Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fredrik Risp

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga'dan kötü olmaz !!!!

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu hafta hocamiz mutlaka oynatacakdir diye düsünüyorum....artik zamani geldiii gecti bileeee.....
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu adam ne zman oynayacak...madem oynayamayacak kadar sakat gönderin gitsin...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bence çagdad, tolga, erdinç ve tayfun'un derhal gönderilmesi lazim ve rispín yanina iyi bir stoper alarak yola devam edilmesi gerekiyor

Yorum

• adam bize duz kosu yapmaya gelmis

Yorum

• Tolga oynarken Risp'in oynayamaması gerçekten hayret edilecek bir olay.Ne kadar kötü oynarsa oynasın Tolga'dan kötü oynayamaz heralde.
              Colmandante

Yorum

• tolganın oldugu bir takımda onun olmaması mantıksızlık
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• az önce transfer taksidi geciktigi için izinsiz olarak trabzon'dan ayrildigini okudum, eger dogruysa yönetimi tebrik ederim elimizdeki tek stoperi de kaçirttigi için

Yorum

• Stepin yerine Ziya tarafından takımda oynatıldığından bu yana hiç sevemediğim bir futbolcu olarak kalmıştı ve sonunda gitti ve bence bir kazançtır.
                    Geldiğinde gazetelerdeki demecini hatırlıyorum ki '' vsakatlanırsam bana para vermeyin'' demişti şimdi ne oldu acaba.

Yorum

• kaçan kaçana..kaçan kaçıyo ama kovalayan var mı?.ya da arkasından koşan?
                      devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaçan kaçana..kaçan kaçıyo ama kovalayan var mı?.ya da arkasından koşan?
                        kovalıyorz kovalıyorz.federasyonlara kadar kovalıyorz,sonrada avucumuzu yalayıp geri dönüyorz.örn:musampa.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Fazla şans bulamadı takımda,sakatlığı çok uzun sürdü.Hep oynarsa başarılı olacağını düşündüm nedense.
                          Ersun hoca kadroda düşünmediğini açıkç belli etti risp i.Gitmesi iki taraf içinde hayırlı oldu.Ama inşallah fazla zarar etmeden elimizden çıkarırız risp i.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

• adama para ödemezsen böyle çeker kapıyı gider, syzmek'in yaptığı gibi.

Yorum

• bu konuda tam bir netlik yok.....

yönetim risp'e borcumuz yok diyor, bazi sitelerde 4 aydir parasini alamiyor yaziyor. anlasilan risp'te anlasilmaz bir sebep yüzünden takimdan ayrilacak

Yorum

• bu da kactı ne nıteliksiz oyuncu
                                kayıp olmayan oyuncu ıstıyoruz
                                kendımı unutmak istıyorum,yol kenarında kurumus YAPRAK misalı....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim