Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu neya bugün hicbir sey yapmadi( özür dilerim rakibe dirsegini carpmisti sari kart aldigi anda)birde cikarken inanamiyor.Arkadas bize gelen mücadeleyi birakiyor ya.

Yorum

• Zaten bencil bir oyuncuydu da bu kadar kendini düşünmesi ve egoist biri olmasını beklemiyordum. Nerede ilk maçındaki heyecanı nerede şimdiki ruhsuz futbolu? Gözümde karakter olarak düştü.

Yorum

• bu takimda tek forvet olsam cildirirdim tekme atip kirmiziyi alip cikardim . adamin 30 metre arkasinda hickimse yok .
        cogalmiyorlar hicbirsey yapmiyorlar . takim degiliz birkere .

Yorum

• Ligin en iyi forvetini de oyundan küstürdük.

Tebrikler Hami ve avaneleri !

Yorum

• Kötü mü ? Adam ilk yarı rastgele karşı sahaya yollanan her topu indirdi sakladı olumlu kullandı tek bir top atamadık. Bi top attık onuda indirdi Sefa erkana nazire yaptı.

Yorum

• Tranferine cok sevindim, Haminin cikarmasi bir skandaldir, ne kadar kötü oynarsa oynasin. Böyle futbolcular her an Golün icinde olabilirler, sok Cardozoyu beraber oynasinlar amaaaaaaa
              CIKARKEN YAVAS CIKMASI cok büyük saygisizlik
              demektir hem arkadaslarina hem taraftara, ben rakip kaleci yavas yaparken küfür ederken, cabuk oynayin diye kizarken bizim Futbolcu böyle yapmasi beni cok sinirlendirdi. iyi bi Esteban tepki göstermis, yemin ederim ben olsaydim kendi oyuncuma dalmistim

Yorum

• Yerinde olsam Hami'ye saldırmıştım.

Gole ihtiyacın var forvete ikileyeceğine adamı çıkartıyor.
                .

Yorum

• Sana 2 numara büyük geldi galiba bu kulüp?
                  Doğru veya yanlış oyundan çıkarken helede mağlupken böyle tripler ne demek yerine giren adamdan azcik profesyonellik öğren
                  HAMİ_41

Yorum

• Bakalım Hami masaya yumruğunu vurarak bu arkadaşa ceza verdirebilecek mi ?

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayalleriniz bu kadar çabuk kırılıyorsa vay halimize..

Bizim taraftarın öğrenemediği bir şey var.

10 kişinin kötü olduğu takıma Messi'yi koyun, onu da teneke bağlayarak gönderirsiniz. (Volkan Şen)

10 kişinin iyi olduğu takımda vasat oyuncular bile iyi gözükür. (Cale, Giray, Ceyhun Gülselam)

Muhammet hakkında bir değerlendirmek yapmak için gelecek sezonu beklemek gerekiyor.
                      Tekrar aynı şeyleri yazmıyorum. Hazır yazılmışı var.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• Antep ten geldiğine köpek gibi pişman olduğuna eminim. Bitirdiler çocuğu, milli takım da hayal oldu. Üzüldüm onun adına.

Yorum

• Yanına Cardozo'yu beklerken yerine Cardozo girerse adam haklı bir şekilde tepki gösterir. Yoksa ileride Muhammet ya da Cardozo olmuş ne fark ediyor bizim takım için ? Yıllardır şikayetçi değil miyiz tek forvet saçmalığından ? Yoksa rol mü yapıyorduk düne kadar ? Dürüst olalım biraz.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanına Cardozo'yu beklerken yerine Cardozo girerse adam haklı bir şekilde tepki gösterir. Yoksa ileride Muhammet ya da Cardozo olmuş ne fark ediyor bizim takım için ? Yıllardır şikayetçi değil miyiz tek forvet saçmalığından ? Yoksa rol mü yapıyorduk düne kadar ? Dürüst olalım biraz.
                            Adam iki maçtır bakıyor mağlup durumdayız, kenera alınıyor bir maçta forvete Yumlu sürülüyor, diğer maçta forveti ikileyeceğimize yine oyundan alınıyor yine mağlup durumdayız.

Ayrıca Hami'ye az bile tepki gösterdi. Biraz hafızalarda geri gittiğimizde Hami'nin futbolculuk döneminde oyundan çıkarken tripli hallerini çok çabuk unutmuş insanlar .
                            .

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanına Cardozo'yu beklerken yerine Cardozo girerse adam haklı bir şekilde tepki gösterir. Yoksa ileride Muhammet ya da Cardozo olmuş ne fark ediyor bizim takım için ? Yıllardır şikayetçi değil miyiz tek forvet saçmalığından ? Yoksa rol mü yapıyorduk düne kadar ? Dürüst olalım biraz.
                              Aynı şeyleri düşünen milyonlarca Trabzonspor taraftarından birisiyim. Ne hikmetse son iki maçtır hoca santrafor değiştiriyor hiç birlikte oynatmayı düşünmüyor akıl alır gibi değil . İnsan bir taktik değiştirir bir şey yapar gol atmaya çalışır , bu kadarını tribünden biri gelse yapar. Hami çok iyi bir futbolcuydu ama hiç iyi bir teknik adam olmadı , olamayacak.

Yorum

• Senin de karakter meydana çıktı bu maç. Hiç yanıltmıyorsunuz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim