fiziği çok uygun aslında güçlü bir forvet olur ama geliştirmesi gereken çok yönü var bi hollanda takımına versek iyidi hatta bi ara orda anlaşma yapmıştık 2.lig takımı maastricht ile ama bozuldu galiba o. neyse umutluyum bu çocuktan ama sonra aklıma nevzat aydın transferi olduğu geliyor ve sonra başkan ve hoca geliyor, yazık olacak diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ramil Sheidaev
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kesinlikle bir hollanda veya belcika yapmaliİlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefiziği çok uygun aslında güçlü bir forvet olur ama geliştirmesi gereken çok yönü var bi hollanda takımına versek iyidi hatta bi ara orda anlaşma yapmıştık 2.lig takımı maastricht ile ama bozuldu galiba o. neyse umutluyum bu çocuktan ama sonra aklıma nevzat aydın transferi olduğu geliyor ve sonra başkan ve hoca geliyor, yazık olacak diyorum.
bu cocukta biseyler var ama oynamali gelismek icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bence antrenör kısmında şuan bi çok ülkeden öndeler özellikle forvetler için çok ideal bir lig ama biz azerbaycan'a gönderdik. sadece oynaması onu geliştirmez, onu geliştirecek olan antrenörlerdir, bulunduğu ortamın ambiyansı ve profesyonellik seviyeside onu etkiler.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle bir hollanda veya belcika yapmali
bu cocukta biseyler var ama oynamali gelismek icin
karabağ'ın şl'de oynaması avantaj gerçi.
bi edin dzeko olur mu diye sormadım değil kendime ama bunun için en az 3 level atlamalısadece aşk bizimkisi
Yorum
-
bu zilina zillisi ramil icin 500 bin € bonservis teklif ettiİlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence antrenör kısmında şuan bi çok ülkeden öndeler özellikle forvetler için çok ideal bir lig ama biz azerbaycan'a gönderdik. sadece oynaması onu geliştirmez, onu geliştirecek olan antrenörlerdir, bulunduğu ortamın ambiyansı ve profesyonellik seviyeside onu etkiler.
karabağ'ın şl'de oynaması avantaj gerçi.
bi edin dzeko olur mu diye sormadım değil kendime ama bunun için en az 3 level atlamalı
baskan vermeyince avusturyadan bir kara boga alip transferin son günü ramili kadro disi biraktilar
karabag o an ramilin dünyasini kurtardi yoksa zilinanin paf takiminda bir sezon gecirecekti
simdi yine teklifler olmus, ama bu sene 2 takimda oynadigi icin baska takimada gidemeyecek"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
zlina'ya bir daha çölde su verilmemeli. işin sonuç kısmı herkesin yararına olmuşİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu zilina zillisi ramil icin 500 bin € bonservis teklif etti
baskan vermeyince avusturyadan bir kara boga alip transferin son günü ramili kadro disi biraktilar
karabag o an ramilin dünyasini kurtardi yoksa zilinanin paf takiminda bir sezon gecirecekti
simdi yine teklifler olmus, ama bu sene 2 takimda oynadigi icin baska takimada gidemeyeceksadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Antrenörün ne kadar iyi olursa olsun bir oyuncu oynamıyorsa potansiyeline ulaşması çok zor olur.Oynamayan oyuncunun gelişimi yavaşlar özellikle oyuncunun mental açıdan gelişmesi ve daha rahat hareket edebilmesi için oynayarak tecrübe kazanması çok önemlidir.
Ramil çok genç bir oyuncu değil.21 yaşında olduğu için sürekli oynaması gereken bir oyuncu.Büyük bir potansiyeli yok ama iyi çalışırsa gelecekte bizim için iyi bir alternatif olabilir.
Yorum
-
Ben olaya şöyle bakıyorum. Damdoy'un yerinde Ramil olsa ne kaybeder, ne kazanırdık?
Burak'ın sakatlığını bu kadar dert eder ve onu bu kadar zorlar mıydık?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
tek başına oynamak yada tek başına antrenör bir şey ifade etmez.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntrenörün ne kadar iyi olursa olsun bir oyuncu oynamıyorsa potansiyeline ulaşması çok zor olur.Oynamayan oyuncunun gelişimi yavaşlar özellikle oyuncunun mental açıdan gelişmesi ve daha rahat hareket edebilmesi için oynayarak tecrübe kazanması çok önemlidir.
Ramil çok genç bir oyuncu değil.21 yaşında olduğu için sürekli oynaması gereken bir oyuncu.Büyük bir potansiyeli yok ama iyi çalışırsa gelecekte bizim için iyi bir alternatif olabilir.
burda öncelik hangisi ? oyuncunun motivasyonu, disiplini, gelişimi hep eğitim içindedir sadece oynatarak kazanamazsın.
almanya 3 milyon Türk'ten mesut'u, ilkay'ı, emre can'ı, nuri şahin'i v.s çıkartıyor çünkü işin birinci kısmını iyi yapıyorlar.. bu biraz genel oldu ama demek istediğim temeli atmadan kat çıkamazsın. alt yapı olayı uzun vadeli olsada işin temeli eğitim bunun için futbolcuyu oyuna hazırlayacak olan antrenörlerin iyiyse oyuncunun gelişimide o oranda iyi olur.
mesela onur, kaleci antrenörümüz alper boğuşlu'yken forumu nasıldı ondan sonra nasıl oldu ? 2009-2013 alper boğuşlu. sonra milli takıma geçti.
geçen basket takımımız avrupa kupasından elendi rakip oyuncu mükemmel bir fitnes hocamız var bizi çok iyi hazırlıyor demişti.
önce antrenörlerin iyi olacak. sonra oynama kısmısadece aşk bizimkisi
Yorum
-
ramil oynamasa hangi durumda olurduİlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olaya şöyle bakıyorum. Damdoy'un yerinde Ramil olsa ne kaybeder, ne kazanırdık?
Burak'ın sakatlığını bu kadar dert eder ve onu bu kadar zorlar mıydık?
diego costa gibi adam yedek kulübelerinde bekleyerek ancak 24 yasinda patlayabilmisdi
bence ramil daha en az 2yil oynayabilecegi takimlara kiralanmali bizim seviyeye gelmesi icin
ben baskan olsam bugünden hollanda, belcika ve isvicre takimlarinlan irtibata gecerim
özellikle freiburg, twente, eupen, basel gibilerle"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Ben bu çocuğu beğeniyorum,yetenekli ama çekingen,biraz kafa rahat olsa,biraz da Ersun Yanal destek çıksa,torplini bunun gibi genç çocuklardan yana kullansa kazanırız bir golcü,Azerbaycan'dan gelecek yeni çocuklara da örnek olur,kapıyı açar.Bir Liçkin olmasın bu arkadaş da.
Ama bunları acaba Ersun Yanal düşünüyor mu?En son sasone tarafından düzenlendi; 10.10.2017, 15:46.- Memento mori
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum