Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceyhun süper gol attı devamı gelir inşallah
    umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

• fenere de bence bi gıcığı vardır gibime geliyor akrep feneride sokacak insallah

Yorum

• tut onu tut!!iyi vuruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur.
        sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• iyi ve kabiliyetli topcu oldugunu biliyoruz ama cok hircin oynuyor. Bence bu büyük bi zaaf cünkü sonucta kafa yapisi... Paslari golleri istegi tüm takim icin yetti . Kabiliyet tamam, piskolojide calismasi gerek ... Hirsli olmak iyidir ama fazla hirs ters etki yapiyor ... sari kart kirmizi kart sakatlik anlasmazlik sorun yaratir .... Enerjiyi yanlis yere sarfediyor zaman zaman...

Kabiliyetli ve yürekli topcu ... Ünalin Efendiliginle birlikte inaniyorum Ünali da gecebilir cünkü Ünaldan daha kolay adam gecebiliyor ..

Insallah yolu acik olur ....

O hircinligi daha fazla konsantre olarak cözülebilir ve oyuna yansir ...
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bizim altyapıdan neden ceyhun gibi bir futbolcu çıkmıyor???

Yorum

• kalitesini konuşturdu ileride çok daha iiyi olucaktır ama musampayla birlikte oynamalı
              işkenaz

Yorum

• çok ii futbolcu ama umarım başka sorunlar çıkmaz ...

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bizim altyapıdan neden ceyhun gibi bir futbolcu çıkmıyor???
                  Çünkü altyapıda bir plan-program dahilinde çalışma yok.Bana göre yönetim değişse bile altyapıda çok önemli problem yoksa sorumlu değiştirilmemelidir.Bizde ise A takım antrenöründen daha çok altyapı antrenörleri ile uğraşılıyor.Genç,çalışkan,eğitimli,heyecanlı bir adamı at,SEKSENİNE merdiven dayamış adamı altyapı sorumlusu yap.Ondan sonra altyapıdan adam bekle...

Ne isa konu Ceyhun'du bizde onun başarılarının devamının diliyoruz.
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• işte senaryom.....Ceyhun başına buyruk oynar...gol de atar...fakat istikrar sağlayaMaz...Ziya Doğan Ceyhun u keser...Yönetim ve taraftar Ceyhun un oynaması için baskı yapar..Ziya Doğan inat eder...oynatmaz...Sistemeime uymuyor..v.b. de...Ziya DOĞAN gider...

Ceyhun seni tebrik ediyorum...Haftalar sonrası ilk kez taraftar bir golden sonra bu kadar mutlu oldu....Golde öyle keyiflendim ki..sTATTA , YERİMDEN KALKMADIM..zEVKTEN VE GURURDAN...
                    tEŞEKKRLER....
                    ....................Celliac ..................

Yorum

• mükemmel bir topçu.
                      bu yılın en verimli transferi..
                      çok iyi işler yapar trabzonda.
                      şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
                      Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..

Yorum

• Ronaldinho vuruşu

Onu Galatasaray'dan genç bir yıldız adayıyken Terim yolladı. Türkiye'nin ortak fikirle 1 numara ilan ettiği hoca. Son yılların sevip sevmemek ayrı konudur- en başarılı başkanı Aziz Yıldırım da Fenerbahçe'den... Yani yaşadığı sürgünlerde Ceyhun'un da payı olduğu açıktır. Bir kez olsa haksızlık ya da tesadüf denebilir. Ama 2 kez olunca böyle düşünmek normal. Biliyoruz ki adı, Ceyhuninho olsaydı, yollamak bu kadar kolay olmazdı. Türk oyuncuların kaderidir bu. 2 maçta Marcelinho'dan fazlasını vermesi değerini ortaya koyuyor. Umarım bu kez başka türlü mutlu bir hikaye olur onunki. Çünkü laf olsun diye değil, gerçekten Milli Takım'ın ihtiyacı var ona. Tümer, Yıldıray, Emre, bir dolu gole dönük oyuncunun beklenenin altındaki seviyelerine iyi bir alternatif çünkü. Ve kariyerinin sonlarına doğru, Terim'le 2. bir şans bulması da hoş bir tesadüf olur.
                        Bunları yazdıran attığı müthiş gol. Sınıflandıramıyorum. Aşırtma değil, plase değil, kalçadan, dizden ya da bilekten çıkmış bir şut değil. Gerrard ve Ronaldinho'dan zaman zaman gördüğümüz bir mucize attığı şut. Sezonun ilk 3'ünde olacağı şimdiden belli.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ceyhun siirtte ikende süper top oynuyordu yaaa.çok iyi bir oyuncu....bir numaralı dediğimiz hoca fatih terim dediğin gibi onu gs de işstememişti......nilli takımda hiç istemez

Yorum

• İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ceyhun siirtte ikende süper top oynuyordu yaaa.çok iyi bir oyuncu....bir numaralı dediğimiz hoca fatih terim dediğin gibi onu gs de işstememişti......nilli takımda hiç istemez
                            tümer gibi bi dünya starı varken ne ceyhunu!!!

Yorum

• Selam

Mehmet Demirkol imzalı bu yazı gerçketeN çok hoş.M.Demirkol'da bu yüzden spor basınının Ronaldinho'su zaten.O vuruş çok özeldi ve gerçektende o şiddette bir dokunuşla top nasıl o ivmeyi aldı hala anlayamadım...
                              Ceyhun inanılmaz bir potansiyele sahip ve potansiyeli kadar da büyük bir tembel!!!O da tıpkı Marcelinho gibi hakettiği saygıyı hiçbir zaman görmemiş oyunculardan biri.Son iki gündür basında çıkan yazıları okuyorsa nerede olduğunu eminim daha iyi kavrayacaktır...
                              Bu yaşta sonra huyunu değiştirmesi çok muhtemel görünmüyor ve eğer aynı tembellikle devam ederse modern futbolda sadece nostalji olarak kalacak ama bakarsınız Marcelinho'yu koşturmayı başaran Doğan onu da koşturmayı becerebilir!!!Oyuna daha çok girip topla daha çok buluşursa bizim için gayet faydalı olacaktır...
                              İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.

Yorum

• TÜmerde KİmmİŞ Star Dİyosun.bu Seneden Berİ Top Mu Oynadi
                                TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim