Bu takımda öyle adamlar var ki, kendilerine kulüp bulamadılar; ziya doğan da,onları alıp güya da kazanacaktı.risp denen ne olduğu belirsiz şey de bunlardan bi tanesi.bana biri çıkıp desinki bu risp süper topçu, harika şeyler yapacak ben buna gülerim.hiç bir özelliği yok, ne yaptığı belli değil bunlarla top oynamaya çalışıyoruz
Haklısın kardeş ama elindekilerden iyi olunca...
Bize böyle bırakıp kaçan oyuncular lazım degil
Sana da katılıyorm ama başka devletlerde bu iş biraz daha farklı..Mesela galatasarayda song en iyi futbolculardan birisi adam oynamıcaktı el altından para verdiler şampiyon oldukları sene..Türkler para alamıyordu
En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 02.01.2008, 15:30.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
dünya futbol tarihinde gelmiş gecmiş bütün saçmalıklar ve daha da ötesi bu yönetim tarafından iki yıl içinde gercekleştirildi.tek tek saymaya kalksam cok uzun sürer.hergün yeni bi sürpriz bekliyorum bunlardan.hergün bi agız dolusu beddua ve küfür ediyorum üzülüyorum kızıyorum neydi bizim günahımızda böle birşey gelip bu takımın basına gecti.bu yönetime oyy verenler son sözüm size alllah belanızı versin içimdeki acıyı hafifletmek için beddualar bile yetmiyor.
risp mi ewet geri de gelir sonra bi daha gider bi daha cagırırlar sonra fifalık olur baska takıma satarlar son gün geri cagırırlar herseyi yaparlar sakın şaşırmayın..
Bu adamdan daha bize hayır gelmez,diğer futbolcuların da huzurunu bozar bu,zaten herkes başka bir gözle bakacak bundan sonra,ilk fırsatta gönderilmeli,Ankara istiyormuş,satalım gitsin.
Bu adamdan daha bize hayır gelmez,diğer futbolcuların da huzurunu bozar bu,zaten herkes başka bir gözle bakacak bundan sonra,ilk fırsatta gönderilmeli,Ankara istiyormuş,satalım gitsin.
yok ya bence sadece medyanın yalan haberlerinden biri bi yazıyolar yattara trabzonda mutlu ertesi gün fifaya gitmiş ayrılcakmış yalan hepsi kardeşim gelir maçını oynar yattara merak etme sen
Risp denen bu suratsızı gönül verdiğim takımda görmek istemiyorum. Ne oldu da geri döndü....başka klüp mü bulamadı...yoksa bulduda bizim kadar para vermedilermi...aç mı kaldı...yüzsüz herif....aslında çokşey diyorum sana ve seni tekrar geri alanlara ...da buraya yazamıyorum...
Yorum