Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Douglas in yanına hızlı bir stoper alacağımıza Douglas ı hiç almayıp elimizdekilerin yanına hızlı bir stoper alsaydık daha iyi olmaz mıydı?
    Bir stoper takviyesi yapmayı planladılarsa ki bir tane aldılar, katılıyorum daha seri bir adam alınabilirdi. Ama ideali 2 stoper almaktı ve 2 sinden birinin Douglas olmasının bir sakıncası yok bana kalırsa.

Bazen Sevinç Bazen Keder
    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• TRabzonspor için yeterli bir oyuncu mu bilemiyorum.

Yorum

• Bu oyuncuyu twentede oynarken cok begenirdim yillar sonra bizim takimda gorunce kendisini taniyamadim sanki yemis icmis yatmis ve tekrardan futbola baslamis gibi cok siki calisip kilo vermesi lazim

Yorum

• Forum efsanesi çıktı. Kağnı bundan hızlı. Yumlu bombasının yanına tam yakıştı. Bosi gelsin geçsin stopere bundan kötü oynamaz.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Taraftar yorumlarıyla transfer yapılamayacağını birkez daha görmüş olduk.
            Bu yabancı fetişizmi her zaman başımızı agrıttı aman yerli olmasın da ne olursa olsun mantığıyla takımı yıllarca heba ettik gençlerin önünü tikadik.
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• Yanına Zambrano, Djilibodji gibi hızlı süpürücü bi adam alınsaydı o zaman olurdu ama Mustafa Yumlu gibi futbolu beynini kullanmadan oynamaya çalışan stoperle tam facia oluyo işte.

Yorum

• Yumlu denen futbol ozurlusu yaninda oynadigi icin boyle gorunuyor yanina Papy veya o tarzda biri alinsaydi cok cok daha iyi olacakti
                Forum efsanesi filan da degildir

Yorum

• Yumlu şu ana kadar kimle iyi bir ikili olabilmiş ? Adam resmen canlı bomba..ileride basma sevdası yüzünden savunma bloğunun anasını ağlatıyor.

Yorum

• Tam hatirlayamadim ama biri yazmisti ruyalarimi susleyen stoperi sonunda aldik diye ...Kabus goruyoruz kabus ne ruyasi...

Yorum

• Son senelerde bize gelmiş en iyi stoper diyebilirim.gollerin hiçbirinde hatası olmadığı gibi bir çok kontrayı tecrübesiyle bertaraf etmesini bildi.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bosi şayet dönebilirde Douglas ile tandem olursa performansının yükseleceğini düşünüyorum.

Bu adam ağır ,yanına sadece sürati olan biri ile olmaz pozisyon bilgiside yüksek olmalı. Bosi bu saatten sonra uzun mesafe alacak kadar hızlı olmaz ama dar alanda müdalahale yapacak kadar hızlı ,kontralarda doğru yerde durabilecek kadar tecrübeli.

......

Herşey bir yana ah Papy ahhhh!!!
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 2,macta hemen ne yumluya ne douglasa kızmamak lazım ama aykut mustafa yumlu denenmeli.

Yorum

• çok aağır kalıyor tüm pozisyonları izliyor sadece.

Yorum

• bu adam bambanın ağırı rusyada dinamo moskovada daouglas ve samba ile müthiş ikiliydiler her mça 3 yiyiorlardı. böyle komedi bir ikiliydi.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu adam bambanın ağırı rusyada dinamo moskovada daouglas ve samba ile müthiş ikiliydiler her mça 3 yiyiorlardı. böyle komedi bir ikiliydi.
                                Her maç 3 mü yiyorlardı ?
                                Sallama be birader.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim