Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Top Bosingwa'dayken stoperler dahil takım halinde çıkarken yapılan affedilmez hataları affetmiyorlar.Kalecinin kontrpiyede kalması gibi düşünelim
    Hocam daha net ifadeyle şöyle aciklayayim Bana göre Bosingwa bir mallik yapti ama Douglasin ki ondanda daha büyük mallik ..Bosingwa kaptirdi eyvallah ta pozisyonda tehlike geçmişken sen niye ayagini sokuyorsun arkadas..

Bunu Cin e itikleyelim kafamiz rahat olsun..En iyisi bu

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam daha net ifadeyle şöyle aciklayayim Bana göre Bosingwa bir mallik yapti ama Douglasin ki ondanda daha büyük mallik ..Bosingwa kaptirdi eyvallah ta pozisyonda tehlike geçmişken sen niye ayagini sokuyorsun arkadas..

Bunu Cin e itikleyelim kafamiz rahat olsun..En iyisi bu
      İtekleyelimde Mustafa ve Aykut'a sezon sonuna kadar alternatif lâzım.Sonra yine Salihi falan oynatmak zorunda kalmayalım
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bu adama kimse bonservis vermez.Çin'liler bu kadar aptal olamaz
        Dallas Mavericks
        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İtekleyelimde Mustafa ve Aykut'a sezon sonuna kadar alternatif lâzım.Sonra yine Salihi falan oynatmak zorunda kalmayalım
          Akakpo ile Bosingwa da var...Douglas in talibi varsa hic düşünmemek lazim..Bence top ayagindayken iyi ama inanilmaz agir..Sen Aykit cusun ben Mustafa ci birakalim onlar oynasin

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Akakpo ile Bosingwa da var...Douglas in talibi varsa hic düşünmemek lazim..Bence top ayagindayken iyi ama inanilmaz agir..Sen Aykit cusun ben Mustafa ci birakalim onlar oynasin
            Bizim ikili dönene kadar sıkıntı devam eder
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• mbia-cavanda-douglas bu üçünün yaptırdığı penaltılardan gına geldi artık
              lakayt futbolcuların Allah belasını versin yeter artık

Yorum

• Bundan sonra gerekirse 3. kaleci oynatılsın bu oynatılmasın.

Yorum

• Diyecek laf yok, o penaltıyı ancak ve ancak aptallar yaptırabilir. Kendisi ile aynı cüssedeki Doglao ya bak bir de bunabak. Bugüne kadar futboldan nasıl para kazanabilmiş, gerçekten enteresan.

Yorum

• İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bundan sonra gerekirse 3. kaleci oynatılsın bu oynatılmasın.
                    Hami bu saatten sonra ona forma verirse kendi ipini cekmis olacaktir.

Takimdaki salihde dahil en kalas oyuncu futbolcu demeye bin sahit lazım.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• BU takimin defans tandemi Mustafa ve Aykuttur

Yorum

• Maçın hakemine sarfettiği sözlerden dolayı 3 maç ceza almış.
                        Kulüp olarak bence yüklü miktarda para cezası verilmelidir.
                        maçın sonlarında hakeme küfrederek kırmızı kart görmek tamamen artniyettir.
                        Bakalım yönetim ne yapacak.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçın hakemine sarfettiği sözlerden dolayı 3 maç ceza almış.
                          Kulüp olarak bence yüklü miktarda para cezası verilmelidir.
                          maçın sonlarında hakeme küfrederek kırmızı kart görmek tamamen artniyettir.
                          Bakalım yönetim ne yapacak.
                          Mac satmak değil ama? Ma' satan adamı tekrar kaptanlikla odullendirdiler bu kulupte ne diyon bilader?? DIYE SORARLAR ADAMA..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mac satmak değil ama? Ma' satan adamı tekrar kaptanlikla odullendirdiler bu kulupte ne diyon bilader?? DIYE SORARLAR ADAMA..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Douglas bir özevlat değil ya ödüllendirilmez bence
                            ayrıca Douglasın şansına kaptanlıklarda dolu
                            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Çinlilere 500 bin Euro verelim bu Adamı alsınlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim