeri yükselir. Avrupa'da oynattığın çöp bile parlıyor, köy takımlarına bile 2 gol atsa 4-5 milyonluk teklifler getirir.
Ndoye maaşı 1.7m euro... Ramil maaşı 300 bin euro... Kulübede hangisi oturmalı ?En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 04.03.2018, 15:40."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
hic biriİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon kiraladığımız takımda hep yedek kalmış neredeyse hiç oynatılmamış. Kendi ülkesinin milli oyuncusu ama ülkesinde yedek bırakılıyor. Madem oynatmayacaklardı niye kiraladılar/kiraladık ?
Yaptıkları yatırımı bile takip edip sorunları çözemeyen bir yönetim anlayışı... Ben Ramil tarzı transferleri önemsiyorum. Mesela gelecek sezon Avrupa'da mücadele etsek ve Ramil kulübeden girip katkı sağlasa direkt dikkat çeker değeri yükselir. Avrupa'da oynattığın çöp bile parlıyor, köy takımlarına bile 2 gol atsa 4-5 milyonluk teklifler getirir.
Ndoye maaşı 1.7m euro... Ramil maaşı 300 bin euro... Kulübede hangisi oturmalı ?
ramil oynamali, oynayabilecegi takima gönderilmeli
gerekirse bütün maasini biz karsilayalim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Gelecek sezonu da kiralık geçirmeli. Mümkünse oynayabilmeli. Mental bir gelişim sağlamak zorunda.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum