Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muhammet Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muhammet "kendimi kanıtlamam lazım" derdine düşmüş. Bunu da fiziksel olarak hırpani hareketler, yüksek efor harcayarak yapabileceğine kanaat getirmiş.

Yapan var mı bilmiyorum; ama birisi Muhammet'i karşısına alıp "Başka türlü işler yapmaya çalışmayı bırak. Fiziksel olarak kendini tüketme. Savruk bir görüntü veriyorsun. Futbolunu oynamaya çalış." demesi gerek. Muhammet asıl meziyetini kenara bıraktı, sonradan ekleme işler yapıyor.

Eskilerin bir lafı vardır "Sonradan sokma akıl kırk adım geri gider." diye. Muhammet de o hesap...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Muhammet "kendimi kanıtlamam lazım" derdine düşmüş. Bunu da fiziksel olarak hırpani hareketler, yüksek efor harcayarak yapabileceğine kanaat getirmiş.

Yapan var mı bilmiyorum; ama birisi Muhammet'i karşısına alıp "Başka türlü işler yapmaya çalışmayı bırak. Fiziksel olarak kendini tüketme. Savruk bir görüntü veriyorsun. Futbolunu oynamaya çalış." demesi gerek. Muhammet asıl meziyetini kenara bıraktı, sonradan ekleme işler yapıyor.

Eskilerin bir lafı vardır "Sonradan sokma akıl kırk adım geri gider." diye. Muhammet de o hesap...
      Aynen durum bu.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bizim topçuların büyük bir kısmı bu psikolojiye 3.-4. maçında giriyor
        türkiye'de bir futbolcu için futbol oynaması en zor yer trabzon
        çünkü trabzonda insanlar futbolu değil galibiyeti seviyor.
        dolayısıyla ortalama bir futbolcu sahaya çıkıyor ve taraftar kendisinden ya yattara gibi çalım atmasını ya da leblebi gibi gol atmasını istiyor

muhammet demir dediğimiz adam gaziantepspor'dan geldi.
        bu adam zaten trabzonspor'a üst düzey forvet olarak gelmedi. taraftar içerisinde öyle bir algı ve heyecan yaratıldı ki herkes adaman ronaldo performansı bekliyor. çıksın her maç 3 gol atsın diye bekliyor.
        böyle bir dünya yok tabi
        iki üç pozisyonda kaçırınca aooowwww ooooaaawww filan ses geldi taraftardan
        başladı psikolojk baskı
        şimdi onun ceremesini çekiyoruz

trabzonsporun tutmayan transferlerinin %90'ının hikayesi bu şekildedir.
        biraz beklemekten ziyade ya bu çocuğun gol atıp rahatlaması lazım
        ya da taraftarın beklentiyi iyice düşürüp her pozisyonda aooowww ooaaww demeyi bırakması lazım
        2. olasılık zor olduğuna göre 1. yi bekleyeceğiz
        artık atabildiği kadar
        atamazsa bir çok transferimiz gibi ya devre arası şutlar taraftar ya da sezon sonu gider anadolu takımına

kulübe kesinlikle psikolog lazım
        MRA bunu iyi yapıyordu
        sürekli topçulara psikolojik destek veriyordu
        bize psikolog lazım
        oyuncunun beyin olarak rahatlaması şart
        şu an ben maçta futbolcularımıza bakıyorum
        herkes tedirgin
        zaten yeni takım alışma süresi bitmemiş daha anca devre sonuna filan biter zaten
        ama adamların kafa rahat değil
        bu da performansı mahvediyor
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Gerçekten en çok üzüldüğüm yerli oyuncumuz..Çok büyük hayal kırıklığı yaşattı bana.Kendi adıma beklentilerim vardı Muhammetten..
          Cenkle birlikte Antepde oynarken Muhammetin daha iyi olduğunu düşünürdüm.Gerçekten farklı meziyetleri olan özel bir futbolcuydu.Şimdi birlikte oynadığı Cenk milli takımın santraforu..Demekki bu işler yetenek işi değil,çalışma işi..Bak Cenke yedek kaldı,etti falan filan ama adam çalıştı,emek verdi,kendini hazır tuttu ve fırsatları değerlendirdi.Muhammet efendi yürümekten aciz.
          Bizim şehirde mi takımda mı problem anlamıyorum.Ya da biz futbolculara gereğinden fazla değer veriyoruz.Her gelen ben oldum havalarında,ooh Trabzonada kapağı attım.Haydi paramı alayım,yatışa geçeyim modunda..
          Anlamıyorum abi..Neden çalışmaz bu futbolcular ? Formanın büyüklüğünü,kıymetinimi bilmiyorlar.Ulan hayatının fırsatı gelmiş sana..Kariyerinde yükselmek için.Ama sen hep geriye gidiyorsun.
          Hedefleri mi küçük,amaçları para mı..Bilmiyorum yani..Bide Trabzonlu bu herif.Ulan o formayla o şansı yakalamak için neler vermezdim.Ama yok arkadaş yok..
          Bu gözler göremeyek Fatih Tekkeleri,Gökdenizleri,Hamileri..
          En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 30.09.2016, 16:23.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• bu maçtada iğrenç ötesi oynayacaksın adım gibi biliyorum umarım kadroya giremezsin bir daha

Yorum

• hadi artık..benimde güvenim azalıyor..bugun gol bekliyorum senden
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu maçtada iğrenç ötesi oynayacaksın adım gibi biliyorum umarım kadroya giremezsin bir daha
                Ersun Yanal olduktan sonra maalesef 11 de

Yorum

• Ne iş yapıyorsun sen dayı

Yorum

• kuru kalabalık

Yorum

• O eski Muhammet yok. Bizde hiç olmadı zaten. Yemin ederim şu hali topçu falan değil. Dengesiz dengesiz fauller top tutamaz, top kontrolü 0. Çalım zaten yok. Pas 2 metreden uzağa atamaz. Kadro dışı bırakın. Devre arası sat gitsin. Kimse 5 kr vermez onu da söyleyim. Deniz Yılmaz bundan iyiydi.
                      TRABZON SPOR

Yorum

• Uzun zamandır bu kadar kötü bir futbolcu performansı görmemiştim, rezalet resmen. Kesinlikle kadroda olmamalı. Ndoye gözü kapalı oynasa bundan daha iyi oynar.

Yorum

• Bu adam nasıl hala ilk 11 başlıyor hayret ediyorum. Trabzon'da oynanan maçlarda belki yarar sağlar ama deplasman maçlarında hayalet gibi.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• muhammet o ilk yarıdan sonra oyunda kalmamalıydı, üstüne bir de sola çekildi. iki kere çıkarken top kaybı oldu baskı yedik. sol taraf çöktü. deplasmanda presi kıracak paslaşmayı yapmak ve kontrada rakibi tehdit etmek gerekiyor. maç dengedeyken biz pres yapıp kendimizi zorluyoruz eksik yakalanıyoruz. hocanın sistemi çok iyimser kalıyor. takımın en kritik yerinde, çok yetenekli bir oyuncunun olması gereken mevkide muhammet oynuyor, üstelik deplasmanda.

Yorum

• Boyle takoz adamlar niye 10 numara heveslisi oluyor anlamış değilim. Ulan yetenek yok neyine senin 10 numara. Giy 19 u geç kulübeye. Unumuzdek macta da 11 baslarsa diyecek seylerim var.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Muhammet Beşir: Yılda 100 bin TL
                                Muhammet Demir: Yılda 3.2 milyon TL

Şu tip örnekleri gördükçe içime Olcay Çakır kaçıyor... Ne gerek vardı bu forvet mi, 10 no mu ne olduğu belirsiz mevkisiz oyuncuya milyonları dökmeye ? Gs ve bize attığı gollerle ün yaptı bizden başkası da almazdı kariyeri Antep ile akar giderdi. Sanki çok elit topçuydu ki gittik milyonları döktük. Beşir i oynatsak belkide forvet kazanmıştık, yalandan yere yolladık çocuğu. Evet belki Beşir de çok üstün meziyetleri olan forvet değildi ama gençti ve iyi bir ivme yakalamıştı. Biz ne yaptık ? Tam Beşir in dikkat çektiği dönemde gittik şu adamı aldık getirdik. Beşir den ne fazlası var ?
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim