Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her maç aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım.
    Bu adamdan stoper falan olamaz.
    Hele o yaptığı umarsız hareketler. Çok mu komikti?
    Ya da çok mu güzeldi kart koşa koşa çıktın?

Yorum

• 1-2ye farketmez çine satılsın hemen
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İşte hain burada hala!
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forumda sürekli adı geçen Douglas bu muydu?

Taş gibi defans falan deniliyordu transfer edilmeden önce.

Bu adam bildiğin kalas, yönetim gibi taraftar da futbolcudan anlamıyor.
          aynen Murat.. bu transfer başlığında yazanları bulup ıslak odunla bir güzel dövmeli....

Yorum

• adam vatan haini gibi .

Yorum

• Bundan sonra forma giymez herhalde.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen Murat.. bu transfer başlığında yazanları bulup ıslak odunla bir güzel dövmeli....
                Cengiz abi ben transfer başlıklarına pek sık uğramam, ama ne zaman uğrasam Bu Douglas'ın adını görüyordum, herkes taş gibi defans olduğunu falan yazıyordu. O yüzden burdaki çoğu futbolcunun ismine artık itibar etmiyorum ben. Colman, Cale alınırken hangimiz ismini cismini duymuştuk. Ne zamanki bir oyuncu taraftarın ağzında sakız oluyor o futbolcudan hayır falan gelmiyor.

Yorum

• Top toplayıcı olsa her maça en az 5 dakika ilave edilir.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: doug.jpg 
Görüntülenme: 2 
Boyut: 87.0 KB 
Kimlik: 11204850
                    Twitter Adresim

Yorum

• Yaptigi penalti komedi. Karti da direk bilerek gordu. Bidaha formayi giymez insallah.

Yorum

• Komedi yorumlara gel.
                        Penaltı olana kadar hırsı ve azmiyle sahadaki en iyi adamımızı penaltı yaptırdı diye linç etmeden önce Bosingwa'nın sahanın en tehlikeli bölgesinde kaptırdığı topa bakın.Üstelikte takım olarak defanstan çıkarken!top dönüyor Douglas mecbur bir hamle yapacaktı tek suçlu Douglas oldu.Reisimiz Bosingwa noldu?
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Komedi yorumlara gel.
                          Penaltı olana kadar hırsı ve azmiyle sahadaki en iyi adamımızı penaltı yaptırdı diye linç etmeden önce Bosingwa'nın sahanın en tehlikeli bölgesinde kaptırdığı topa bakın.Üstelikte takım olarak defanstan çıkarken!top dönüyor Douglas mecbur bir hamle yapacaktı tek suçlu Douglas oldu.Reisimiz Bosingwa noldu?
                          Niye mecbur hamle yapiyor hocam adam zaten pozisyonu kaybetmis carpraza gidiyor....Bosingwa nin eyvallah hatadir da sen niye pozisyonu kaybetmis adama öyle mal gibi basiyosun..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Niye mecbur hamle yapiyor hocam adam zaten pozisyonu kaybetmis carpraza gidiyor....Bosingwa nin eyvallah hatadir da sen niye pozisyonu kaybetmis adama öyle mal gibi basiyosun..
                            Rakip oyuncu pozisyon alıp şut çekecek mecbur önce hamle yapacaktı ayağına geldi bu tartışılırda Bosingwanın anlamsız pas denemesi anlaşılır gibi değil.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rakip oyuncu pozisyon alıp şut çekecek mecbur önce hamle yapacaktı ayağına geldi bu tartışılırda Bosingwanın anlamsız pas denemesi anlaşılır gibi değil.
                              Hocam ikisi de tartisilmaz...Rodellega nin o acidan gol atma sansi hic yok....Tekme tokat dalacaksin yemin ediyorum...

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam ikisi de tartisilmaz...Rodellega nin o acidan gol atma sansi hic yok....Tekme tokat dalacaksin yemin ediyorum...
                                Top Bosingwa'dayken stoperler dahil takım halinde çıkarken yapılan affedilmez hataları affetmiyorlar.Kalecinin kontrpiyede kalması gibi düşünelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim