cok güzel tac atiyorsun Ceyhun, ba$ka ???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
he oda yeni moda la aradkaş kısa kullanda ortaa aç yok taçı uzun kullancaz iyiki vi köy takımına karşı taç attında ersen kafa vurdu gol oldu o ya kere olur ya 2 kere adamlar zaten 10 kişi bekliyo senin taçını ne olabilirkii atacağın taçdatna havada vole mi vuracaklar ey mantıksız insan evladıTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
30 yaşından sonra değişmez bu adam.Bugüne kadar zaten hep böyleydi.Takımı kazansın diye hiç gayret göstermiyor.Eskiden yürüyordu şimdi onu da yapmadı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
sadece taş atmasını biliyor bide topa vurmasını okadar...
Yorum
-
ceyhun sana şunu diyeceğim her maçdan sonra o yüzündeki iğrenç gülme ifadesiyle
"klasıik olacak ama önümüzdeki maçlara bakacağız" lafında artık klasik oldu sende hiçbir hırs azim ve üzgünlük göremiyorum geldiğinden beri her yenilgiden sonra çok mutlusun umrunda değilmiş gibi bir hava var bence sen kendinin reklamını yapıyorsun takımımıza hiç bir katkın yok verin sana değil senin için heba ettiğimiz murat ocağa acıyorum koskocaman bir hiçsin!Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Türkiye de çözemediğim ayarsız futbolculardan birisi ceyhundur(diğerleri sergen,yusuf,tarık)...transfer olduğun her takım senden bir patlama bekledi..öyleki fenerbahçe senin için ortegayı kovdu..belkide bizim senden beklentilerimiz çok fazla...belkide sen öyle büyütülecek bir futbolcu değilsin...anadolu takımlarında oynayabilecek kapasiteye sahipsin...dört büyüklerin maçlarında yıldızlaş...toplam 8 maç oyna...sonra ya cimbom alır ya fener yada ihale bize kalır......
küçük takımların büyük!!! futbolcusu ceyhun eriş....eriş bakalım...erişe erişe en sonunda kurtlanacaksın...
Yorum
-
Küçük maçların büyük adamı.....istanbul takımlarından gelen tüm hemcinsleri gibi yarar sağlaması çok zordur....çünkü bu arkdaşlar trabzonda ayrı bir hava ile oynamaktadır,sanki ben bu işi yedim bitirdim türkiyenin en büyük takımda oynamışım zaten, ne koşacağım kendimi paralayacağım der gibi...hiç beğenilmeyen yattranın 4/1 kadar bile efor sarfetmemektedir.ama sahaya neredeyse defanssız çıkan rizeye iki havalı gol atınca baş tacı olmuştur.Rakipler biraz dişli çıkıncada asli görevi olan yan gelip yatmaya geri dönmüştür.......
Yorum
-
bencillik abidesi bu adam 100 yıl sonra bile hatırlanır ne bu ya yanında yattara bom boş hala gitmeye çalışıyor hemde varya bitmiş ellerini dizleirne koyuyor dakka başı dinlenior utan bari yaEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum