Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Song, Glo gayet iyilerdi geçiniz. Geri kalan Bamba, Belkalem, Avraam ve Douglas. Hepsinin ortak noktaları partnerlerinin Yumlu olması. Mübarek hepsi kötü bir tek Yumlu müthiş stoper.
    bunlar muthis stoper, oynamalarini yumlu engelliyor.

Yorum

• 100 metre finalinde Kaplumbağa'ya bile geçilir.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ben Belkalem'i beğeniyordum.
        Douglas onunla yan yana bile gelemez.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben Belkalem'i beğeniyordum.
          Douglas onunla yan yana bile gelemez.
          Belkalem şu anda boşta. Muhtemelen kadro dışı. Geri alınabilir. Zaten normal şartlarda kalırdı, gitmesini Ersun Yanal istedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Song, Glo gayet iyilerdi geçiniz. Geri kalan Bamba, Belkalem, Avraam ve Douglas. Hepsinin ortak noktaları partnerlerinin Yumlu olması. Mübarek hepsi kötü bir tek Yumlu müthiş stoper.
            Yok artık! Bu kadar da olmaz be kardeşim. Tamam mükemmel değil ama düşün şu yumlunun yakasından.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yok artık! Bu kadar da olmaz be kardeşim. Tamam mükemmel değil ama düşün şu yumlunun yakasından.

O bizim yakamızdan bi düşse, yeminle anında bırakacağım peşini
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• En fazla bu kadar çevik.

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Sayet stoperlerimizi siraya koysak Douglas tecrübesi ile Aykut ve Yumlu'dan iyi. Ancak Douglas'in bu kadar performasini düsüren sebep yanindaki futboldan uzaktan yakindan alakasi olmayan o iki stoperdir. Douglas'in yanina Stepanov yakisirdi.

Yorum

• Beyler/Bayanlar, Brezilya ve Hollanda milli takımları için adı geçmiş bir oyuncudan bahsediyoruz, gömdünüz resmen Cardozo gibi bu da bize uygun oyuncu değil. Tek farkları Cardozo bitik, bu daha bitmemiş.
                    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Benim adım da Alman Milli takımıyla geçti ülkenin en iyi yazıcısıyım
                      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Bu adam bildiğiniz tır. Ağır tonajlı ve yokuşta bağıra bağıra çıkan ne kadar araç varsa onlara benziyor. Yazıktır ya. Hiç mi izlenmiyor bu adamlar. Bir dönem belki iyi bir performans sergileyebilir fakat şu anda Trabzonspor defansının başına gelebilecek en büyük felaketlerden biri. Acilen uzaklaştırılması gereken bir oyuncu. Bize seri ve mücadeleci bir oyuncu lazım. Serdar Aziz veya daha önce bizde forma giymiş olan Egemen gibi.

Defansımız bu adamla daima delip deşik olur.

Yorum

• O penaltının izahı falan yok. Akhisar doğru dürüst pozisyona girmedi, Douglas'ın öyle hayati müdahaleleri de yoktu iki üç kafa topu vurunca nasıl takımın en iyisi olarak yorumlandı çözemedim. Mustafa ve Aykut zaten haftaya takıma katılacaklar. Bu saatten sonra zor şans bulur...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu adam sözleşmesini yırtıp atmayana yazıklar olsun.

Yorum

• Yav arkadas mac boyunca iyi idare ettin fena oynamadin diyelbilcez neredeyse, ama git pozisyon neredeyse bitmisken dandik bir penalti yaptir...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Forumda sürekli adı geçen Douglas bu muydu?

Taş gibi defans falan deniliyordu transfer edilmeden önce.

Bu adam bildiğin kalas, yönetim gibi taraftar da futbolcudan anlamıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim