Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

herkes saati sola takar bizim ceyhun sağa takmışş
    İkisininde aynı marka saat(!) kullanması ne kadar garip değil mi?

Yorum

• İlk olarak Selman Gürcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İkisininde aynı marka saat(!) kullanması ne kadar garip değil mi?
      Sadece ikisi değil diğer oyuncularda aynı marka saat kullanıyor
      -1461 TRABZON-

Yorum

• evet klüp vermiş onlara o saati idmanlarda saatli koşuyorlar ya kaç dk da kaç sn de kondüsyon işi yanii
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ceyhun bu takıma çok şey katıyor umarım şampiyon olduğumuzda oda bu kadroda olur.
          İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• "Türkiye'de 3 yıldız var"

Trabzonspor'un önemli isimlerinden Ceyhun, futbolcuları 'yıldızlar ve diğerleri' şeklinde ikiye ayırdı ve ekledi; "Türkiye'de 3 tane yıldız var. Bunlardan biri benim, diğerleri de Sergen ve Yusuf'tur."

Futbolcuları “Yıldızlar ve diğerleri” diye ayıran Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Ceyhun Eriş, Türkiye’de de 3 tane yıldız futbolcu bulunduğunu söyledi. Ceyhun, “Bunlardan biri benim, diğerleri Sergen ve Yusuf’tur. Yabancılar ise Galatasaray’da Lincoln, Fenerbahçe’de Alex ve Beşiktaş’ta ise Ricardinho. Bizler, takımın yıldız futbolcularıyız. Takımlarımızın sonuçlarını değiştirebiliriz. 11 kişi oynar ama şunu kimse unutmasın ki, maçları yıldız futbolcular kazandırır” dedi.

Milli takım için davet beklediğini de anlatan yıldız futbolcu, “Milli takıma çağrılıp, çağrılmamam hocaların tercihidir, benim değil. Liglerde oynayan tüm futbolcular milli takıma gitmek isterler. Ben de tabii ki açıkçası çağrılmayı bekliyorum” diye konuştu. Roberto Carlos’u da “Çok üst düzey bir oyuncu” olarak tanımlayan Ceyhun, “Türkiye’ye gelişi tabii ki bir havadır. Türk futbolu için de önemli bir olaydır. Her yeni futbolcu takıma adaptasyon dönemi geçirir. Carlos da şu anda uyum dönemini yaşıyor. Bunu atlattığında daha da iyi olacağına inanıyorum. Ben de Trabzonspor’a ilk geldiğimde alışma dönemi geçirmiştim. Şimdi mükemmel durumdayım. Futbolumun baharındayım diyebilirim” yorumunu yaptı.

Kampların futbolcular adına sıkıcı geçtiğini de belirten Ceyhun, “Eğlendirici olduğu söylenemez. Ama sonuçta profesyoneliz ve işimizde bu. Fedakarlıklarda bulunuyoruz. Kamp oda-antrenman ve yemek şeklinde geçiyor” dedi.

Kaynak: Akşam
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ceyhun ile yusuf ikiside birbirinin aynısı çok yetenekliler ama nedense a milli takıma hiçbir zaman layık görülmediler. sergen yine biraz şanslı 37 kez giydi formayı.

Yorum

• ceyhun mu yusuf mu derseniz yusuf daha hırslı ve sakin
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yetenekli ve yıldız olduğu kesin amma ve lakin SÜREKLİLİK esasTIR. u nedenle...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ben trabzonspor da iyi bir 10 numara olmadıgı için ceyhun eriş i cok iyi buluyorum ama biraycık calımı bırakıp pas atsa cok iyi olacak

Yorum

• Trabzonspor'un önemli isimlerinden Ceyhun, futbolcuları 'yıldızlar ve diğerleri' şeklinde ikiye ayırdı ve ekledi; "Türkiye'de 3 tane yıldız var. Bunlardan biri benim, diğerleri de Sergen ve Yusuf'tur."
                      Bu açıklama doğru da olsa yanlış da olsa desteklenmelidir.Çünkü bizim futbolcumuzun kendine güveni olmalıdır.

Yorum

• Yusuf dedigi Yusuf Simsek mi?
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yusuf dedigi Yusuf Simsek mi?
                          Evet Yusuf Şimşek.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• Suan yattarinin haricinde adam gecebilen tek adamimiz, degerini bilelim bence. Oyunu acacak bu 2 futbolcudan baska adam yok...
                            Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Suan yattarinin haricinde adam gecebilen tek adamimiz, degerini bilelim bence. Oyunu acacak bu 2 futbolcudan baska adam yok...
                              Evet bir hareketiyle mac kazandirabilecek baska birisi yok takimda.
                              Bazi arkadaslar Gökdeniz'de var diyecektir ama Gökdeniz'de o hiz olmasa siradan bir futbolcu olurdu. Dolayisiyla kontra ataklar haricinde pek isimize yaramaz.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Adam doğru konuşmuş,istedi zaman istediği yerden kaleyi düşünüyor,sırf bu özellik bile bir futbolcuyu bir adım öne çıkarır diğerlerinden.
                                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim