Bu adam antepte okadar golü nasıl atti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muhammet Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonsporlulukmetre'ni evde kendi kendine kullan Sadettin. Burada müsaade edilmeyecek.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı elbiseler birkaç beden büyük gelir,
Durum tam olarak bu, Anadolu topçusu kardeşimiz,
Ona en büyük zararı onu ismini telaffuz ederek alan adam verdi,
Dahası aynı adam şuanda "tek" gol umudu olan oyuncuyu da kovar gibi göndermişti.
Tamam Muhammed yetersiz bunu bizde görüyoruz ve bizde yanildik burda sıkıntı yok da her mesajinda yönetime elestiri var..Muhammedin alinmasini isteyen ne kadar cok insan varsa Ndoye nin gonderilmesini isteyen de ayni sayida insan vardi..Burda yönetimin ne sucu var simdi..
Yönetim elestirilmeyecek diye bir sey yok ama bu is onyargi ile olmaz..
Yorum
-
Sabah 8 akşam 5 devlet dairesinde çalışan , sabah 6 da saat çalınca istemeye istemeye kalkan memur hali var adamda. Sahada aynen böyle bir yüz ifadesi ve tavırla geziniyor.Zeki ve Mustafa kadar eleştirilmedi bile. Yanılmıyorsam hiç üstüne bile gelinmedi.Bu krediye rağmen adamın umrunda değil , zerre mücadele gücü ve ruhu yok. Umarım eski haline döner ve bizleri utandırır. Maalesef o da zor gibi.
Yorum
-
Muhammet'in akla ve desteğe ihtiyacı var...
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhammet "kendimi kanıtlamam lazım" derdine düşmüş. Bunu da fiziksel olarak hırpani hareketler, yüksek efor harcayarak yapabileceğine kanaat getirmiş.
Yapan var mı bilmiyorum; ama birisi Muhammet'i karşısına alıp "Başka türlü işler yapmaya çalışmayı bırak. Fiziksel olarak kendini tüketme. Savruk bir görüntü veriyorsun. Futbolunu oynamaya çalış." demesi gerek. Muhammet asıl meziyetini kenara bıraktı, sonradan ekleme işler yapıyor.
Eskilerin bir lafı vardır "Sonradan sokma akıl kırk adım geri gider." diye. Muhammet de o hesap...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Tekrar diyorum takım şu ana kadar kaç tane organize bir atak yaptı ki forvetleri konuşalım.
Ayrıyeten Suk dışında hiçbir forvet oyuncumuz gerektiği kadar forma şansı bulamadı.Dolayısıyla onlar hakkında yorum yapmak şu an için yanlış.En son Hasanu tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 10:49.Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
-
boş kaleye gol atamayan adam her taraf organize olsa ne olur kafasına ayağına çarptırarak mı gol attıracaklar organize olunca
dün penaltılara kalsın istedim maç belki orda atabilirdi o da kesin değil ya belki bi kaza bela bi tane atsa açılacak da atamıyor dolayısıyla açılamıyor...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Muhammet antep takiminda ne oynadi da bizde beklentiler bu denli yükselmiş orasını anlamadim sizin Trabzonspor a layık gordugunuz adam buysa bir sey soyleyemem ama kendisi kotu oyuncuyum diye bas bagiriyor bu sene 5 gol atamaz seneye oynarsa belki atar ama hicbir sey ifade etmez KÖTÜ baya kötü hemde
Yorum
Yorum