İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Douglas Franco Teixeira
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir stoper takviyesi yapmayı planladılarsa ki bir tane aldılar, katılıyorum daha seri bir adam alınabilirdi. Ama ideali 2 stoper almaktı ve 2 sinden birinin Douglas olmasının bir sakıncası yok bana kalırsa.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
-
Taraftar yorumlarıyla transfer yapılamayacağını birkez daha görmüş olduk.
Bu yabancı fetişizmi her zaman başımızı agrıttı aman yerli olmasın da ne olursa olsun mantığıyla takımı yıllarca heba ettik gençlerin önünü tikadik.Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
Bosi şayet dönebilirde Douglas ile tandem olursa performansının yükseleceğini düşünüyorum.
Bu adam ağır ,yanına sadece sürati olan biri ile olmaz pozisyon bilgiside yüksek olmalı. Bosi bu saatten sonra uzun mesafe alacak kadar hızlı olmaz ama dar alanda müdalahale yapacak kadar hızlı ,kontralarda doğru yerde durabilecek kadar tecrübeli.
......
Herşey bir yana ah Papy ahhhh!!!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
bu adam bambanın ağırı rusyada dinamo moskovada daouglas ve samba ile müthiş ikiliydiler her mça 3 yiyiorlardı. böyle komedi bir ikiliydi.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Her maç 3 mü yiyorlardı ?İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu adam bambanın ağırı rusyada dinamo moskovada daouglas ve samba ile müthiş ikiliydiler her mça 3 yiyiorlardı. böyle komedi bir ikiliydi.
Sallama be birader.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum