Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fredrik Risp

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam acıdı yerinin boş kaldığını görüp geri geliyor

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adam acıdı yerinin boş kaldığını görüp geri geliyor
      vay bee halimize risp te acıdı yaa...
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takımda öyle adamlar var ki, kendilerine kulüp bulamadılar; ziya doğan da,onları alıp güya da kazanacaktı.risp denen ne olduğu belirsiz şey de bunlardan bi tanesi.bana biri çıkıp desinki bu risp süper topçu, harika şeyler yapacak ben buna gülerim.hiç bir özelliği yok, ne yaptığı belli değil bunlarla top oynamaya çalışıyoruz

Haklısın kardeş ama elindekilerden iyi olunca...

Bize böyle bırakıp kaçan oyuncular lazım degil

Sana da katılıyorm ama başka devletlerde bu iş biraz daha farklı..Mesela galatasarayda song en iyi futbolculardan birisi adam oynamıcaktı el altından para verdiler şampiyon oldukları sene..Türkler para alamıyordu
        En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 02.01.2008, 15:30.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• dünya futbol tarihinde gelmiş gecmiş bütün saçmalıklar ve daha da ötesi bu yönetim tarafından iki yıl içinde gercekleştirildi.tek tek saymaya kalksam cok uzun sürer.hergün yeni bi sürpriz bekliyorum bunlardan.hergün bi agız dolusu beddua ve küfür ediyorum üzülüyorum kızıyorum neydi bizim günahımızda böle birşey gelip bu takımın basına gecti.bu yönetime oyy verenler son sözüm size alllah belanızı versin içimdeki acıyı hafifletmek için beddualar bile yetmiyor.

risp mi ewet geri de gelir sonra bi daha gider bi daha cagırırlar sonra fifalık olur baska takıma satarlar son gün geri cagırırlar herseyi yaparlar sakın şaşırmayın..

saygılar...
          SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• antremanlara katılacakmıs takımla birlikte.hadi hayırlısı...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• trabzonu alacakalrından ötürü fifaya şikayet ediyorsa göndermeli memleketine.dünyanın en büyük futbolcusuda olsa gönder gitsin.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu adamdan daha bize hayır gelmez,diğer futbolcuların da huzurunu bozar bu,zaten herkes başka bir gözle bakacak bundan sonra,ilk fırsatta gönderilmeli,Ankara istiyormuş,satalım gitsin.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• bende katılıyorum biran önce gönderilmeli ve yerini dolduracak transfer yapılmalı trabzona ihanet eden takımda kalamaz
                  EN BÜYÜK AŞKMIŞ TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

• İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonu alacakalrından ötürü fifaya şikayet ediyorsa göndermeli memleketine.dünyanın en büyük futbolcusuda olsa gönder gitsin.
                    İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adamdan daha bize hayır gelmez,diğer futbolcuların da huzurunu bozar bu,zaten herkes başka bir gözle bakacak bundan sonra,ilk fırsatta gönderilmeli,Ankara istiyormuş,satalım gitsin.
                    İlk olarak ofluu_ulas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bende katılıyorum biran önce gönderilmeli ve yerini dolduracak transfer yapılmalı trabzona ihanet eden takımda kalamaz
                    yanlız bunları söylerken bu adamın sizin deyiminizle neden ihanet ettiğinide bir düşünün.bu ihanetin baş rol oyuncuları kimler?

Yorum

• yönetimdir elbet ama aynı yönetim sadece bu oyuncunun parasını vermiyo değil diyerlerininde vermiyordu diğer oyuncularda fifaya gidebilirdi

Yorum

• iyiydi ama olsun............
                        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                        8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak ofluu_ulas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yönetimdir elbet ama aynı yönetim sadece bu oyuncunun parasını vermiyo değil diyerlerininde vermiyordu diğer oyuncularda fifaya gidebilirdi
                          e yattarada gitti be abicim.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            e yattarada gitti be abicim.
                            yok ya bence sadece medyanın yalan haberlerinden biri bi yazıyolar yattara trabzonda mutlu ertesi gün fifaya gitmiş ayrılcakmış yalan hepsi kardeşim gelir maçını oynar yattara merak etme sen

Yorum

• Risp denen bu suratsızı gönül verdiğim takımda görmek istemiyorum. Ne oldu da geri döndü....başka klüp mü bulamadı...yoksa bulduda bizim kadar para vermedilermi...aç mı kaldı...yüzsüz herif....aslında çokşey diyorum sana ve seni tekrar geri alanlara ...da buraya yazamıyorum...
                              :mad:

Yorum

• bu adam kabılıyet yoksunu zıya bunu bıze bosuna aldırdı
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim