Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3-4 yılın ardından iki maçtır, bize uygun bir forvetle maça başlamış olmamıza seviniyorum. Sen hep daha iyi ol Muhammet.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seneye umarım ilk 11'de düşünülmüyodur iyi bir yedek olur. N'doye'ye laf edenlerin Muhammed'i övmesi de ayrı bir komik.
      Ndoye de iyi oyuncu. Bakma bizde aşı tutmadı.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• her düştüğü anda net pozisyona girdik. top geçer adam geçmezin hücumcası heralde.

Yorum

• Uzun zamandır beni bukadar heyecanlandıran bir transfer olmamıştı. Oynadıgı maçlarda kalitesinden emin oldum ancak bekledigimin halen cok aldtında. Takımın yükselişiile çok daha iyi olacaktır. Dün de özellikle ilk devre cok başarılıydı. Kaçan penaltı motivasyonunu düşürmüş gibiydi. Muhammete güvenim tam. Şampiyonluk böyle adamlarla gelir ancak.
          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Sahadaki varlığı güven veriyor penaltıyı kaçırmasına rağmen. Bi sağlam penaltıcı bulamadık şu takıma.
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sahada güven veriyor, komple forvet. Keşke penaltıyı da atsaydı.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ndoye de iyi oyuncu. Bakma bizde aşı tutmadı.
                Öyle zaten penaltı kaçırdıktan sonra adamı harcadılar, aynı adamlar burda Muhammet'e methiyeler düzüyor. 2 maç sonra onun da kellesini isteyecekler.
                Twitter Adresim

Yorum

Öyle zaten penaltı kaçırdıktan sonra adamı harcadılar, aynı adamlar burda Muhammet'e methiyeler düzüyor. 2 maç sonra onun da kellesini isteyecekler.
                  Aynen.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Bahsettiğiniz N'doye oynadığı 16-17 belki daha fazla maçta 1 gol atabildi.

Ve bahsettiğiniz adam 30 yaşındaydı bu takıma hiçbir şey vermedi.

Beşiktaş maçı hariç olumlu bir maçını hatırlamıyorum kendisinin.

Muhammet'e gelirsek kendisi şuan 24 yaşında oynadığı 2.5 maçta da takımın en etkili oyuncularından biriydi.

Neymiş Muhammet'e methiyeler düzüyormuşuz.

Napacaktık sizin gibi felaket tellalığı yapıp adamın sendelemesini mi beklicez ?

Benim Muhammet'e desteğim güvenim tam. Cardozo ile birlikte bu takımı ileri taşıyabilecek oyuncuların başında geliyor.

Siz ister destek olun ister köstek.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      forvet arkasına almak kaleden uzak bırakmak olmaz, çünkü uzun mesafede hızlı değil. arkasına forvet özellikli, boşluklara sızabilen güçlü, akıllı, uzun mesafede hızlı atletik bir 10 numara çok iyi gider. ndiaye gelsin görelim. eren gibi bir oyuncu alınıp birinci forvet yapılırsa çok yedek kalabilir. iho yok allah'tan klübün başında.hiç düşünmeden doldururdu futbolcuları. oyun planına göre hareket edilmesi lazım.
                      Genel oyun planı olarak muhammetin tek forvet oynaması ve arkasında Ndiayenin olmasına yüzde yüz katılıyorum ancak bir takım sakatlık vb. durumları da düşünecek olursak hep aynı varyasyonla oynayamaz.Beşiktaş başakşehir maçında oyunu çevirmek için gomezin yanına cenki alarak çift forvete döndü.Trabzonspor gibi büyük takım sezona bir tek muhammet demirle girmeyeceğine göre alınacak diğer forvetinde savunmayı zorlayabilecek muhammete boş alan yaratabilecek güçlü,rakip savunmayla boğuşan aynı zamanda akıllı bir oyuncu olması gerekiyor.Beşiktaşta birsürü forvet var bizde neden olmasın bütün sezonu aynı oyuncularla aynı taktikle oynamayacağız bunu göz önüne almakta fayda var.

Eren Derdiyok vb. yaşı ilerlemiş oyuncuların bu takımda işi yok.24 yaşın üstünde oyuncu alınacağını sanmıyorum.Yedek kalmayı sorun etmeyecek,sürekli çalışan,kendini geliştiren oyuncular almamız gerekiyor.Porto gibi olmak istiyorsak bunu yapmalıyız.

Sonuç : İkinci bir forvet transferi kesinlikle yapılmalı.Büyük takımın en az iki tane iyi forveti olmalı.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Genel oyun planı olarak muhammetin tek forvet oynaması ve arkasında Ndiayenin olmasına yüzde yüz katılıyorum ancak bir takım sakatlık vb. durumları da düşünecek olursak hep aynı varyasyonla oynayamaz.Beşiktaş başakşehir maçında oyunu çevirmek için gomezin yanına cenki alarak çift forvete döndü.Trabzonspor gibi büyük takım sezona bir tek muhammet demirle girmeyeceğine göre alınacak diğer forvetinde savunmayı zorlayabilecek muhammete boş alan yaratabilecek güçlü,rakip savunmayla boğuşan aynı zamanda akıllı bir oyuncu olması gerekiyor.Beşiktaşta birsürü forvet var bizde neden olmasın bütün sezonu aynı oyuncularla aynı taktikle oynamayacağız bunu göz önüne almakta fayda var.

Eren Derdiyok vb. yaşı ilerlemiş oyuncuların bu takımda işi yok.24 yaşın üstünde oyuncu alınacağını sanmıyorum.Yedek kalmayı sorun etmeyecek,sürekli çalışan,kendini geliştiren oyuncular almamız gerekiyor.Porto gibi olmak istiyorsak bunu yapmalıyız.

Sonuç : İkinci bir forvet transferi kesinlikle yapılmalı.Büyük takımın en az iki tane iyi forveti olmalı.
                        ideal kadro için söylüyorum yoksa forvet alınmalı zaten.ama profil olarak dikkat edilmeli.sırtı dönük oynayan bir oyuncu olsa dahi atletik özellikli hareketli forvet olmalı ki, muhammet ile çift forvet oynayabilelim. mesela eren'in 20 21 yaşındaki hali çok uygun.uzun boylu hareketli, gol vuruşunda sıkıntıları olsa da rakip defansı çok zorlayan bir adamdı. o yaşlarda milli takımda oynuyordu zaten. zamanla da oyunu oturdu, top tekniğini düzeltti.

Yorum

• Çalışmaya devam ederse olacak. Oynadığı 2 maçtaki eksiği sırtı dönük topu alıp çok güzel döndükten sonra daha hızlı oynamalı. Şayet bunu yaparsa üst düzey bir santrafor olabilir.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ideal kadro için söylüyorum yoksa forvet alınmalı zaten.ama profil olarak dikkat edilmeli.sırtı dönük oynayan bir oyuncu olsa dahi atletik özellikli hareketli forvet olmalı ki, muhammet ile çift forvet oynayabilelim. mesela eren'in 20 21 yaşındaki hali çok uygun.uzun boylu hareketli, gol vuruşunda sıkıntıları olsa da rakip defansı çok zorlayan bir adamdı. o yaşlarda milli takımda oynuyordu zaten. zamanla da oyunu oturdu, top tekniğini düzeltti.
                            Muhammetin yanına da komple denilebilecek bir forvet alsak daha iyi olur bence.Ortasahayı da tamamı çift yönlü oyunculardan oluşacak şekilde kurarız.

Komple forvet kavramını çok sık kullanıyoruz aynısını ortasahalar içinde diyecek olursak ortasaha oynayacak oyuncularımız komple ortasaha olsunlar

4-4-2 oynadığımızı düşünelim.

Kalecimiz Onur Kıvrak olsun.
                            Defansta oyun kurabilen bir ikili olsun.
                            Bekler hem ofansa hem defansa katkı sağlayan oyuncular olsun.
                            Ortasahada selçuk-colman gibi hem defansa hem ofansa katkı sağlayan bir ikili olsun.
                            Kanatlarda hem ofansa hem de defansa katkı sağlayabilen,orta açabilen,yattaranın çalışkan versiyonu iki adam olsun.
                            Forvette komple forvet denilebilecek bir ikili olsun.(Birisi Muhammet)

4-2-3-1 sistemini de kullanabilmek açısından 9.5 numara oynayacak Badou Ndiaye transfer edilsin.Her türlü sistemi uygulayabilecek,sakatlık vb. durumlarda istediği değişikleri yapabilecek bir trabzonspor istiyorum.Bu takım istediği zaman 4-4-2 istediği zaman 4-2-3-1 istediği zaman da 4-3-3 oynayabilmeli.

Yorum

• İlk olarak outlaws61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bahsettiğiniz N'doye oynadığı 16-17 belki daha fazla maçta 1 gol atabildi.

Ve bahsettiğiniz adam 30 yaşındaydı bu takıma hiçbir şey vermedi.

Beşiktaş maçı hariç olumlu bir maçını hatırlamıyorum kendisinin.

Muhammet'e gelirsek kendisi şuan 24 yaşında oynadığı 2.5 maçta da takımın en etkili oyuncularından biriydi.

Neymiş Muhammet'e methiyeler düzüyormuşuz.

Napacaktık sizin gibi felaket tellalığı yapıp adamın sendelemesini mi beklicez ?

Benim Muhammet'e desteğim güvenim tam. Cardozo ile birlikte bu takımı ileri taşıyabilecek oyuncuların başında geliyor.

Siz ister destek olun ister köstek.
                              N'doye sadece 7 maça ilk 11 çıktı.

Ayrıca ilk maçlarında Muhammet'den katkılıydı. Zaten Muhammet'i dün beğenmiş birine benim diyeceğim hiçbir şey anlam ifade etmeyecektir. Dün takımın en iyisi olacak ne yapmış Muhammet?

Penaltı kaçırdı. 3'e 2 gittiği bir pozisyonda solda net şekilde ofsayt olan adama top atıp pozisyonu bitirdi. 4-5 tane bencilce vuruş yaptı. Bu sizi tatmin ediyorsa zaten Muhammet yeterli sizin için.

N'doye'ye yaptığınız gibi 3-4 hafta sonra laf etmeyin de merak etmeyin ben destek olurum.
                              Twitter Adresim

Yorum

N'doye sadece 7 maça ilk 11 çıktı.

Ayrıca ilk maçlarında Muhammet'den katkılıydı. Zaten Muhammet'i dün beğenmiş birine benim diyeceğim hiçbir şey anlam ifade etmeyecektir. Dün takımın en iyisi olacak ne yapmış Muhammet?

Penaltı kaçırdı. 3'e 2 gittiği bir pozisyonda solda net şekilde ofsayt olan adama top atıp pozisyonu bitirdi. 4-5 tane bencilce vuruş yaptı. Bu sizi tatmin ediyorsa zaten Muhammet yeterli sizin için.

N'doye'ye yaptığınız gibi 3-4 hafta sonra laf etmeyin de merak etmeyin ben destek olurum.
                                Ne mi yaptı Muhammet ?

Öyle veya böyle 2 golde de pozisyonun içindeydi bu adam.

Sürekli top indiriyor duvar oluyor sağa sola koşuyor alan açıyor.

Bir maçın iyisi olmak için 3 gol atıp 4 asist yapmaya gerek yok.

Bu adam yıllardır taraftarın istediği oyuncu profilini sahaya yansıtıyor.

Daha takıma yeni katılmış adam hakkında acımasız eleştiriler yapabilmek bizden başkasına da yakışmaz.

Helal olsun valla senin gibi taraftarlara bu çocuk takıma uyum sağlayabildi mi, Gaziantep'ten evini taşıyabildi mi Trabzona yerleşebildi mi 2 antremana çıkmadığı halde maçtaki mücadelesi nasıl olacak falan düşünmeden Muhammet yetersiz istenileni veremiyor gibi yorumlar yapmak ne kadar kolay.

Sabır yahu beğenmiyorsan da sabır kalkıp burda acımasızca eleştirmeyin şu çocukları bir düşün yakalarından rahat bırakın adamları.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim