Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok formsuz çok.
    Bizim bildiğimiz Muhammet bu değil olamaz da.
    Psikolojik olarak tedavi mi görür ne yapar bilmem kendine gelmesi gerek

Yorum

• bos kaleye gol atamiyan leş forvet başka takima gitse bize karşi şik gol atar tek
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bundan sonra ne koy olur ne kasaba.Devre arasi takas ile gonderebilirsek iyi is cikarmis oluruz
        Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Hayatimda Ts futbolcusuna hatta bir insan evladina etmedigim kufurleri hakaretleri ettim, bunu hicbir futbolcu basaramadi ama sen basardin. Kendimden utaniyorum suanda. Gunahima ortaksin !!!

Elimde telefon, "derse mutlaka gelin" diyen hocamin dersine yuzum gozum kizarmis harap bitap sekilde gidiyorum gec kalacagim. Adam neyse ki Bjk li ve futbol sevdalisi ve benide seviyor. Corum un leblebisiyle durumu izah edecegim. Ulan sinirden elim ayagim bosaldi hastayim zaten burnumda sumuk suratimda adam vurmaya giden Memati ifadesiyle disari firladim, bu burada bitmez sinirimi bosaltip aksam gelecegim buraya seni vizyonumla beyefendi kisiligimle ve sivri kalemimle oyacagim, bekle şu dersi bi atlatayim.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bos kaleye gol atamiyan leş forvet başka takima gitse bize karşi şik gol atar tek
            Golü atar sonrada avazı çıktığı kadar bağırıp gole sevinir !
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• ulan hepiniz iki yüzlüsünüz, adamı tam 5 sene gelsin gelsin diye bekledik... şu ana kadar başaramadı fakat kredisi bende daha var .. inşallah küllerinden doğar da utanmanız varsa utanırsınız!!

Yorum

• Kullerinden felan dogmayacak devre arasi defolup gidecek. Bildigim tanidigim Ersun bir daha forma vermez. Devre arasi yollanacak ilk oyuncu olmali.

Antep te de balondu burada da patladi. Bu cocuk hep boyleydi.
                En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 26.10.2016, 17:17.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kullerinden felan dogmayacak devre arasi defolup gidecek. Bildigim tanidigim Ersun bir daha forma vermez. Devre arasi yollanacak ilk oyuncu olmali.

Antep te de balondu burada da patladi. Bu cocuk hep boyleydi.
                  google elinin altında Mert.. gir istatistiklere bak...adamın atlattığı badireleri oku

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    google elinin altında Mert.. gir istatistiklere bak...adamın atlattığı badireleri oku
                    Penalti, frikik ve bos kale, bide uzaklardan attigi etkileyici 1-2 gol harici kariyeri forvet icin hic iyi degil. Ozellikle Gs ile bize attigi gollerle ün yapti, Antep te izledigim hicbir macinda begenmedim, geldigi zaman elestirmeyi kestim elimden geldigince pozitif ve yapici yorumlar yapip malimizi kotu gostermemeye calistim, burasi en buyuk forum ve buranin algisi tum taraftara yansiyor. Iste bunun icin zorla da olsa tuttum kendimi hep olumlu konusmaya calistim ama bugun patladim abi kusura bakmayin ben Demir icin pes ettim.

Yorum

• Bence Muhammed fena bir futbolcu değil.Ama şuan gol yükünü tek başına kaldırabilecek gibi de durmuyor.Muhammed'i kazanmak adına ilk önce kanatta oynatıp formaya ısındırılmalı.Ardından da gerçek mevkisine yerleştirmeliyiz.
                      Arkadaslar Muhammed'e de hazsızlık etmeyelim.Geçen haftaki maçta atılan gol dışında bırak golü organize bir atağımız bile 5 taneyi geçmez.Hal böyle olunca da forvetin gol atması için ya topu alıp herkesi çalımlaması ya da karambollerden yararlanması dışında bir seçenegi kalmıyor.Ondan sonra da vay efendim gol biz niye atamıyoruz?
                      Sıkıntı organizayonda nokta
                      Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• Ne yapmaya çalıştığı belli değil sanki 2 yıl evde yatmış daha sonra top oynamaya çıkmış gibi bir hali var. Adamın vücut hareket etmekte zorlanıyor garip garip dolanıyor saha içinde yazık.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ne oldu bu Antep`teki Muhammet`e ?

Bizdeki haliyle alternatif bile olamaz. Toparlamali
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bazı elbiseler birkaç beden büyük gelir,

Durum tam olarak bu, Anadolu topçusu kardeşimiz,

Ona en büyük zararı onu ismini telaffuz ederek alan adam verdi,

Dahası aynı adam şuanda "tek" gol umudu olan oyuncuyu da kovar gibi göndermişti.

Yorum

• 2 tane boş kaleye atamadın, ayakta duramıyorsun. Nasıl olacak bu işler? Zor dostum zor.

Yorum

• şimdi yorumları okuyorumda gülüyorum bunu görmek için bizim futbolu bilen taraftarımız 1 sene beklemiş muhammet demirin topçu olmadığını ben daha bize gelmeden söylemiştim ve yanılmadım saolsun muhammet demir yanıltmadı hatta eren derdiyokun ismi bizimle anıldığında muhamedin tırnağı etmez diyen arkadaşlarımız vardı şimdi farkı görmüşlerdir defalarca yazdım yine yazıyorum muhammet demir küçük takımların büyük topçusu olur zaten sezon sonu akhisar veya kayseriye felan gider.

Yorum

Yükleniyor...
                                X