Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fredrik Risp

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Varlığı hissedilmiyordu ki zaten, yokluğu da hissedilsin..

Zaten bana Ziya' yı hatırlatıyordu..

Cehenneme kadar yolu var
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Lejyonerler, Trabzonspor'a yabancı kaldı
      Risp, Trabzon'dan en son ayrılan yabancı. Trabzonspor'da son üç sezonda yabancı oyuncularla ilgili yaşanan sıkıntılara her geçen gün yenisi ekleniyor.

Yönetimin yanlış transfer anlayışı ve her teknik direktörün oyuncu tercihleri, Bordo-Mavili kulübü yabancı oyuncularla sorunlu hale getirdi. Geçen sezon futbolu bıraktığını açıklayarak Trabzon'a gelmeyen Szymkowiak'tan sonra bu yıl Musampa şehri iki kez terk ederek FIFA'dan aldığı geçici lisansla AZ Alkmaar'a transfer oldu. İsveçli futbolcu Risp'de önceki gün ülkesine izinsiz olarak giderken, Jun'a da takım bulması için yıl sonuna kadar süre verildi.
      Trabzonspor, 2005-06 sezonu başında Eller, kaleci Jefferson ile Çek oyuncu Jun'u transfer etti. Kadroda ise Szymkowiak, Lee ve Yattara bulunuyordu. İlk yarı sonunda Eller ile Jun, takımın oyun sistemine uymadığı gerekçesiyle devre arasında başka kulüplere kiralandı. 2006-07 sezonuna Lazaroni ile başlayan Karadeniz ekibi Marcelinho'yu transfer etti. Ancak bu futbolcudan istenilen verim alınamayınca, Marcelinho transfer edilen ücretin üzerinden bir fiyatla yeniden Almanya'ya döndü. Özellikle Trabzonspor'a geldiği ilk dönemde attığı ve attırdığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Szymkowiak, ilk yarıda 13 maçta forma giydi. Takımda yaşanan huzursuzluktan etkilenen ve ailevi sorunlar yaşayan Szymkowiak, devre arası tatili için ülkesine gittikten sonra bir daha Trabzon'a dönmeyeceğini ve futbolu bıraktığını açıkladı. Eller, Djokaj ve Jun, bu sezon da yine başka takımlarda kiralık olarak forma giydiler.
      Risp kaçtı, Yattara yolcu
      Brezilya'da şampiyonluk yaşayan Eller, Trabzonspor'da kalmadı. Bordo-Mavili kulüp Eller'i Atletico Madrid'e satmak zorunda kaldı. Erciyesli Jabi, bu sezon transfer edilen tek yabancı oyuncu oldu. Buna karşılık Musampa, iki kez Trabzon'dan izinsiz olarak ayrıldı. Futbol oynatılmadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvuran Musampa, geçici lisans çıkarttı ve Alkmaar'da forma giymeye başladı. Stepanov ise sezon başında Porto'ya satıldı. Jun da Avrupa'da forma giyecek takım bulamadı. G.Birliği'nden transfer edilen Risp önceki gün Trabzon'u terk etti. Risp, alacaklarını neden göstererek ülkesine gitti.
      Öte yandan şu an kadroda bulunan Jefferson ise sezon başında takasta ismi geçerken, Jabi de ülkesinin milli takım kamplarına iki kez gitti ve iki kez de belirtilen tarihten geç döndü. Bordo-Mavili taraftarların en büyük ilgiyi gösterdiği Yattara ise Gençlerbirliği maçının ardından ayrılık sinyalleri vermeye başladı. Yattara, çocuğunun eğitiminin önemli olduğunu ve Trabzon'da Fransızca eğitim veren bir okul bulunmadığını belirtmişti.
      ......mutedil dalgalı..
      fırtına ihtilal efsane

Yorum

• İlk olarak fatih28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu konuda tam bir netlik yok.....

yönetim risp'e borcumuz yok diyor, bazi sitelerde 4 aydir parasini alamiyor yaziyor. anlasilan risp'te anlasilmaz bir sebep yüzünden takimdan ayrilacak
        anlaşılmaz sebep değil abicim.sebep belli,iyileşmesine rağmen yedek oturması.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Risp in gitmesi bana göre isabet oldu.
          Hala biraz var olan ümitlerimiz ışığında farklı mevkiide yabancı kontenjanına ihtiyacımız vardı.
          o gitsin yerine sol kanat gelsin inşallah
          .:SALİH TOPAL:.

Yorum

• Önemli olan Rispin gitmesi yerine başkasının gelmesi değil arkadaşlar.
            Takımdan futbolcular kaçarcasına gidiyor kaldıki bir yöneticinin gazeteden okuduğum kadarıyla bir açıklaması varki çok acı verici " son ödeme günü cuma idi ancak biz kendisine p.tesi günü ödesek olurmu dedik kaldıki istesek cumada öderdik" böyle saçma ve anlamsız bir açıklama olamaz, madem cuma günü ödeme imkanınız vardı neden ödemediniz kaldıki burası profesyonel bir kulüp mahalle bakkalı değil şirketlerinizde böyle bir tutum sergileyinde göreyim sizleri, herşey yapılan sözleşmeler çerçevesinde yapılır ve uygulanır ozaman sözleşmeye ne gerek var adamlarla böyle saçma şey olmaz. Yazık koca Trabzonsporu yöneten küçük beyinli, çapsız yöneticilerin elinde kaldı. Söyelenecek şey yok tek çare gelenin böyle olmaması
            Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• bu yönetimle bu kadar olur.Maçlara gelemeyen bi başkanımız var.Kendi hatalarını başkalarını suçlayarak kendini rahatlatan bi başkan.Takımı kendi şirketi zanneden futbolcuları kendi çalışanı zanneden bi başkan.Risp niçin bedava oynasın.Trabzon onun için para dışında hiçbirşey ifade etmiyor ki.Parasını da alamayınca.Allahtan alternatifi var şu an.Ya Yattara,Ceyhun, Umut,Gökdeniz gitseydi....
              Ne için yaşıyoruz..........

Yorum

• Ankaraspor Risp'le anlaştı

Ankaraspor, Trabzonspor'u terkeden İsveçli savunma oyuncusu Fredrik Risp ile anlaşmaya vardı.
                Ankaraspor, Trabzonspor'u terkeden İsveçli savunma oyuncusu Fredrik Risp ile anlaşmaya vardı.

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre Ankaraspor, daha önce Gençlerbirliği ve Trabzonspor formaları giyen Fredrik Risp'i kadrosuna katıyor. Risp ile yaptığı görüşmelerden olumlu cevap alan Ankaraspor'un, FIFA'dan çıkacak kararı beklediği öğrenildi.

Fredrik Risp, Trabzonspor'dan kısa bir süre önce alacaklarını temin edemediği gerekçesiyle ayrılmıştı. Risp'in durumuyla ilgili son kararı FIFA verecek. Ankaraspor, Risp'in serbest kalması durumunda İsveçli futbolcuyla sözleşme imzalayacak.

27 yaşındaki savunma oyuncusu, Gençlerbirliği'nde gösterdiği başarılı performansın ardından geçtiğimiz sezonun ortasında Trabzonspor'a transfer olmuş, ancak geçirdiği sakatlık yüzünden bordo-mavili ekibe faydalı olamamıştı.

Kaynak:AA
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bune yaa şimdide ankaraya adammı kaptırdık.yazıklar olsun böyle bir camiaya...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bune yaa şimdide ankaraya adammı kaptırdık.yazıklar olsun böyle bir camiaya...
                    zeyyat kafkas risp in 3-4 gün içinde Trabzonspor kampına katılacağını söyledi.şaştım bu işe
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu takımda öyle adamlar var ki, kendilerine kulüp bulamadılar; ziya doğan da,onları alıp güya da kazanacaktı.risp denen ne olduğu belirsiz şey de bunlardan bi tanesi.bana biri çıkıp desinki bu risp süper topçu, harika şeyler yapacak ben buna gülerim.

hiç bir özelliği yok, ne yaptığı belli değil bunlarla top oynamaya çalışıyoruz

Yorum

• Risp Trabzonspor'a geri dönerse hemen altyapıya gönderilmeli yada başka bir takıma satılmalı.Bize böyle bırakıp kaçan oyuncular lazım degil
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• hayırlı olsun takımımıza yönetim defans oyuncusu transferinden de kurtuldu demektir bu
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zeyyat kafkas risp in 3-4 gün içinde Trabzonspor kampına katılacağını söyledi.şaştım bu işe
                            anlamıyor anlamıyor anlamıyorum...ne yönetimi ne de futbolcuları...

Yorum

• şimdi bu karaktersiz herif geri gelecek,bizimkilerde takımda oynamasına izinmi verecekler?
                              Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a))

Yorum

• vaybe rispi transfer etmisiz haberim yok ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim