Bu neya bugün hicbir sey yapmadi( özür dilerim rakibe dirsegini carpmisti sari kart aldigi anda)birde cikarken inanamiyor.Arkadas bize gelen mücadeleyi birakiyor ya.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tranferine cok sevindim, Haminin cikarmasi bir skandaldir, ne kadar kötü oynarsa oynasin. Böyle futbolcular her an Golün icinde olabilirler, sok Cardozoyu beraber oynasinlar amaaaaaaa
CIKARKEN YAVAS CIKMASI cok büyük saygisizlik
demektir hem arkadaslarina hem taraftara, ben rakip kaleci yavas yaparken küfür ederken, cabuk oynayin diye kizarken bizim Futbolcu böyle yapmasi beni cok sinirlendirdi. iyi bi Esteban tepki göstermis, yemin ederim ben olsaydim kendi oyuncuma dalmistim
Yorum
-
Tekrar aynı şeyleri yazmıyorum. Hazır yazılmışı var.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayalleriniz bu kadar çabuk kırılıyorsa vay halimize..
Bizim taraftarın öğrenemediği bir şey var.
10 kişinin kötü olduğu takıma Messi'yi koyun, onu da teneke bağlayarak gönderirsiniz. (Volkan Şen)
10 kişinin iyi olduğu takımda vasat oyuncular bile iyi gözükür. (Cale, Giray, Ceyhun Gülselam)
Muhammet hakkında bir değerlendirmek yapmak için gelecek sezonu beklemek gerekiyor.
Yorum
-
Yanına Cardozo'yu beklerken yerine Cardozo girerse adam haklı bir şekilde tepki gösterir. Yoksa ileride Muhammet ya da Cardozo olmuş ne fark ediyor bizim takım için ? Yıllardır şikayetçi değil miyiz tek forvet saçmalığından ? Yoksa rol mü yapıyorduk düne kadar ? Dürüst olalım biraz.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Adam iki maçtır bakıyor mağlup durumdayız, kenera alınıyor bir maçta forvete Yumlu sürülüyor, diğer maçta forveti ikileyeceğimize yine oyundan alınıyor yine mağlup durumdayız.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanına Cardozo'yu beklerken yerine Cardozo girerse adam haklı bir şekilde tepki gösterir. Yoksa ileride Muhammet ya da Cardozo olmuş ne fark ediyor bizim takım için ? Yıllardır şikayetçi değil miyiz tek forvet saçmalığından ? Yoksa rol mü yapıyorduk düne kadar ? Dürüst olalım biraz.
Ayrıca Hami'ye az bile tepki gösterdi. Biraz hafızalarda geri gittiğimizde Hami'nin futbolculuk döneminde oyundan çıkarken tripli hallerini çok çabuk unutmuş insanlar ..
Yorum
-
Aynı şeyleri düşünen milyonlarca Trabzonspor taraftarından birisiyim. Ne hikmetse son iki maçtır hoca santrafor değiştiriyor hiç birlikte oynatmayı düşünmüyor akıl alır gibi değil . İnsan bir taktik değiştirir bir şey yapar gol atmaya çalışır , bu kadarını tribünden biri gelse yapar. Hami çok iyi bir futbolcuydu ama hiç iyi bir teknik adam olmadı , olamayacak.İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanına Cardozo'yu beklerken yerine Cardozo girerse adam haklı bir şekilde tepki gösterir. Yoksa ileride Muhammet ya da Cardozo olmuş ne fark ediyor bizim takım için ? Yıllardır şikayetçi değil miyiz tek forvet saçmalığından ? Yoksa rol mü yapıyorduk düne kadar ? Dürüst olalım biraz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum