Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu takımda ilkonbirde oynar oynamalıda....

Bu takımda bir ben eksiğim zaten ilkonbirde,biraz idman açığım var ama en az 4-5 topçu kadar oynayabileceğimi düşünüyorum...
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu takımda ilkonbirde oynar oynamalıda....

Bu takımda bir ben eksiğim zaten ilkonbirde,biraz idman açığım var ama en az 4-5 topçu kadar oynayabileceğimi düşünüyorum...
      valla ha bende aynı şeyleri düşünüyorum.beş kilo zayıflarsa biraz antremanla tayfunun keçelinhonun celonun hasanın yaptıklarını yaparım.ha birde yaşım 28.yani bir futbolcunun en iyi dönemi
      orhan

Yorum

• İlk olarak orhan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla ha bende aynı şeyleri düşünüyorum.beş kilo zayıflarsa biraz antremanla tayfunun keçelinhonun celonun hasanın yaptıklarını yaparım.ha birde yaşım 28.yani bir futbolcunun en iyi dönemi
        yapabiliyosan yap o zaman.milyonlar kazanabilirsin futbolla.futbolun yerine ne tercih ettin acaba merak ediyorumkonusmakla olunmuyo futbolcu.yillarca calisman gerekiyo.o kadar kolay olsa herkes futbolcu olur.böyle konusanlara cok kiziyorum.nasil bir günde avukat,cöpcü,doktor...olamiyosan futbolcuda olamazsin.

Yorum

• İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yapabiliyosan yap o zaman.milyonlar kazanabilirsin futbolla.futbolun yerine ne tercih ettin acaba merak ediyorumkonusmakla olunmuyo futbolcu.yillarca calisman gerekiyo.o kadar kolay olsa herkes futbolcu olur.böyle konusanlara cok kiziyorum.nasil bir günde avukat,cöpcü,doktor...olamiyosan futbolcuda olamazsin.
          evet haklısın bir günde futbolcu olunmuyor.yine haklısın konuşmakla da olmuyor.bmn sayfalarında herşeyi konuşuyoruz da ne değişiyor.trabzonspor iki yılda nerelerden nerelere geldi.herşeyi herkes yazıyor.burada benim yaptığım sadece bir serzeniş.neden trabzonspor salı ve çarşamba (şampiyonlar ligi) maç oynamadı.niye fb yi bjk yi izliyoruz.gayet basit eldeki futbolcular bırak şampiyonlar ligini intertotoda bile tur atlayamadılar.yaşım 28 demiştim.yani son şampiyonlukta 5 yaşında imişim.sampiyonluk vaadiyle işbaşına gelipte şampiyonluk görmeyen bir taraftar olarak olarak biraz serzeniş hakkım olamazmı.futbolcu olmak gibi bir gayem hiç olmadı.çok şükür mesleğim öğretmenlik.milyonlardada gözüm yok istediğim şampiyonluk
          orhan

Yorum

• Şu an ki rezil duruma karşın inatla maçlarımızı izliyorum.Neden ? 3 neden ...

1 - Forma !
            2 - Gökdeniz !
            3 - Ceyhun !

Gerisi...

Gerisi nerde ya hakkaten ?
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• En azından Gokdeniz,Yattara ve Umut'a bomba yerine pas atıyo.

Yorum

• slm arkadaslar sıze bıse dıcem ben ıstanbulda askerım ceyhun dayısının oglu askerlık arkadasım onunbıdahaıkı sezon ceyhun avrupada oynamak ıstıyomus hatta formasıda glıo bana yakına ben sıze bu haberı vereyım
                ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak palavanozlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  slm arkadaslar sıze bıse dıcem ben ıstanbulda askerım ceyhun dayısının oglu askerlık arkadasım onunbıdahaıkı sezon ceyhun avrupada oynamak ıstıyomus hatta formasıda glıo bana yakına ben sıze bu haberı vereyım
                  avrupa takımlarıda ceyhunu bekliyo zaten bu sezon bitsede ceyhun gelse diye

Yorum

• İlk olarak Mehmet51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herkes futbolcu olsaydı meydan senin gibi başıboşlara kalırdı,bak arkadaş forumda yazar olmuş senin gibilere ağzının payını veriyor ne güzel dimi üstelik çok uğraşmanada gerek bir günde üye olup yazmaya başlayabiliyosun..

Gereksiz yazılar yazıpta insanları gereksiz cevaplar vermek durumunda bırakma, kendi gereksizliğine insanlarıda alet etme..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• 10 numara futbolcu her takımda olması gereken turkıyede esı benzerı olmayan bır futbolcu bızde oldugu ıcın gurur duydugum futbolcu ceyhun

Yorum

• sana guveniyoruz guzel bi mac cikart
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• üzülme ceyhunum.bu teknik direktör bozmasıyla bu kadar olur.maçın en iyi adamı idin.oynadığın bölümden değilde oynamadığın bölümden anlamak zor olmaz.adam takımın kazanmasını istemiyorki.ulusoya pfdk ya tahkime kızıyoruz.üç puanımızı çaldılar diye. z.d. çaldığı puanları hesabını kime soracağız.sahanın en iyi oyuncusunun ceyhun olduğunu anlamak için futboldan da anlamaya gerek yok.bu takımdan gökdeniz yattara ve ceyhundan başka medet umulacak futbolcu yok.yusuf,ömer rıza nın en ufak bir katkısı olmadı.yazık zd yi elime geçirsem sinirimden döveceğim adamı ya
                          orhan

Yorum

• Maçta gayet iyiydi. Böyle maçlarda neden oyundan çıkartılır merak ediyorum.

Z.D Futbolcu küstürmede ki başarısından taviz vermedi.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• oyundan çıkarken gösterdiğin sabırdan dolayı tebrikler ceyhun..çünkü ben senin yerinde olsam dayanamayıp dalardım ziyaya...inşallah ziyayı yollarız da sende bu takımda banko oynarsın..herşeye rağmen küsme futbola ceyhunum...

Yorum

• takımda sadece ceyhun olumlu pas atıyordu yattarayı kaçırıyordu onuda oyundan aldı tepkisi çok doğruydu Ziya a..... versin
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim