Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ramil Sheidaev

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gittiği takımlarda neden çok oynamıyor takip eden var mı? İyi bir kumaşı da var oysaki. Çarçur olup gidiyormuş gibi geliyor ikinci senesi de

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Niye
      Zilina maçlarını bile izlediğim için yorum yapabilirim.

Yorum

• Bu çocuktan ben umutluyum..Gerekirse seneye yine oynayacak şekilde kiralansin sonra da gelsin direkt başlasın..

Yorum

• son ümit hollanda 2.ligine kiralamak

tam anlamiylan bir egitim kulübünde oynamali

malesef yetenegine ihanet ediyor
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            son ümit hollanda 2.ligine kiralamak

tam anlamiylan bir egitim kulübünde oynamali

malesef yetenegine ihanet ediyor
            Onda yetenek falan yok bence.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Adam olmayacak transferlerden birisi daha.

Bu oyuncuya 4 sezon için toplam 1.600.000 avro verdik.

Kim izlemiş, kim onay vermiş gerçekten merak ediyorum.

Yorum

• bu saatten sonra en fazla dj olur

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam olmayacak transferlerden birisi daha.

Bence denemeye değer bir yeteneği vardı

Yorum

Adam olmayacak transferlerden birisi daha.

nerde ne zaman verdin

kontratinin yarisini tamamladi, henüz toplamda 300 bin avroya geldi

vaad edileni reel gider olarak göstermek nasil bisey?

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence denemeye değer bir yeteneği vardı
                    kesinlikle var

ayrica bu tür santrforlar gec acilmaylan meshurdur

örnekler cok: lewandowski, diego costa, drogba...

patlayis 24 yasinda oluyor cogunda, konusmadan önce inceleseler...
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.03.2018, 14:13.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nerde ne zaman verdin

kontratinin yarisini tamamladi, henüz toplamda 300 bin avroya geldi

vaad edileni reel gider olarak göstermek nasil bisey?

kesinlikle var

ayrica bu tür santrforlar gec acilmaylan meshurdur

örnekler cok: lewandowski, diego costa, drogba...
                      Dört yıl için 1,6 milyon garanti ücret. Sen 20 yaşındaki oyuncuya bu kontratı verirsen oynamaz tabi. Neyse, ömrümüz yeterse görürüz neler yapacağını.

Yorum

Dört yıl için 1,6 milyon garanti ücret. Sen 20 yaşındaki oyuncuya bu kontratı verirsen oynamaz tabi. Neyse, ömrümüz yeterse görürüz neler yapacağını.
                        o bir vaad

kiralaninca bisey vermiyorsun, sadece slovak takimindayken 10 bin€ aylik destek verdin slovaklar icin pahali oldugu icin

gözü parada olan zenitten Trabzona gelmesi icin ahmak olmali

Ünal Karaman

Yorum

• Bu sezon kiraladığımız takımda hep yedek kalmış neredeyse hiç oynatılmamış. Kendi ülkesinin milli oyuncusu ama ülkesinde yedek bırakılıyor. Madem oynatmayacaklardı niye kiraladılar/kiraladık ?

Yaptıkları yatırımı bile takip edip sorunları çözemeyen bir yönetim anlayışı... Ben Ramil tarzı transferleri önemsiyorum. Mesela gelecek sezon Avrupa'da mücadele etsek ve Ramil kulübeden girip katkı sağlasa direkt dikkat çeker değeri yükselir. Avrupa'da oynattığın çöp bile parlıyor, köy takımlarına bile 2 gol atsa 4-5 milyonluk teklifler getirir.

Ndoye maaşı 1.7m euro... Ramil maaşı 300 bin euro... Kulübede hangisi oturmalı ?
                          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 04.03.2018, 15:40.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sezon kiraladığımız takımda hep yedek kalmış neredeyse hiç oynatılmamış. Kendi ülkesinin milli oyuncusu ama ülkesinde yedek bırakılıyor. Madem oynatmayacaklardı niye kiraladılar/kiraladık ?

Yaptıkları yatırımı bile takip edip sorunları çözemeyen bir yönetim anlayışı... Ben Ramil tarzı transferleri önemsiyorum. Mesela gelecek sezon Avrupa'da mücadele etsek ve Ramil kulübeden girip katkı sağlasa direkt dikkat çeker değeri yükselir. Avrupa'da oynattığın çöp bile parlıyor, köy takımlarına bile 2 gol atsa 4-5 milyonluk teklifler getirir.

Ndoye maaşı 1.7m euro... Ramil maaşı 300 bin euro... Kulübede hangisi oturmalı ?
                            hic biri

ramil oynamali, oynayabilecegi takima gönderilmeli

gerekirse bütün maasini biz karsilayalim

Ünal Karaman

Yorum

• En iyi çözüm hollanda ikinci ligine kiralamak

Yorum

• Gelecek sezonu da kiralık geçirmeli. Mümkünse oynayabilmeli. Mental bir gelişim sağlamak zorunda.
                                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                                Milton Friedman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim